Šta je novo?

Sportski događaji

Bez obzira na to što smo oštećeni za penal, mi nismo zalužili da pobedimo Švajcarsku.
 
Očekivan rezultat s obzirom da je trener selektor, menadžer, vođa ekspedicije i predsednik saveza lopovčina i kupler majstor Kokeza.
Vrhunac fudbalske karijere ostvario je u znamenitom FK Brodarcu , a ni osnovnu školu nije završio kao sav normalan svet.
Realno, najvažniji cilj reprezentacije je bio da se digne cena igrača Falija Ramadanija, isto kao i u Južnoj Africi onomad, samo što sada mnogo gora napredna ekipa mafijaša drži savez
 
Evo recimo malo statistike. Prvo idu igrači koji su stalno igrali kod Muslina, a ne kod Krstajića

Gudelj, Maksimović, Rukavina

A kod Krstajića, a ne kod Muslina su igrali SMS, Milenković, Tošić

ps: Pitanje je koliko bi Milenković igrao da se Nastasić nije povredio.

Ko je tu čiji menadžer - ne znam (jedino znam da je Kežman od SMS-a), ali dobro bi bilo da dođe neki novi napadač jer je Mitrović svaku utakmicu počinjao u celom ovom ciklusu, a realno nije neki kvalitet.
 
Mitrović je bio među boljima, ali je bio žrtva taktike. Mislim da je bolje da smo igrali sa dva napadača, ovako kad se Mitar izvuče na stranu u protivničkom kaznenom promaja.

Milenković možda i naš najbolji igrač na prvenstvu.
 
ja ne bih komentarisao nastup srbije u rusiji, znamo kako je ispalo ali ne zanamo kako bi ispalo da smo kao savez i reprezentacija od strane fife imali isti tretman kao i ostale reprezentacije, njih 31. da je bilo tako u zavrsninih 20 minuta utakmice u kaljingradu usli bismo verovatno sa golom prednosti te bi isto tako verovatno u utakmici protiv brazila igrali rastereceno za prvo ili drugo mesto u grupi a ne za "goli zivot". da je tako bilo sada bi poludeli od pohvala krstajicu i ekipi a i onaj pomahnitali ne bi sada pricao o povecanju plata i peniza "vec" u novembru nego kako je on prvi i jedini verovao u te momke... elem, da je na celu saveza neko ko nije slavisa kokeza i da npr onaj surbatovic radi kao kasir u lidl-u a ne kao strucnjak u fss-u mozda bi gospoda iz VAR sobe prtisnula odgovarajuce dugme...

ipak, prvi i osnovni razlog zasto ovde pisem je zelja da vam prenesem par licnih utisaka iz moskve, o tome kako je na licu mesta izgledao ovaj sportski dogadjaj. nikada nisam bio rusofil a da naglasim da nisam imao ni nista protiv tog naroda, jednostavno ne lozim se na veru i genetiku i one mi nisu primarne kod biranja prijatelja i njihovog vrednovanja. ovih par dana u moskvi ucinilo je od mene velikog postovaoca tog naroda i imperije koju us stvorili. moskva je nesto zaista posebno, mesto koje ne mora posetiti mimo fudbalskog ludila. sama organizacija sampionata je za sada zaista perfektna, uspeli su da stvore savrsen odnos izmedju lezernosti koje nosi fudbal i navijaci i odgovornost koju nosi organizacija ovakvog jednog dogdjaja. bez nepotrebnih tenzija a sa savrsenom hitrinom i ostrinom kad je to potrebno, organizatori su svakome tamo od samog starta ulili poverenje da je na pravom mestu u pravo vreme i da moze da se prepusti uzivanju. od mene veliko hvala
 
Sramno nezalaganje i menadžersko biranje sastava od strane selektora-poslušnika koga je postavila organizovano-kriminalna grupa koja vlada FSS ali i državom. U ovim okolnostoma to što se nismo obrukali rezultatski je ogroman uspeh.
 
Vrv ćemo biti prva ekipa koja će sve utakmice ligaškog dela LŠ igrati pred praznim tribinama.
Jedna je sigurna, a sačekajmo UEFU da vidimo za preostale.

Послато са SM-G800F уз помоћ Тапатока
 
Doš'o je i taj dan, banjanin radostan ..
Pomerena za sutra odluka o kazni, sve zavisi šta je delegat zapisao od večerašnjih "akcidenAta" ..

Za sada, radim imaginarne tetovaže Miloja, Bena i Degeneka. :sesir:
 
[url=http://beobuild.rs/forum/viewtopic.php?p=563313#p563313:9ignlhw1 je napisao(la):
astrodule » 30 Aug 2018 12:27 am[/url]":9ignlhw1]Vrv ćemo biti prva ekipa koja će sve utakmice ligaškog dela LŠ igrati pred praznim tribinama.
Jedna je sigurna, a sačekajmo UEFU da vidimo za preostale.

....

UEFA-i to neće teško pasti.

Samo će da pregledaju snimke i da uporede broj navijača u dresovima Zvezde i broj navijača u crnim majicama i drugim obeležjima navijačkih grupa.
Liga šampiona je komercijalno takmičenje u fudbalu zamišljeno da pravi novac, nije za ljude kojima je navijačka grupa iznad kluba, njegovog napretka, sportskog rezultata i dobre igre.
 
Ево напокон прилике да нас на најважнијем фудбалском клубском такмичењу брукају наши "навијачи".
Гледам јуче и њихове и наше навијаче, њихови махом нормални приземни људи, а наши полуголи, пијани, дрогирани брукају свој народ па кад набију шајкачу на главу брукају и наше Солунце који су са поносом носили исту.
 
Pa možda se i neće brukati jer ih neće biti na tribinama. Mislim da postoji i vid kazne da se zabrani organizovano vođenje navijača i ulazak na gostujuće terene.

Iskreno, baš me zanima reakcija UEFE. Naravno, krivica za uletanje na teren je i na strani organizatora, ali setimo se da je naš savez bio kažnjen zbog nereda u Italiji.

edit: poništena je kazna od dve utakmcie bez publike i smanjena na jednu, tako da (za sada) se ipak igra pred navijačima.
 
Nije bilo razloga da nas kazne za "upad" publike na teren sinoć, srećom niko nije napravio neko veće s*anje osim pijanog brata koji je baš smorio Bena! Pa ista ta Uefa nije ni pokrenula postupak protiv Sparte iz Praga za onaj njihov upad huligana (u sred tekme) na meču protiv subotičana..
 
Nadajmo se.

Fudbalska utakmica bez gledalaca je mučna i za igranje i za gledanje.

Inače, Zvezda dobija fine pare samo od ulaska u LŠ (više nego što je dato za Radonjića)
 
и идемо, све три утакмице са публиком. само од уласка 15.25 мелеона

још да Глодари прођу вечерас, па опет да имамо лепу европску фудбалску јесен у Београду
 
Oce izvuci fk cz te pare iz dugova i blokade kad se namire sva goveda ...
 
Ono sinoć nje bio huliganski upad i prekid ukatmice, nego iskreno radovanje nakon neverovatnog preokreta i plasmana u LŠ nakon toliko godina (decenija) i pokušaja, a pošto nije bilo nikakvih problema (u isto vreme su na terenu bili i igrači Salcburga, niko ih nije dirao niti su oni pobegli u svlačionicu)... može se reći da je razumljivo i da može da se toleriše.
 
[url=http://beobuild.rs/forum/viewtopic.php?p=563380#p563380:286xtsd4 je napisao(la):
relja » 45 minutes ago[/url]":286xtsd4]Ono sinoć nje bio huliganski upad i prekid ukatmice, nego iskreno radovanje nakon neverovatnog preokreta i plasmana u LŠ nakon toliko godina (decenija) i pokušaja, a pošto nije bilo nikakvih problema (u isto vreme su na terenu bili i igrači Salcburga, niko ih nije dirao niti su oni pobegli u svlačionicu)... može se reći da je razumljivo i da može da se toleriše.

I ja tako mislim. Sa druge strane, domaćin će sigurno biit kažnjen.
 
синоћ је било регуларно славље, какво се виђа после утакмица широм Европе. нема у томе ништа спорно
 
Pa dobro, bila je tu i neka baklja za vreme utakmice i "ispadanje" navijača sa tribine posle drugog gola.

Nadam se samo da nije bilo skandiranja koje nije dozvoljeno.
 
.. in other news, sinoć pola Paralije gleda(lo) Zvezdu, a druga polovina Paok! :lool:

Znači večeras @paralia 50% navija za komšije, a drugih 50% za istambulćane.. :grand:
 
Vrh