Šta je novo?

Relax diskusije

U pravu si, telefon najbolje ne uzimati kod Vipa, Telenora itd. jer ono za dinar je otimacina. Nude telefon za "dinar" a racun veci za 700din i to za neki krs telefon a da ne pricam ako je neki bolji telefon onda na 1700 dodajes jos rate i kojecuda. Ja sam zato uzeo u jednoj radnji na rate pa ispadne telefon 1100rsd mesecno + Vip 999 sto izadje oko 2100 mesecno, a imam neograniceno minuta/poruka a i uzeo sam malo "bolji" telefon 64gb, 4gb ram, 12 megapixela itd sto i nije toliko lose za mene sasvim dovoljno a verujem i vecini stanovnika Srbije.
 
ja odem lepo u winwin gigatron ili bilo koju tako radnju, iskesiram fon, i onda gledam sta je najjeftinije u vipu, jer sma vip vec 11 godina, pa sam uzo neo2, soma kinti 2 giga neta i neograniceno sms i pozivi, a to sto kazes uzmes neki krs telefon od 100 evra u vipu i placas 1700 neo2 i to ti dodje 700*24=16800 din, znaci daleko jeftinije odes i uzmes isti taj u prodzi za kes
 
Prelistavajući brojeve PROSVETNOG GLASNIKA iz 19. veka naleteo sam na jedan od izveštaja nadzornika škola iz 1887. godine, koji se odnosi na rad tzv. produžnih (a kasnije večernjih) škola.

:arrow: http://ubsm.bg.ac.rs/cirilica/dokument/ ... asnik-1887

Izveštaj prosvetnog inspektora glasi ovako: :D




Mnogi nisu bili u školi ni jedanput, a došli su, ali bolje rečeno doterani su na ispit. :D

Sa takvom školom kao i bez škole. :D

U takvim školama nije mogućno ni red održati, jer su tu obično najpokvarenija deca. :D

Često se dešava da đaci dođu u školu s pištoljima za pojasom, i onda se može misliti kakav se red tu može održati. :D

Eto, iz ovog i sličnih izveštaja vidimo da je omladina u Srbiji oduvek bila problematična. :mrgreen: :lool:
 
Обзиром да ВинВин исто дрпа на телефонима мој другар је купио негде у Сарајевској Xiaomi Redmi Note 5 за неких 20000 а у ВинВину исти тај телефон кошта мислим нешто мало преко 30.
 
ma ima tih prodza sto prodaju bas jeftino, boga pitaj kako nabave tako jeftino, znam da mnogi ne daju fiskalni, pa tako 20%, al kako nekad i do 40% jeftinije bude, to samo Bog zna
 
Ako je verovati Dobrici Veselinoviću na Tviteru, umro je Branislav Jovin. Još niko nije preneo vest.
Ako jeste, neka mu je laka zemlja i hvala mu za sve.
 
[url=http://beobuild.rs/forum/viewtopic.php?p=563748#p563748:daad4gs7 je napisao(la):
Beki » 31 Aug 2018 09:15 pm[/url]":daad4gs7]Mislim da sam jedini covek u Srbiji koji gotivi ovu novu reklamu za VIP u kojoj porodica repuje.
Nisi. :kk:
 
Još samo kada bi pomenuti Dobrica Veselinović bio i elementarno pismen, kao što, nažalost - nije...

Pominje Jovina, obraća se Jovinu, a sve sa malim slovom V.

Bruka živa...
 
Grešiš, Vladivoje, onoliko: malo v nikakve veze s nepismenošću (i nepoštovanjem) nema. Naprotiv, pravopis insistira na takvom pisanju, a njegovo "uvećanje" dopušta samo u izrazito formalnoj, poslovnoj komunikaciji.Tvoje mišljenje, nažalost, dele mnogi i tako u nezavidan položaj stavljaju one koji se drže pravopisa kao "pijani plota". :)
 
Ова друга випова реклама је још дебилнија. Радије бих по цео дан слушао Виклерову рекламу за теленор него оне мученике...
 
Svi se nešto napucali u Srbiji u poslednje vreme, kreatini, steroidi...A dvojica najboljih srpskih sportista izgledaju ovako :lol:


a19f7540-b22b-11e8-8c34-35eb85dd64b0_novak_shirtless.jpg


Jokic%20instagram_1000x0.jpg
 
Minnheima":29bfzpwv je napisao(la):
Grešiš, Vladivoje, onoliko: malo v nikakve veze s nepismenošću (i nepoštovanjem) nema. Naprotiv, pravopis insistira na takvom pisanju, a njegovo "uvećanje" dopušta samo u izrazito formalnoj, poslovnoj komunikaciji.Tvoje mišljenje, nažalost, dele mnogi i tako u nezavidan položaj stavljaju one koji se drže pravopisa kao "pijani plota". :)

Neka bude da malo slovo v predstavlja dokaz pismenosti i izraz poštovanja.
Sa druge strane, ako ništa drugo, takvo pisanje deluje nekulturno, jer - jeste nekulturno.
 
[url=http://beobuild.rs/forum/viewtopic.php?p=565778#p565778:23olngfa je napisao(la):
Beki » Sub Sep 08, 2018 12:03 pm[/url]":23olngfa]Svi se nešto napucali u Srbiji u poslednje vreme, kreatini, steroidi...A dvojica najboljih srpskih sportista izgledaju ovako :lol:


a19f7540-b22b-11e8-8c34-35eb85dd64b0_novak_shirtless.jpg


Jokic%20instagram_1000x0.jpg

ma nole se osusio jer je postao vegan, truje ga onaj hindus
 
Vladivoje o cemu ti uopste pricas trazis nesto i gdje ga nema ...
 
Strujenje vode i dubinski talasi na mestu gde se sudaraju dva mora, unutar Gibraltarskog moreuza :)

[youtube]https://www.youtube.com/watch?v=x7GXLJQ2Zn0[/youtube]
 
[url=http://beobuild.rs/forum/viewtopic.php?p=565736#p565736:36751ll5 je napisao(la):
Djole Pevcanin » 08 Sep 2018 07:16 am[/url]":36751ll5]Ова друга випова реклама је још дебилнија. Радије бих по цео дан слушао Виклерову рекламу за теленор него оне мученике...
Da Vip ulaže u mrežu onoliko koliko ulaže u reklamu već bismo imali 6G pokrivenost.
 
Vidim da je tema SRPSKI ARHITEKTI zaključana. :D

Zato ovde stavljam sledeći info:

Noć arhitekture na Arhitektonskom fakultetu – 01.10.2018. (18.00 – 01.00h)

Nakon prošlogodišnje uspešne premijere, Arhitektonski fakultet u Beogradu i Ambasada Republike Slovačke po drugi put organizuju “Noć arhitekture” povodom Svetskog dana arhitekture (UIA – World Architecture Day 2018 – “Architecture… For A Better World”). Međunarodna unija arhitekata (UIA – International Union of Architects) je 2005. godine ustanovila prvi ponedeljak u oktobru kao Svetski dan arhitekture.
Tim povodom, pozivamo Vas na događaj “Noć arhitekture” koji će se desiti u ponedeljak, 01. oktobra 2018. godine, u periodu 18.00-01.00 sati na Arhitektonskom fakultetu u Beogradu.

:arrow: http://www.arh.bg.ac.rs/2018/09/28/noc- ... ?pismo=cir
 
tekst koj tera na razmišljanje :roll:

"Legalizacija prostitucije puni budžet Srbije"

Beograd -- Sindikat policije i policijskih starešina predložio da se u Srbiji legalizuje prostitucija. Za sada bez zvanične reakcije državnih organa.
......kaže za TV Prva da je najmanje tri razloga zbog kojih je Sindikat policije i policijskih starešina predložio da se u Srbiji legalizuje "najstariji zanat na svetu".

-Prvi i najvažniji je, kako objašnjava, zdravlje stanovnika Srbije.
"Imamo hepatitis B i sve venerične bolesti.

-Drugi razlog je što bi se legalizacijom prostitucije popunio budžet Srbije, a u prilog tome govore primeri brojnih država koje su to već uradile.

-Treći razlog je što bi onda inspektori, koji sada rade na suzbijanju prostitucije, mogli da rade na ozbiljnijom stvarima poput belog roblja", koje je, kako laže, veliki problem s kojim se policija bori sa onim sredstvima koja ima, a ima ih minimum. ...

Izvor i ceo tekst
https://www.b92.net/info/vesti/index.ph ... id=1451019
 
Ne bi bilo lose da pojedini rijaliti starletani i starlete dobiju svoj zvanicni status i zanimanje, da bi ljudi mogli da uplacuju penziono osiguranje.
Malo sam ironican, ali u principu sam ZA, jer stiti siromasne seksualne radnice (ili kako se vec oficijalno zove).
 
Vrh