Šta je novo?

"BW Residences" - Beograd na vodi [ Stambeni kompleks | 68 000 m²]

A sta nije bilo da se kupi bjeli kabal neradi seu kablari jAgodina
 
Mora Srbin da razvuče kabal da se vidi, makar crko ...
 
Jedan od mojih najvecih uspeha je da sam uspeo posle renoviranja stana da mi se ne vidi nijedan kabl i da mi ne treba produzni kabl osim kada busim nesto).
 
Dal je iko izdao za ovih 2000e mesečno? Baš ambiciozno.
 
Divan pogled na bas parking i dolazne perone ...
Cuj sto imas sank dosta ti ...
 
@milanobelgrade
479116528.gif
479116528.gif
479116528.gif
 
PetarPetrovic":1tbcqi3a je napisao(la):
A gde cu trepezariski sto da stavim? U wc?!
Gde su ovi ziveli ako je ovo lux...

Kada projektujem lux stan, investitor zahteva dnevnu sobu ne manju od 45-50 kvm, ako je zajedno sa trpezarijom, ide se i na 60-70. (Desi se i neki koji traži više -bio jedan takav kod kolega)
Kroz biro gde radim prolazi veliki broj investotora koji imaju lokacije po centru, Dedinju i Vračaru i njihova definicija luksuza definitivno nije bw. Lux nisu inox i italijanske pločice već veličina. Walk in closet u kome se izgubiš. Master soba, trpezarija gde ugostiš celu familiju i prijatelje, dnevna sa tv od 2 i po metra. Nju ne možeš u 20 kvadrata.

Da se razumemo, ne mislim da svi moramo da živimo u min 150m2 ja sam sam presrećna i u mojih 65, ali nazivati jednoiposobne ili dvosobne stanove lux gradnjom je smešno. Sve što ovi, sasvim obični stanovi imaju a što drugi ne je -besomučna propaganda (što standardna, što u vidu botova tipa vradovic, mada mislim da on ovde maši ciljnu grupu).
 
zoran_m":twqdbowv je napisao(la):



Sent from my iPhone using Tapatalk

Ovo osvetljenje su u sustini oni kablovi sto su postavljali alpinisti.

Bas se pitam kako je spavati u ovim stanovima kad si svetli kao u cirkusu...ko im je kriv kad su potpisali takav ugovor


Sent from my iPhone using Tapatalk
 
Ovo je prlično ozbiljan problem. Ko može da se probudi odmoran ako mu je spavaća soba osvetljena kao po danu, i to još LED svetlošću koja ima puno "dnevne" plave boje u sebi? To znači da mora da se navuče roletna. Ali prednost spavanja na višim spratovima, iznad uličnog osvetljenja, a pogotovo pored reke i na čistom vazduhu, i jeste da se po toplom vremenu može spavati pri otvorenom prozoru i imato puno svežeg i čistog vazduha koji ulazi u sobu. A sa ovim svetlima upravo to postaje nemoguće. Pa šta su onda platili po toj ceni?
 
Ne mogu da verujem koliko ste nepraktični. Zbog čega ovo postoji, moliću lepo:



Ipak, ne verujem da su projektanti baš toliko blesavi. Računam da će domar svetlo da gasi sa odlaskom poslednjeg turiste, nešto pre ponoći. Ne možeš živeti u centru a ne trpeti zarad viših ciljeva. :mrgreen:
 
zato nema vradovica na forumu...ne moze da cita od "zaslepljenosti". Metafora nije namerna


Sent from my iPhone using Tapatalk
 
Meni licno ne smeta a pritom vrlo je lepo uvece kad se vidi odsjaj na vodi.
 
Upalili su svetla na terasama da zamaskiraju da su sva svetla u stanovima ugašena. Ja vidim jedan osvetljen stan.

Mada možda i ne mojau da pale svetla u stanu sa ovim cirkusom.
 
Ne znam kako je stanovima u kaskadama , ostalim stanarima mislim da ne smeta ovo osvetljenje jer niko drugi iz sobe nema pogled na njega.

Prednost ovog osvetljenja za stanare je sto su obe zajednicke terase na 2.spratu i 4.spratu dosta bolje osvetljenje i boravak na njima je dosta prijatniji nocu. Mada verovatno glavni cilj ovog osvetljenja je da BW Residence i projekat BW bude prepoznatljiviji, posto se vidi i sa 4-5km nekih pozocija Bga, a mozda i zbog Nove Godine.

Stanova je useljeno u smislu da su uzeli kljuceve mislim vise od 50%, a stanova u kojima ljudi zive u obe zgrade je je mislim oko 20%, stim da je dosta porodica iz dijaspore a oni su vecinom se vratili ili se vracaju u strane zemlje, a vracaju se iz price oko Nove godine i najvise leti.
 
Vrh