Šta je novo?

Obnova ulica, Beograd put...

Juče u BGD hronici su rekli da su im iz Beograd puta rekli da dnevno dobijaju bar 10 naloga da zakrpe nešto što je ostalo od tuđih radova i da ne stižu da sve odrade na vreme.

Pa jbt, zaposlite više ljudi, nabavite više mašina ili priznajte da ste nesposobni da održavate infrastrukturu
 
Фале људи, машина имају довољно. И фали координација свих служби, да водовод, електране, дистрибуција и др. што копају одмах јаве кад заврше своје да се закрпи. И ГСП да прослеђује пријаве где је лош коловоз и где су улегли шахтови, да се не урнишу аутобуси.
 
Da, samo što oni i kad dovedu ljudstvo (posle više meseci) da uradi završne radove na nekom bivšem gradilištu, i to odrade preko one stvari.
Negde samo ispljunu asfalt i smandrljaju ga kako znaju i umeju, što naravno posle dovede do novih pucanja i rupa.
A negde pak asfalt nikad ni ne vrate. Nego samo nabacaju pesak i šljunak™ i ko veli eto kao, rekonstrukcija i radovi uspešno završeni.

Krajnje bezobzirno, a i neodgovorno. Ne samo sa aspekta zdravog razuma nego i sa aspekta bezbednosti. Ulica koju naši putari uzmu da ''poprave'' nikad posle ne bude ista. Osim ako se ne presvlači cela deonica, kao što je bilo u Kralja Milana pre dva meseca. Ali naravno to su izuzetni slučajevi. U ovim ''normalnim okolnostima'', žali bože kolovoz ili trotoar koji oni ''poprave''.
 
Само што би то било тешко извести у БГ, осим да раде ноћу, пошто треба прво скинути сав асфалт.
 
[url=http://beobuild.rs/forum/viewtopic.php?p=572522#p572522:1oo5n27n je napisao(la):
astrodule » 06 Окт 2018 09:48 am[/url]":1oo5n27n]Juče u BGD hronici su rekli da su im iz Beograd puta rekli da dnevno dobijaju bar 10 naloga da zakrpe nešto što je ostalo od tuđih radova i da ne stižu da sve odrade na vreme.

Pa jbt, zaposlite više ljudi, nabavite više mašina ili priznajte da ste nesposobni da održavate infrastrukturu

Gročanskom "Vodovodu" su ostali "dužni" oko 10 m2 zakrpa, a pošto se ne pojavljuju, "Vodovod" je angažovao privatne putarske firme...
 
Тај водовод је посебна прича, 6 месеци им је требало да тротоар у Зк врате у првобитно стање.

Послато са SM-G960F уз помоћ Тапатока
 
Hmmm
15 godina 8)

Stari košutnjak svakodnevno gradjani već 5.000 dana lome svoje automobile zbog nečijeg nemara, a neće popraviti(kako je rečeno dok ne nadju ko nije predao beograd putu radove) dakle mi da nastavimo jos da lomimo trapove, nasipamo peskom ove rondže dok oni traže krivca :)

21_D53_B3_F-_FF61-42_A0-_A1_E9-_D2_ABBA60_AA36.jpg
 
@KartmenBG

Nije da je sistemsko resenje ali skupite se, nalijte betonom, a zatim hobi asfalt iz "uradi sam".
Kostace vas smesno kad podelite, a i trapovima vasih automobila ce biti lakse. ;)

Sent from my HTC Desire 526G dual sim using Tapatalk
 
Rov lici na telekom eps tu ganjajte krivca ...
Obavezno odradite kako laki kaze pa fotke radova na drustvene mreze ....Budite profi obavezno flup prsluci signalizacija itd ....
 
[url=http://beobuild.rs/forum/viewtopic.php?p=572700#p572700:13ldorm5 je napisao(la):
KartmenBG » 06 Oct 2018 11:07 pm[/url]":13ldorm5]Hmmm
15 godina 8)

Stari košutnjak svakodnevno gradjani već 5.000 dana lome svoje automobile zbog nečijeg nemara, a neće popraviti(kako je rečeno dok ne nadju ko nije predao beograd putu radove) dakle mi da nastavimo jos da lomimo trapove, nasipamo peskom ove rondže dok oni traže krivca :)

21_D53_B3_F-_FF61-42_A0-_A1_E9-_D2_ABBA60_AA36.jpg
Potpuno ista situacija u Ivana Mičurina kod škole Ivo Andrić. Pošto je to ulica nije moguće nasuti peskom a da traje.
 
[url=http://beobuild.rs/forum/viewtopic.php?p=572522#p572522:x3b2915h je napisao(la):
astrodule » 06 Oct 2018 09:48 am[/url]":x3b2915h]Juče u BGD hronici su rekli da su im iz Beograd puta rekli da dnevno dobijaju bar 10 naloga da zakrpe nešto što je ostalo od tuđih radova i da ne stižu da sve odrade na vreme.

Pa jbt, zaposlite više ljudi, nabavite više mašina ili priznajte da ste nesposobni da održavate infrastrukturu
Zakon o privremenoj zabrani zapošljavanja u javnom sektoru. Izuzetak su samo paraziti iz reda sendvičojeda.
 
Rečeno je da se može taj zakon zaobići ako se obrazloži razlog za potrebu novih radnika.

Ja odavno tvrdim da nama nedostaje mnogo radnika na terenu i mnoge zaposlene preko veze bih iz kancelarije prebacio na ulicu.
 
Стеже се каиш и штеди се где им је најлакше, а то је одувек била оператива, пошто су у администрацији углавном партијски послушници.
 
[url=http://beobuild.rs/forum/viewtopic.php?p=572682#p572682:1vabik8g je napisao(la):
Somi303 » 06 Окт 2018 09:56 pm[/url]":1vabik8g]Тај водовод је посебна прича, 6 месеци им је требало да тротоар у Зк врате у првобитно стање.

Није до фирме која врши санацију неког квара. Њихово је да издају налог путарима и то је то. Даље је на путарима. Углавном је у њима и проблем. Доћиће када им буде наисплативије ...
 
ЈП "Београд пут" по хитном налогу започео је санацију активираног клизишта на насипу Смедеревског пута на Бећаревом брду (Заклопача). Радови ће подразумевати санацију носеће конструкције насипа и трајаће око недељу дана.

140evlc.jpg
 
Јао, па они су то и претходних пута санирали па су направили још горе, сваког пута.

Послато са SM-G960F уз помоћ Тапатока
 
Obnovu ove ograde su započeli pre mesec dana. Odradili su 3/4 i evo vidim da je napokon završavaju.

Definitvno Beograd put nema dovoljno radnika
 
Plus dosta su lose organizovani takodje raspored prioriteta i ekipa itd
 
Da se ne započinje toliko stvari u isto vreme , kao da se ima duplo više radnika , nego da se prvo odradi ono prioritetnije , pa onda ono manje , pa na kraju ono najmanje prioritetno , sve bi se završilo mnogo brže nego ovako da se seljakaju svaki dan na drugo mesto , pa koliko stignu da urade , uradili su , i tako do sledećek "ciklusa".
 
282cwyP.jpg

Stanje stvari kad opština "nije nadležna", kad BGD put ne pokriva ovaj reon (u poslednje vreme neke privatne firme su sanirale udarne rupe na svim ulicama, što u prethodnim godinama nije bio slučaj) .
Rupa raskopana već 15 dana od strane BVK, na novopostavljenim cevima se nešto popravljalo, i videćemo do prve jače kiše kakva će dubina rupe biti :notok:
Na uglu ul. Kralja Petra i Stepe Stepanovića, u pravcu ulice 29. Novembra u Kaluđerici..
 
Bvk to nikad ne radi direktore, ne znam odakle ti to. Uvek se daje nalog nekome, Beograd putu ili kome već sada, da se to zakrpi.
 
БВК има уговор са ЈП "Београд пут" ... не липши магарче. Не зна се са киме имамо већу муку од те две фирме. Мада се за трон опасно кољу са ЈВП "Београдводе" ..
 
Vrh