Šta je novo?

BIG Residences - [ Stambeni kompleks]

Kolika je povrsina tog novog dela u odnosu na stari TC?
 
A steta bar da ima fotka cijele sa natpisom nisam fotkao za vikend bzv nista izgleda nisu vadili sve na otpad otislo
 
A do pre neki dan su unutra bila uključena svetla, ne bi čovek ni pomislio da će sve biti srušeno par dana posle...

Ovo ponovo može u "Projekte u izgradnji"

Sent from my Nokia 7 plus using Tapatalk
 
sta ce da bude na ovom gde sad ruse ? kolko sam shvatio novi tc ?
 
Ne znam koliko je to atraktivno stanarima da žive iznad retail parka sa pogledom na parking.
Tu je i tržni centar pa nije ni da nema dovoljno sadržaja u blizini.
Sa druge strane raduje me prvi decathlon u srbiji.
 
Atraktivno bas...Iza kliziste ispred deponija i smrad iz rukavca ali eto zivis u soping molu, san prosecnog srpsog seljobera. Da ne spominjem prvi komsiluk. Zanima ne koliko ce da odvale cenu kvadrata imajuci u vidu navedene parametre i objektivno katastrofalnu mikrolokaciju.
 
Kako vas nije sramota ,kao da oni zive tako jer vole i oni su ljudi.
Uostalom i Belvil je nekad bio pored kartonskog naselja deponije i najprljavijeg buvljaka u istoriji pa eto...
 
Pa eto raseliše ih u kontejnere. Ove neće da rasele jer imaju zidane kuće. Propade plan za novi Belvil, a tako je malo falilo :lol: Samo raseljavanje čitavog naselja, regulacija najvećeg kanalizacionog sliva u rukavac Dunava, dekontaminacija rukavca, problem sa klizištem, bivša gradska deponija na Adi Huji (ne djubre koje neko ostavi već gradska deponija tipa Vinča), sređivanje Ade Huje. ALi dobro mnogima to ne igra nikakvu ulogu, bitno da je tu sad šoping centar. Blago investitorima majke mi.
 
Steta stolova namjestaja nista nije izneseno ...
 
[url=http://beobuild.rs/forum/viewtopic.php?p=577695#p577695:svpixcnr je napisao(la):
11030 » Pon Okt 29, 2018 3:34 pm[/url]":svpixcnr]Atraktivno bas...Iza kliziste ispred deponija i smrad iz rukavca ali eto zivis u soping molu, san prosecnog srpsog seljobera. Da ne spominjem prvi komsiluk. Zanima ne koliko ce da odvale cenu kvadrata imajuci u vidu navedene parametre i objektivno katastrofalnu mikrolokaciju.

Sto se tice rukavca, verovatno da znate, da se sav sut sa svih gradilista u Beogradu odnosi tamo, tako da je sve manji i manji.

Lokacija je prvo slobodno mesto a da nije previse udaljeno, ne znam gde ima ovolikih parcela sem na ovoj strani a da nisu previse udaljene, da kazemo od centra.

Da ce da odvale cenu kvadrata, to sigurno hoce, ali cisto sumnjam da ce sve da bude sagradjeno po planu. I Dunavske terase su drzale 1300-1500€, pa dugo vremena je pola kompleksa bilo prazno.
 
Све на ову страну је безобразно добро и подцењено, стиже се брже до центра него са било које друге тачке
 
Koliko znam Dunavske terase su se prodavale za 1100 1200 i pored te cene je i dalje dosta prazno. Tesko da se brzo stize do centra kroz Despota Stefana, a jos teze se stize do NBG gde vecina radi. Za zatrpavanje rukavca no comment, jel stvarno mislite da ce zatrpati ceo rukavac? Gde ce da se izliva Mirijevski kanalizacioni potok onda?
 
планирано је да се рукавац делом затрпа а поток да се прокопа кроз Хују директ у Дунав
 
Koliko realno ovom delu grada treba poslovna zgrada od 31.500m2 za izdavanje?!
 
Ne treba im ni dva trzna centra jedan do drugog, ali mislim da nije to poenta. Jednostavno parcela je na dobroj lokaciji, nezavisno dal je to radnicka Karaburma ili neki drugi deo. Beograd se vise ne siri spolja, nego se sabija unutra, savska obala potrosena, ostaje im ovaj deo od luke do Huje, pa ko prvi ugrabi koju parcelu.
 
Ne zida se sve to zbog karaburaca, nego zbog potencijala same lokacije u nekoj bliskoj buducnosti.
 
Nisam ljubitelj tc-a ali je realno ceo kraj upristojen od otvaranja Biga, ranije bila zona sumraka, a na 10-15 min. od centra.
 
Prvo, lokacija je 3 km od trga republike na duplim trakama, ima 6 stanica do samog centra grada, rukavac je zatrpan, smrada nema,
gradi se novi most. trzni centri jesu nosioci makro lokacije nažalost ali je tako, pri tom vrlo pametno je sebi napraviti rezidentalnio deo i time obezbediti sebi potrošače u istom tcu, klasična gentrifikacija, pritom na lokaciji koja je mnogo bolje pozicionirana nego nbg, koji je setimo se bio močvara, dodatno ovo je jedina lokacija u širem centru grada gde može da se živi a da se ne rukuješ sa komšijom kroz prozor, nego da zaista gledaš na dunav
 
Vreme je bilo da se ovaj deo grada sredi izgledao je užasno a blizu centra
 
Grade li se uopšte sa dozvolama ovi objekti preko puta tc-a u Višnjičkoj pa dalje tom stranom ka gradu, vidim da je na toj strani u izgradnji 2-3 veća objekta, jedan je čak i tamo usred ničega dalje od ulice ka Dunavu.
 
Prema PDR-u za područje Ada Huja iz 2016. tu je planirano ovo:

На подручју између два моста: Панчевачког и планираног СМТ-а планира се зона М4 -
мешовити градски центри у зони више спратности, у којој се планирају објекти веће
спратности око П+8+Пк/Пс (изузетно П+12+Пк/Пс) и већи индекси изграђености на парцели
(до 5.0).
 
Vrh