Šta je novo?

Autoput Miloš Veliki / A2: Beograd-Požega-Boljare (Koridor 11)

Ima li ikakvog radnika ovde?! Ovako lepo vreme ne koriste
 
Da Plecko u pravu si nema zavrsnog na nekoliko mostica i preko tog velikog i ona buduca naplatna je tu .
Ali je dalje od nadvoznjaka zavrsno sa petljom Ub sve gotovo .A tačno je oko nadvoznjaka pruge pola deonice.
Lepo je videt zavrsene linije.
I izolacija ce brzo vec je dovezena vidi se na slikama .
Odlicno Plecko za slike .
 
[url=http://beobuild.rs/forum/viewtopic.php?p=503482#p503482:1yypdm50 je napisao(la):
plećko » 26 Dec 2017, 06:58[/url]":1yypdm50]most preko Kolubare, ni jednog radnika nisam zatekao,
nigde žive duše, a dan sunčan i tem. +15°
file.php
pogledajte ovu moju sliku od 26.12.2017. Izolacija je bila delimično postavljena a sad je uopšte nema...
 
Čuo sam posredno od nekih radnika koji su nedavno zaposleni na glinenoj deonici da je situacija prilično loša, i poklapa se sa onom slikom koju je @Darko78 postavio. Izgleda da to neće biti gotovo u nekom bližem roku, a istovremeno će se okriviti što ceo koridor kasni. Na kraju će kašnjenje verovatno biti oko 2 godine. Pretpostavljam da je to ta loša vest koju je KrCan najavljivao.
 
[url=http://beobuild.rs/forum/viewtopic.php?p=578495#p578495:3su5a3pm je napisao(la):
GOJE » Pet Nov 02, 2018 9:37 am[/url]":3su5a3pm]Čuo sam posredno od nekih radnika koji su nedavno zaposleni na glinenoj deonici da je situacija prilično loša, i poklapa se sa onom slikom koju je @Darko78 postavio. Izgleda da to neće biti gotovo u nekom bližem roku, a istovremeno će se okriviti što ceo koridor kasni. Na kraju će kašnjenje verovatno biti oko 2 godine. Pretpostavljam da je to ta loša vest koju je KrCan najavljivao.
Šta reći.... Nadam se da grešiš. Ne znam sta reci za tolike probleme na tom delu,da li su oni krivi sto nisu krenuli od početka godine i odmah videli razmere toga,ili pak nisu to mogli ni sagledati. I da mi je znati da li zaista rade 24 h kako je rečeno....
Nego kad kažeš kašnjenje od 2 g,samo mi reci od kog roka se to računa - prvi rok je bio proleće mart 2017,pa novembar 2017? A čak.mi se cini da je i taj rok mart 2017 bio već odloženi rok...
 
Miro izgleda da će nadmašiti i moje crno proročanstvo koje je bilo - leto 2019 ili sledeći izbori.
 
Da li neko očekuje da će "roze šlem" da se izvini za sigurno neotvaranje puta do Nove godine ili će udariti po Đilasu,Jeremić,Jankoviću....ops,htedoh reći Mrki kako je eto on kriv i da sve kasni zbog njega,a ne nedaj Bože zbog naprednjačke urođene nesposobnosti da naprave nešto više od farbanja gelendera u domu zdravlja u ugovorenom roku!
Verujem da je zbirka naprednjačkog kukanja već spremljena i da se čeka januar za premijerno izvođenje u aranžmanu Zorančice :violina:
 
[url=http://beobuild.rs/forum/viewtopic.php?p=578515#p578515:3sgkwhpj je napisao(la):
vlasta » Pet Nov 02, 2018 10:50 am[/url]":3sgkwhpj]Miro izgleda da će nadmašiti i moje crno proročanstvo koje je bilo - leto 2019 ili sledeći izbori.
Da Vlasto,bilo je " cekace izbore da otvore put" ali nismo precizirali koje godine,koje izbore....
@ Bonvivan ,opet još uvek postoji nada da ispune ( nada umire poslednja) mada mene ne bi ništa iznenadilo jer se priče tako spremaju,a samo 5% naroda zna istinu širu,ostali veruju da je kritično samo to što je zeznuo Mrka ,da se tako izrazim.
I znajte jedno,čak i da ispune i otvore do Nove godine,ni to nije za pohvalu već za analizu zašto se ovoliko kasnilo....a tu nailazi mišljenje onih 95% građana koji slabije prolaze/imaju veće probleme /veruju pričama i kažu " eto ispunili su obećano".
Što se mene tice neka samo puste više,da se maknemo sa mrtve tačke,jer bojim se uticaće i na početak radova do Pz.
 
Na temu politike samo ću kratko...

Jednom za svagda treba da prestane praksa da se kuka na prethodne jer te niko nije terao da se kandidujes i prihvatis posla...uostalom kao i u životu svakog doktora, majstora bilo kog radnika.

Pod dva...porediti kapacitet vlasti od 2008 i ove danas je najblaže rečeno neukusno...tadašnja vlada je bila sastavljena od buljuka malih stranaka sa ogromnim ucenjivačkim kapacitetom (setite se samo PUPS-a) sa klimavom vecinom i u skupstini i u vladi i u nizu opstina na lokalu od kojih mnogo sta zavisi posebno u infrastrukturi...

Sada kada već 4(6) godina neko ima apsolutnu većinu po horizontali i vertikali vlasti mislim da bi rezultati trebali biti značajno bolji.


Ne voli ovde narod gradjansku opciju i to je svima jasno,ako neko ko ima 300 evra platu može za jedno veče na nekoj svadbi splavu itd da baci na muziku 400 evra zasigurno taj neće brinuti ni o "državnim parama"...

Tu smo gde smo stvari idu nekim tempom naučili smo da čitamo izmedju redova kada je izgradnja infrastrukture u pitanju. Autoputevi se grade nekim svojim tempom i to će tako ostati dugi niz godina.
 
Mislim da nam je Niko ostao "dužan" neku reportažu odavno ...
A na glinenoj su najveci radovi oko onog nadvožnjaka gde je i odmaralište odakle je i Risova slika pa Niko ako bi mogao da se angazujes ........to je nekako tvoj teren .Znas koliko bi to rešilo nedoumice oko svega ...ne zameri na prozivci.
 
Stara Mo apsolutno si u pravu! Ali dokazi to nekom,mene prvo nervira ova hajka u novinama a posle niko ne odgovara.
Štos e tiče Nika,sigurna sam da će aktivirati njegov bajs opet! Samo nek pazi jer mozda i rade 24/7.On ima i puno informacija i upućen je jako u temu. Verujem da bi mi pali h nesvest kad bi čuli one stvarne rokove koje on čuje sporadično od ljudi.
 
....i donesi nam neke pozitivne vesti....unapred hvala na trudu!
 
A tuzni deo je ovo! Na zalost mogao bih se pohvaliti exclusivom, ali me muka hvata,iako je ovo u nivou drzavne tajne a mogu samo zamisliti i reakcije bilo koga ko ima zdrav razum i gleda u kakvom je stanju nov novciat, nikad ne otvoren i ne upotrebljen auto put!MESECIMA SAM POKUSAO DA VAS SACUVAM OVOG JAVASLUKA, ALI ... Dakle posto nece drzava, nece mediji, nemogu ostali, ja moram :bash: :rant: GLINENA EXCLUSIVNO jedine postojece fotografije izuzev one Rejove spoljne.. :blah: Pogledajte prilog 7 NA OVOJ FOTOGRAFIJI POGLEDAJTE KOLICINU I SASTAV KVALITETA TAMPONA NA PUTU NAJ VECEG REDA CIJA IZGRADNJA JE KOSTALA PO 7,5MILIONA,eura/km ili vise, ako se ne varam Pogledajte prilog 6Pogledajte prilog 5Pogledajte prilog 4Pogledajte prilog 3ovo su busenja deonice na kojima su ispitivali otvaranjem da li je zaista glina ili tampon? Kad ono da ne poverujes? a danas cuvaju to kao da su zlato otkrili!Pogledajte prilog 2Pogledajte prilog 1 :kum: Znam isto da se vecina nece sloziti sa mnom, ali ona u "rozle" slemicu nema ama bas nikakve veze sa ovim, ali ce mozda i te kako imati uskoro, ali...
Opsirnije o svemu textualno u Nedelju, a do tada ne trazim plusice, samo mi ne spominjite familiju od besa :lol: :kum:
:rant:
 
Pitanje za Darka78, Krcana, nekog ko zna...Da li je načeta samo jedna strana glinene deonice?
Logično je da je tako da bi se što pre pustio saobraćaj na celoj trasi.
Ako "odrade" jednu cev možda puste saobraćaj oko NG.
 
Krcane od kad su ove fotke?! Molim te kaži od juna,molim te!
 
Logika kod nas ne postoji, mada sam na isti nacin razmisljao. doduse bar 3/4 se radi u desnoj a manji deo u levoj, mozda na kraju tako i ispadne, ali...
veliko je to skoro 3km ito skoro po metar ipo u dubinu, pa sad stavljaju kamen, pa ce tek kasnije frakciju, i ja bih zamolio Darka da nam prenese nekolka satelitska spota i nadam se i da ce i Niko nesto doneti...
 
Ovde su radovi ima jos na jednom mestu nesto malo .
Niko nadvožnjak za Ruklandu ako sam dobro napisao sa njega se najviśe vidi i najveci radovi su tu.
 
Znaci otvaranje komplet deonice (sa obe tunelske cevi) ce biti otprilike jun-jul 2019. i to je to. Ocigledno je da se ovim prepravkama kupuje vreme do zavrsetka tunela. Jer, da su hteli da otvore deonicu bez tunela ili sa jednom cevi, ove prepravke na "glinenoj" deonici bi poceli dosta ranije.
 
emisija Koridori ,ako sam razumela d je to sad od 30og oktobra. Nema nesto posebno,ali ima par nekih snimaka na 6 min možda su noviji ,nisam sigurna,ali koliko sam shvatila samo je reč o rekapitulaciji,nisam gledala sve pa se u napred izvinjavam. Link nešto ne mogu da postavim,ima na YouTube
 
Auuuu strašno, koji su ovo kriminalci radili,pa ovo je za doživotnu robiju.Ne mogu da zamislim šta bi se desilo da su ovakvu deonicu pustili u promet.
A tebi brate Krcane hvala i naklon do zemlje :sesir:
 
Vrh