Šta je novo?

Autoput Miloš Veliki / A2: Beograd-Požega-Boljare (Koridor 11)

[url=http://beobuild.rs/forum/viewtopic.php?p=580049#p580049:i8mv37mb je napisao(la):
laki72 » Čet Nov 08, 2018 4:17 pm[/url]":i8mv37mb]Sta pricati miro, kad je prica vec ispricana vise puta?
Svaka nova vlast usavrsi laganje i manipulisanje naroda.
Vise od 20 godina slusamo o K10 a iza granicnog prelaza Batrovci se put bukvalno raspada.
Prodjoh neki dan i stanje na terenu je blago receno ocaj.
I sama vidis koliko traju radovi od Pozege do Cacka !
Kao da govorimo o iskopu Sueckog kanala, a ne o realno smesnim deonicama na nezahtevnim terenima!

Sent from my HTC Desire 526G dual sim using Tapatalk
Uvek u srž istine... O k10 ništa ne znam,ali kao neko ko čita novine,reklo bi se da na svaku godinu puštaju po 10-20 km da je to milina,da bolje gradnje nema evo npr ( nije ova tema nego primer)https://www.021.rs/story/Info/Srbija/201154/Babic-Koridor-10-skoro-gotov-otvaranje-nakon-Nove-godine.html
Ma sve idila....a ko tuda prolazi zna o čemu se radi. I samo kao primer navodim jer jednom mora i to biti istina,ali svake godine se čita isto... E tako i mi ovde. Oni snimci glineog dela su haos ,i da mi je samo znati koje sve to dozvolio ime i prezime,takav stručnjak i pljunuti mu na diplomu( a zatvor zakonski). Isto tako koje projektovao tunel Brancic isto tako jer greška je slična...e kad bi oni odgovarali onda bi projektanti za put do PZ malo razmislili pa ne bi potpis stavljali svugde.
A o lokalnim javaslucima da se ne govori...
 
Nove slike,ispred tunela pre mesec dana i sad ,očigledno je da ee radi,čekam Darka da prikaci sa glinene slike,nisam sigurna za lokaciju
 
Pokušala sam da vam dostavim slike ,ali darko će bolje
 
Gledajte slike od nazad ka napred,nisam znala da se tako ucitavaju
 
Miro gledao sam dobro si prenela napredak je očigledan čak i glinena ne izgleda toliko loše čim se onako beli znači da nasipaju tampon .Još ostao most preko kolubare da presvuku asfaltom .Asfalt stigao do ispred tunela i jedan se mostic pre tunela crni.
Ali danas gledam Brnabićku otvaranje obilaznice oko Bavaništa i lepo reče da se ove god. otvara još samo 30 km autoputa .Gde i šta ni reči .
Ali počinje se sve više provlačit kroz medije da bi mogli vanredni izbori biti u martu - aprilu i onda sve postaje jasno.
 
I ja mislim,u onom snimku insajdera mene mnogo više brine to što su rekli da ima novih oštećenja koje tek treba kopati,a ovako to ne izgleda strasno,u pravu si. Opet izbori?! Svake druge godine samo o tome,dosadni su više sa tim pričama....
Mislim da ni deo do Pz neće početi u martu ako se ovo rastegne,ali to sam vec rekla. Kažem,bojim se samo novih raskopavanja
 
[url=http://beobuild.rs/forum/viewtopic.php?p=580068#p580068:3dr41v39 je napisao(la):
plećko » 08 Nov 2018, 17:34[/url]":3dr41v39]
file.php
izvinjavam se što sam okrenuo ovu sliku...

 
[url=http://beobuild.rs/forum/viewtopic.php?p=580087#p580087:1n3doo4h je napisao(la):
Darko78 » Thu Nov 08, 2018 8:54 pm[/url]":1n3doo4h]
Ali danas gledam Brnabićku otvaranje obilaznice oko Bavaništa i lepo reče da se ove god. otvara još samo 30 km autoputa .Gde i šta ni reči .
Ali počinje se sve više provlačit kroz medije da bi mogli vanredni izbori biti u martu - aprilu i onda sve postaje jasno.

Ispašće na kraju da Vlasta, ime mi je ustvari Vladimir, 100% proriče budućnost :bash:

Nego premijerka pomenu da je prošle godine pušteno 130, ili 160km autoputa.
Izgleda da opet radi faktor x4 (zaustavne trake ne računamo :mrgreen: )


p.s.
Znajući sa kime imamo posla proricanje i nije nešto zahtevna disciplina

:sesir:
 
Nego više mi je privuklo pažnju da do kraja godine se pušta 30km. Ne znam na šta misli. Na k11 ove dve deonice su 50km, a na k10 26+9km na jugu i blizu 15km na istoku plus već izgrađen deo ispred Bancareva.
 
[url=http://beobuild.rs/forum/viewtopic.php?p=580131#p580131:1j972p6k je napisao(la):
geovuk » Čet Nov 08, 2018 11:19 pm[/url]":1j972p6k]Nego više mi je privuklo pažnju da do kraja godine se pušta 30km. Ne znam na šta misli. Na k11 ove dve deonice su 50km, a na k10 26+9km na jugu i blizu 15km na istoku plus već izgrađen deo ispred Bancareva.
I tome dodaj i moguću računicu da je to možda zapravo 15 km pa puta 2 trake tj dva pravca.... Ko zna sta je osnova za njihov račun.... Kao da je statističar pa sve može i ne mora biti. Vlasto vidoviti,pomozi nam i odogonetni hihihihi
 
Znači očekuju da puste samo južni krak k10. Meni je ipak realnije da puste do NG k11 nego taj deo k10.
 
Kako se lepo vidi na klipu koji je Earth snimio dronom u januaru odmorište na glinenoj kod nadvoznjaka za Rukladu kako je sve u haosu , ispucao asfalt čak deo krpljen i tu je sad najvece gradilište.
U januaru je vec bilo krpljeno a oni sad to rede.
 
Pa to su izvođači krpili kad su počele pukotine da se pojavljuju. Trebaju oni da saniraju sve to ali to košta podosta. Ako ima odgovornosti trebaju debelo da im naplate sve troškove angažovanja drugih izvođača.
 
Otkad je svijeta i vijeka dionica poput ove Lajkovac-Ub nije rađena! Ako odgovorni, a nije ih malo, ne završe u zatvoru onda je Srbija stvarno zemlja čuda. Izvinite, ali zbilja ne raspolažem dovoljno bogatim fondom riječi kojima bih iskazao i ogorčenje i zgađenost nad onim šta vi sami sebi radite.
Čovječe, pa vi ste možda gori i od nas. A to, vjerujte, nije lako.
 
:lol: haha,
@DUKA PG odličan komentar care...
Da mogu dao bih ti milion pluseva.
Pa to gori od vas stvarno nije lako, ali veruj mi tu smo negde sa tendencijom lagane prednosti u korist Srbije, baš zbog ovakvih slučajeva za Ginisa. Zašto za Ginisa? Pa ovako dosad niko nije olesio nijednu državu na kugli zemaljskoj otkad postojimo.
 
Juče prošao pored petlje Ljig iz pravca Beograda. Na petlji nema nikoga. Semafor, naravno, stvara gužvu.
Oko petlje (na auto putu), jako malo radnika i nema nekih vidljivih radova. Čini mi se da više radnici ćakulaju među sobom o drugim stvarima. A dan savršen. Eto toliko o tome.
Doduše, ne isključujem da sam naleteo u trenutku pauze za ručak.

Sent from my LG-H818 using Tapatalk
 
Mora da postoji neki razlog zašto onih par desetina metara ne završe na tom nadvoznjaku.... Ne znam,nisam pametna,ali neki razlog postoji. Ja kad smo prolazili ,još su radili na onim mrežama crnim duž brda,verov dodatno ucvrcavanje. Prema tunelu vidi se da se radi asfalt,najmanji je problem taj deo tu završiti. A gužva je velika to si u pravu
 
Svaka čast za ove reportaže... A u,a u.... Sramota..... Sta im sad smeta?! Ovo se izgleda odustalo od popravki....
 
Samo nek pritiskaju potpuno su u pravu .
Ali sve što ima vise priloga meni ovo deluje da moze da se zavrsi.Vidimu u prilogu kad govori ing.kako se u isto vreme odvozi zemlja i na drugom delu iste deonice nasipa tampon. I ovaj deo pred nadvoznjakom je dosta uradjen.Deo oko odmorišta je dosta uradjen to se vidi u insajderu i to su za sada dva veca dela gde se radi.
Ja i dalje mislim da se ovo moze uradit do nove god.
 
Vrh