Šta je novo?

Razni projekti

Nece taj gak skoro ni zemljiste nisu kupili znaci da ce nbg dobiti porodiliste...Zemljiste nisu sredili ...projekat jos nemaju ...a tek pare zivi bili pa vidjeli...
 
[url=http://beobuild.rs/forum/viewtopic.php?p=599329#p599329:ib8s9q9z je napisao(la):
abrines » Pet Feb 01, 2019 2:09 pm[/url]":ib8s9q9z]Да није мало превисоко?

file.php
Treba zabraniti ovo gomilanje povučenh spratova. Primećujem da ovo sad postaje novi trend umesto gradnje nelegalnih spratova. Investitori misle da ljudi sa ulice neće primetiti ako povuku sprat za 1m ili kao kod ovog projekta izbace balkon da visi iznad ulice i zakrije zadnji sprat a zgrada sama po sebi ima P+7+PS.
 
Inace, za gospodu koja nisu obavestena u Gospodar Jovanoj 77 gradi za sebe vilu Marko Jaric, kosarkas. Za sada se radi na izgradnji temelja.

https://www.blic.rs/zabava/detalji-od-k ... je/hlcrtcn

Bivši košarkaš Marko Jarić doputovao je iz Majamija kako bi se dogovorio o finesama oko izgradnje kuće koja će imati pet spavaćih soba, teretanu, bazen, tri kupatila i nekoliko parking mesta.

On je prošle godine kupio ogroman plac u samom centru Beograda, a njegova vila biće sa pet spavaćih soba, tri kupatila, teretanom, ali i nekoliko parking mesta u garaži - kaže naš izvor upućen u čitavu priču i dodaje:

- Stalno su tu radnici, rade čim im vremenske prilike dozvole. Ovo je baš luksuzni kraj i cena kvadrata prosečnih stanova se kreće do tri hiljade evra, ali njegova je mnogo viša klasa. Tražio je da bude sagrađena od dobrog građevinskog materijala i da pločice i drvenarija budu najkvalitetniji mogući. Samo trošak svih radova će preći sumu od milion evra. Pored bazena, Marko će imati i saunu, ali i šank kako bi njegovim gostima ugođaj bio potpun.

Prema rečima našeg izvora, radovi su zvanično počeli u martu prošle godine, što potvrđuje natpis na tabli ispred gradilišta, dok je krajnji rok decembar ove godine. Da neće biti probijen govori slika koju smo zatekli na licu mesta. Od radnika smo saznali da će luksuzno zdanje imati više od 250 kvadrata.Ovo nije zgrada, već kuća koja će biti u ravni sa ostalim u ulici - rekao nam je radnik kog smo zatekli na gradilištu.
 
Merin hill bas obecava kao i ono gore u Skenderbegovoj ali izgleda da ce one dve kuce vrlo brzo da se ruse, prva je bas lepa.
 
U skenderbegoboj ta kucica sto se vidi dio je vece cijeline i to je pod zastitom drzave mislim da potpada pod industrisko nasledje ....
 
[url=http://beobuild.rs/forum/viewtopic.php?p=600009#p600009:3sa35jpd je napisao(la):
direktor » 04 Feb 2019 03:33 pm[/url]":3sa35jpd]U skenderbegoboj ta kucica sto se vidi dio je vece cijeline i to je pod zastitom drzave mislim da potpada pod industrisko nasledje ....
Uveren sam da ce nazalost biti uklonjena umesto rekonstruisana. Na levoj ivici slike sto je Goje uslikao vidi se neka visa zgrada, desno od nje imamo onu novu u izgradnji znaci ona je u sredini i pravi rupu u tom novom visinskom frontu koji se formira, kao i ona sledeca posle. Mislim da je jasno sta ce vrlo brzo uslediti.
 
Nije bila na regulacionoj liniji a takvim kucama na zalost nema pomoci....
 
[url=http://beobuild.rs/forum/viewtopic.php?p=600691#p600691:2np609nt je napisao(la):
neven_k » Чет Феб 07, 2019 10:46 pm[/url]":2np609nt]Nije bila na regulacionoj liniji a takvim kucama na zalost nema pomoci....
Није ни прва зграда у том низу на ћошку Славије и Делиградске, па је неће дирати.
 
Prosetao sam danas krajem koji se zove Lisicji Potok . Mnogi vole da se pohvale da je to Dedinje sto nije istina ali nije to poenta mog teksta. Nemam slike posto nema sta da se slika sve ostvarenja neostvarenih, priucenih nazovi arhitekata. Poenta je da svi ti skorojevici koji su se tamo skucili nemaju svest o zivotu u gradu. U uliciama trotoari puni kola tako da ides bukvalno ulicom po vise stotina metara dok ugrabis deo trotoara pa opet tako, arhitektura kao sto rekoh nula nulcata! Moj poznanik koji se bavi izdavanjem kaze da je dosta slobodnih stanova i da i pored potraznje koja je bila u pocetku ostao je umeren interes mahom sh cinovnika stranih ambasada. U povratku se vratim do Soline i krenem dole ka posti i restoranu Nisava maltene centru Dedinja i iznenadim se brojem oronulih, zapustenih kuca cija dvorista sluze kao stovariste za materijal... prelepa dvorista a zapustena dividus! Neke kuce su napustene... i opet trotoari puni kola. Placas porez za ekstra zonu a dobijes Bolec! Krug zavrsim kroz Heroja Milana Tepica a tamo me saceka poslednji krug u Monci samo sto ne jure Senna i Prost vec neki neizivljeni skorojevici! Ako hocu na trotoar ne moze ako ostanem na ulici rizikujem haubu nekog obesnog vozaca.
Razocaran sam nekulturom, nebrigom i arogancijom koja nesumnjivo postoji i na drugim mestima.


Sent from my iPhone using Tapatalk
 
То о чему причаш друже је реалност Вождовца, Звездаре и Врачара, тротоари уски и у дивљој функцији паркинга, улице уске, зграде набијене што више са што већим заузећем земљишта. А предратне лепе зграде углавном оронуле, што намерно што због немаштине власника, па се чека инвеститор да уклони "ругло" и посади п+5+пк.
 
Дошљак":3s8rj5r3 je napisao(la):
То о чему причаш друже је реалност Вождовца, Звездаре и Врачара, тротоари уски и у дивљој функцији паркинга, улице уске, зграде набијене што више са што већим заузећем земљишта. А предратне лепе зграде углавном оронуле, што намерно што због немаштине власника, па се чека инвеститор да уклони "ругло" и посади п+5+пк.
Imao sam priliku da vidim kako investitori vrebaju te starce koji niti imaju vise para za porez niti da uloze u sredjivanje toh bas lepih starih kuca koje su imale neki smek i bile su individualne! Danas su samo kocke u modi i sto kazes da se zauzme ceo plac a dvoriste koga briga... steta


Sent from my iPhone using Tapatalk
 
Vrh