Šta je novo?

Razni projekti

[url=http://beobuild.rs/forum/viewtopic.php?p=608483#p608483:29f34aij je napisao(la):
Somi303 » Thu Mar 14, 2019 12:40 pm[/url]":29f34aij]Добили дозволу :D

Послато са SM-G960F уз помоћ Тапатока

Da, probili su led. Sad ce vrlo brzo veci deo tog bloka da ode. Barem jos dva placa su na cekanju.
 
Битно је ко пробија лед

Ми смо направили грешку јер смо једни од првих у крају дали плац за зграду инвеститору који се испоставио да није баш ваљан и сад нам се појављују неке прилично погане зграде около са премашивањима спратности по 3 спрата.

Да смо чекали до сад, е друга би прича била. Али шта сад, ваљда ће у следећем циклусу реурбанизације да буде ваљано
 
Ova zgrada na Južnom Bulevaru je ludilo. Bahatost grada prevazilazi svaku meru. Po kom osnovu je ovom investitoru dozvoljeno da gradi 9 spratova???
 
Можда на основу околине где су зграде од по 11+ спратова, а и зграда на углу са Михаила Гавриловића има 8.
Ријечка 10, на огради никада довршене зграде се појавило ово.
40406703333_e1498fa627_h.jpg

40406700473_40c5049cc3_h.jpg

32430564887_14061bf111_h.jpg
 
[url=http://beobuild.rs/forum/viewtopic.php?p=608495#p608495:2mk3p4uu je napisao(la):
SRBO » Čet Mar 14, 2019 1:16 pm[/url]":2mk3p4uu]Битно је ко пробија лед

Ми смо направили грешку јер смо једни од првих у крају дали плац за зграду инвеститору који се испоставио да није баш ваљан и сад нам се појављују неке прилично погане зграде около са премашивањима спратности по 3 спрата.

Да смо чекали до сад, е друга би прича била. Али шта сад, ваљда ће у следећем циклусу реурбанизације да буде ваљано
upravo nice neka kriminalna tvorevina na dusanovcu uz ustanicku, do sad su sa te strane bile samo kuce, a sad ce da naprave kanjon, strasno
 
Exing u Heroja sa Košara,stigao kran.
(Ako ima posebna tema Igore prebaci,ja nisam uspeo da nađem).
08b8b839e43ed5d8e02c8384f51209b7.jpg
0a97c7d9570986d56927a0069c0a4c40.jpg


Послато са SM-J530F уз помоћ Тапатока
 
Tikvica":2mfwopmf je napisao(la):
Exing u Heroja sa Košara,stigao kran.
(Ako ima posebna tema Igore prebaci,ja nisam uspeo da nađem).


Послато са SM-J530F уз помоћ Тапатока


Napravljena je nova tema za Exing65 u okviru “Projekati u izgradnji” :)


Sent from my iPhone using Tapatalk
 
Гага":3u8js4jp je napisao(la):
Обећао сам у једној од претходних порука да ћу сликати грађевинску таблу Ексинг-ове зграде која се гради блоку 65. Ево табле и пар јучерашњих слика-09.март 2019., тренутног стања градње, још су у темељима.
Значи крајем марта следеће године , усељење !

Pogledajte prilog 3Pogledajte prilog 2Pogledajte prilog 1

Gago, otvorio sam posebnu temu za ovaj objekta pa ako si zaintersovan prebaci slike i informacije tamo :)


Sent from my iPhone using Tapatalk
 
Merin Hill gradilište izgleda veoma uredno. Imaju i ono malo vozilo sa četkama, koje čisti/pere ulicu ispred. Za pohvalu.

TapaT
 
Већ добрих 7-8 месеци, ако не и дуже, на згради комплекса Екомекс, а чији је инвеститор предузеће ТБ 65 д.о.о., се апсолутно ништа не ради. Овај комплекс је у блоку 65 и налази се између комплекса Ексинг и телевизије Н1.

Из ког разлога су прекинути радови, може се само нагађати, није далеко од истине да немају грађевинску дозволу или да је инвеститор пукао !!!

Иначе никад није ни било праве-званичне грађевинске табле на овом градилишту, само је била ова, а њу је сликао @Милош.тро, па му сад крадем слику :wink: , али сад више нема ни ове табле.

Неколико слика од пре неки дан, сем слике наводне „грађевинске табле“, а ту је и ортофото снимак положаја те зграде у оквиру блока 65.

Pogledajte prilog 3Pogledajte prilog 2Pogledajte prilog 1

Иначе ово су подаци за предузеће ТБ 65 д.о.о.
https://search.bisnode.rs/rs/925817/tb-65-d-o-o/
http://www.companywall.rs/firma/tb-65-doo/MMlCeVHY
А Екомекс се бави и дистрибуцијом еспресо кафе http://www.ecomex.rs/
 
Ja sam cula da ce se ta zgrada zavrsavati, ali nece ici u visinu. Bice poslovni prostor u kome ce se pakovati kafa, nece biti proizvodnja. Na vrhu zgrade navodno par stanova za vlasnika. Koliko je sve to tacno...
 
Pa de, ovo je za rusenje, ovo nema dozvolu i divlji je objekat a tako i izgleda. Kakvo crno pakovanje kafe u sred buduceg elitnog stambenog kompleksa. I da nije u pitanju nikakva kafa pogledajte na sta to lici.
 
Katastar kaže da je ceo taj plac u državnoj svojini sa TB65 d.o.o upisanim sa pravom korišćenja. Nepotvrđena informacija da je Exing izašao sa ponudom i zaintersovan da gradi i na toj parceli.
 
U sklopu projekta "Da se radi i gradi po tvom" Grada Beograda, koji je podrazumevao predlaganje građana svih gradskih opština, a potom i glasanje za predloge koje je završeno krajem februara 2018. godine, najviše glasova u opštini Barajevo dobio je predlog da se izgradi i uredi park za decu u naselju Gaj. Nakon više od godinu dana, radnici JKP "Zelenilo-Beograd" otpočeli su izgradnju dečijeg igrališta i teretane na otvorenom za koju je pokazano najveće interesovanje nakon dečijeg igrališta. Plan je da realizacijom ovog projekta, deca dobiju novo igralište sa rekvizitima za igru, mobilijarom i klupama, dok će nešto stariji stanovnici naselja Gaj imati priliku za rekreaciju kao i da slobodno vreme provedu na otvorenom. Rok za izvođenju radova je 120 dana, što mi deluje prilično dugo s obzirom da se radi o maloj površini između ulica Cara Lazara, Barajevske i Carice Milice, ali nadam se da ćemo dobiti lep i koristan kutak.

Slike početka radova stavljam u ovu temu, a kada se radovi primaknu kraju, staviću neke i u temu "Spisak lokacija sa spravama za vežbanje".

pT5k4Xy.jpg


hxKcZHl.jpg


Krjw0mO.jpg


oejNqA3.jpg


DOvyDct.jpg


Ay0qXLu.jpg


PQDMdKQ.jpg


gDbpYXA.jpg


7cHtiGn.jpg


70l6DXK.jpg


GqVEGSl.jpg


jIK6WKt.jpg


ngptwOZ.jpg


lmQO1o5.jpg
 
Taj deo od Hrama do Slavije stvarno izgleda jezivo, i vreme je da se krene sa popunjavanjem rupa.
 
Од 23. априла 2018.године, нисам ништа писао или постављао слике о новом насељу које се гради, сад већ при завршетку радова, у улици Марије Бурсаћ у земунском делу Бежанијске косе, а преко пута Расадника градског Зеленила, код бивше окретнице градскох аутобуса 76 и 77, а и постојећег дома пензионера „Бежанијска коса“.

Једноставно није било времена за обилазак овог насеља и праћења градње. То ново насеље се и зове по истоименој улици, а ево и везе кад сам поставио фоторепортажу о почетку градње овог насеља, а то се налази на 197. страни ове теме
http://www.beobuild.rs/forum/viewtopic. ... 00#p533630

Ево сад неколико слика од петка-22. марта 2019. када сам пролазио први пут после скоро годину дана тим правцем према Земуну и назад, а ту је и ортофото снимак где су те две зграде.

Обе зграде су при крају градње, и по сликама, које сам снимио из кола, делује да ће се испоштовати рок завршетка, који је април 2019.године. Испоштовала се спратност оба објекта, облик зграда, бојење фасада као по ренедер. Једино што се мени не свиђа, и то је унаказило обе зграде, је постављење клима уређаја на фасадама зграда. Наравно на цртежима и грађевинској табли нема тих клима уређаја, али на жалост, ето осванули у „пуном сјају на фасадама“ !!! Делује ружно и што каже пословица "ко пилету сисе". :(

Ако будем имао времена, посетићу „наменски“ ово градилиште током следећих недеља и мало се више распитати око детаља.

Ортофото снимак где сам црвеним уоквирио положај насеља "Марија Бурсаћ"
Pogledajte prilog 9
Изглед зграда и цртеж, а ту су и две слике из априла 2018., кад се почело са градњом.
Pogledajte prilog 8Pogledajte prilog 7Pogledajte prilog 6
Слике од 22.марта 2019.
Pogledajte prilog 5Pogledajte prilog 4Pogledajte prilog 3Pogledajte prilog 2Pogledajte prilog 1
 
Gde su ovo pravili? U Sketch up- u za osnovce? :lol: :lol: :bash: :bash: (Izvinjavam se sto vredjam sketch up on je za ovo pojam...)
 
Vrh