Šta je novo?

Karađorđeva ulica

Radi se?? Ja izbrojah dvoje radnika i vozaca valjka :) Sta sam propustio?
 
S Brankovog u Karadjordjevu, samo ako bas moras. Cesto se kolona protegne skroz do mosta (i pored toga sto oba semafora imaju zelene strelice za desno). Kad se jednom konacno udje u suzeni deo Karadjordjeve, onda ide OK.
 
[url=http://beobuild.rs/forum/viewtopic.php?p=614984#p614984:ytc45uf0 je napisao(la):
gradjanin » 09 Апр 2019 10:32 am[/url]":ytc45uf0]Radi se?? Ja izbrojah dvoje radnika i vozaca valjka :) Sta sam propustio?

file.php
Да, ради се баш, највише радника има, а то нисам успео да сликам, пре те прве слике, значи близу Бранковог моста.
Ма ето, битно је да се само критикује !
 
[url=http://beobuild.rs/forum/viewtopic.php?p=615002#p615002:261ppfyq je napisao(la):
astrodule » 09 Апр 2019 11:21 am[/url]":261ppfyq]Je l' s isplati uopšte ići Karađorđevom kolima? Kakva su iskustva?
@Дуле, колега и ја смо прошли колима од Мостарске петље, Савском, Карађорђевом, Булеваром војводе Бојовића, Дунавском до Жоржа Клеменсоа за неких 14/15 минута, са свим семафорима :), негде око 10: 05 минута. Није било гужве, а што каже @Варош капија, да ту-силазак са Бранковог моста - Црногорска у Карађорђеву, буде мали чеп, али ништа страшно, бар кад смо ми наишли.
 
Ljudiiiii, pripremite se za ekskluzivu od mene.


Izgleda da će popunjavanje rupa u Karadjordjevoj da se desi brže nego što smo očekivali, odnosno, mnogo pre nego što se moje montaže ostvare.

Nažalost, moje lično mišljenje je da je ovo prilično kičasto i jeftino, ali prepuštam reč stručnim ljudima.

Počelo je rušenje onih baraka, obeležio sam crveno i gradi se hotel sa 4 zvezdice. Imam potvrdu od danas, a evo i slika.
 
Hvala na obavestenju Posmatrac. Misljenja sam da je u redu da se poruse sve te barake u centru grada, drago mi je zbog ovog projekta. Buduci objekat mi deluje sasvim pristojno, uklapa mi se u ceo taj ambijent Karadjordjeve. Nadam se samo da ce se ispostovati spratnost, u suprotnom rusiti ga celog!
 
Ja ne bih bio ja da ne napravim montažu potencijalnog objekta, u nedostatku parametara i rendera, ovo je moja pretpostavka da će ovako izgledati. :D
 
Sve dok postoji i jedna udzerica u strogom centru grada (a ima ih bar 10000), nema smisla siriti grad van trenutnih granica.
 
Meni je ok da se sruse barake ali mi je ovaj hotel u najmanju ruku ruzan.
 
[url=http://beobuild.rs/forum/viewtopic.php?p=615444#p615444:166dfgdy je napisao(la):
Posmatrac » Sre Apr 10, 2019 7:00 pm[/url]":166dfgdy]Ja ne bih bio ja da ne napravim montažu potencijalnog objekta, u nedostatku parametara i rendera, ovo je moja pretpostavka da će ovako izgledati. :D
file.php

Odlicno si odradio. Jeste da mozda malo odudara ali kako moze da bude, kome sve daju da gradi...moje misljenje je da je ovo prihvatljivo skroz. Najocajnije ovde mi je naziv buduceg hotela :)
 
Font i boja su mi za neki motel na ibarskoj magistrali ili sale za vencanja :)
 
nije neki biser, naprotiv, ali nece biti ni tumor. sa jos 2-3 ovakve zgradice uz uredjen prostor do reke ovaj deo ce da zablista.

nadam se da ce neke parcele da se ukrupne pa da na kraju bude i barem jedna zgrada sa sirom fasadom
 
Meni smeta odvratni font za naziv hotela, zatim ovi ukrasi na fasadi, meni lično očaj, ali to je moje mišljenje.
 
Karađorđeva, moja omiljena šnicla. Nadam se da će je ovde servirati uz neku lepu, zelenu salatu a ne suvišni tartar sos (beton)
 
potpuno razumem razocarenje prvim renderom i shvatam strah od finalne realizacije, ono sto ja zelim da kazem je da je ovo ipak bolje nego da na tom potezu dobijemo niz stambenih zgrad kaoa tipa sto je npr ona nova u karadjordjevoj 5, blize trvdjavi. ovaj hotel je namenom i stilski mnogo bolje resenje i na kraju moze da bude deo jedne skladne celine. prizeljkujem u tom nizu jos neki objekat dimenzija npr novog hotela hilton u kralja milana, mislim da bi transformacija karadjordjeve na kraju ispal zadivljujuce, narocito imajuci nase standarde na umu

ps. izbor imena je sasvim adekvatan, da li je trebalo na srpskom to je druga stvar, cilja se vrv internacionalna klijentela
 
[url=http://beobuild.rs/forum/viewtopic.php?p=615448#p615448:35eg1ou4 je napisao(la):
Vračarac » Sre Apr 10, 2019 7:07 pm[/url]":35eg1ou4]Font i boja su mi za neki motel na ibarskoj magistrali ili sale za vencanja :)
Jednom i ja da se slozim sa Vracarcem! Uzas na sta lici ova ludurija.
 
Мени и није тако страшан. Можда има пар тих детаља који боду очи, али свакако боље од претходна два објекта у том влоку (стамбене зграде ближе Калемегдану и оне несрећне бункер-виле изнад).
 
Ukinuo sam mu dekoraciju na fasadi, rešetkastu ogradu sa centralnog balkona i dodao drvene okvire oko prozora i vrata. Na njihovom renderu materijalizacija liči na aluminijum što mislim da daje taj jeftini izgled.

Izmenio logo, ovo nije moj dizajn, više sam stavio kao primer drugačije pozicije i boje.

Dodao biljke i evo prizora koji bih rado video sa reke, Brankovog mosta i Karađorđeve.

Ovo bi sa kamenim tepihom koji će na jesen ovde da dodje izgledalo prilično dobro.
 
@Posmatrač, To je to! Bravo za intervenciju. Inače, ne verujem da bi se usudili da stave logo sa rendera - mada sve je danas moguće.
 
Vrh