Šta je novo?

Фасаде / Fasade

Ne, na slici se vidi kompletno mentalno stanje olupane nacije i situacija u sistemu.
 
Joj kad vidim ove prizore krezavih blokova po centru sa pokojim kucerkom izmedju zgrada, sve oguljeno, prljavo, izlepljeno kojecime... place mi se. Pomislim na turiste koji dodju u grad i sta li oni pomisle kad vide nesto takvo. Kao i Slaviju npr.. Toliko ima takvih rupa i razvalina po centru i godine prolaze i prolaze a nista se s tim ne resava.

Platane ne bih ni komentarisao.. Ni ne prolazim tom ulicom od kako je tako ojadjena i upropascena.
 
Da li su j****o ovo kablovi od dekorativne rasvete, koja usput rečeno ni ne radi!?
 
[url=http://beobuild.rs/forum/viewtopic.php?p=619132#p619132:2jxmy4jo je napisao(la):
Beograđanin » Pet Apr 26, 2019 9:58 pm[/url]":2jxmy4jo]Na slici se vidi odnos vlasti prema Beogradu. Sečeni platani, a oko njih divlja arhitektura.

molim vas ostavite politiku i placite u drugum forumu. ovo nije politicki forum. i da fasade se baren sredivaju a pre nisu. a ova drva nisu mrtva nego ce ponovo sve procvetati. svuda po evropi se sece kada poraste previse ili drvo unutra jeste trula zbog zastite.
 
Fasada su sevi prije sredjivale i platani potkresivali nepravilno.
 
Kiša pada, neko je stavio klime na krov rekonstruisanog objekta, a ne na fasadu!

Dajte mu nagradu Grada Beograda, to je lokal patriota!

Ovo je ona obnova u Bulevaru despota Stefana kod botaničke.
 
Sledeći post sam nazvao Raskršća, jer imate primer loših fasada, a potom i primer lepo uredjenih raskrsnica.

Cilj je da vidimo potencijal.
 
Posmatrač to u Despota Stefana je nova zgrada, nije obnova. Fino deluje, imitira se taj predratni stil, ali ne onako napadno sa previše izraženim detaljima kako uvek ispadne kod novogradnje. Nažalost nalazi se između ovih odvratnih soc solitera, dve najružnije zgrade u bulevaru.
 
[url=http://beobuild.rs/forum/viewtopic.php?p=619393#p619393:2ubnvau8 je napisao(la):
Posmatrac » Ned Apr 28, 2019 9:35 pm[/url]":2ubnvau8]Kiša pada, neko je stavio klime na krov rekonstruisanog objekta, a ne na fasadu!

file.php

Kakva smrdljiva solitercina, na tako pogresnom mestu.
 
Nije samo do solitera. Soliter sagradjen pre 70 godina, nikad obnovljen, te je razume se u raspadanju, jos ovako glomazan, ostareo i zapusten. Nije mu dovoljno samo krecenje, vec i zamena stolarije, sredjivanje terasa, neki red u postavljanju klima, satelitksith antena itd. I eto pristojne zgrade, bar spolja.
Dovoljno je pogledati Vracar od Bulevara do Nebojsine, 90% stambenog fonda je u raspadanju, jednako ruzno i jadno kao i ovaj soliter na slici. Vazno je da se cene stanova krecu od 2.000+ eura, a da dinar nije ulozen u odrzavanje. Hvala, ali ne hvala.
 
Zasto ova staro nova zgrada nije uvucena u odnoskao soliter ove male ce prije ili kasnije pod mac ...
 
Stigle jos 2 klime na Dzodza Vasingtona 26... Sad ih je 5 a nije bilo ni jedene posle obnove....
 
[url=http://beobuild.rs/forum/viewtopic.php?p=619487#p619487:188el97i je napisao(la):
direktor » 29 Apr 2019 07:47 pm[/url]":188el97i]Zasto ova staro nova zgrada nije uvucena u odnoskao soliter ove male ce prije ili kasnije pod mac ...

Zato sto je soliter uvucen u odnosu na regulacionu liniju takodje stara nova zgrada je na dobrom mestu, nije planirana za rusenje zbog regulacije.
 
Aко се не варам, прва четири спрата солитера, окречена у ову одвратну сиву су истурена у линију са овим старим зградама.
 
Djelujevda je sivi dio solitera isto uvucen u odnosu na ovu novu staru koja iznikla bez table ...
 
[url=http://beobuild.rs/forum/viewtopic.php?p=619524#p619524:2748y6lr je napisao(la):
direktor » Tue Apr 30, 2019 12:00 am[/url]":2748y6lr]Djelujevda je sivi dio solitera isto uvucen u odnosu na ovu novu staru koja iznikla bez table ...

Bila je narandžasta tabla sa podacima i grafičkim prikazom, nju su sklonili kad su počeli sa fasadom, sada možeš na slici da vidiš u donjem desnom delu ovu žutu sa svim podacima.

Oni su srušili ovu staru prizemnu kuću, ali su prekopirali njenu dekoraciju, ne sve detalje, ali meni ovo deluje skroz pristojno, očekivao sam neki Skoplje šabanski izgled

Meni je ovde smetalo što je do nedavno ograda gradilišta bila preko celog trotoara i bilo je ekstremno nebezbedno zaobići, a ulica je veoma prometna.
 
Ova u kneza milosa valjda je mogla bez klima kutija
Ova druga klime kablovi od klosara iz sbb
I naravno losa i neujednacena nadogradnja a moglo je uz samo malo vise truda da bude perfektno ...
 
Vrh