Šta je novo?

Bahato parkiranje, bahati vozači i malograđanština

Bolje bi im bilo da redovnije kontrolišu nepropisno parkiranje, a ne da Zeleni pauk ne radi uveče i vikendom ili da Komunalna policija prolazi pored nepropisno parkiranih vozila i ne radi ništa povodom toga ili da po pozivu dođu odmah, a ne posle 2 sata kada se vozilo skloni.

A evo i jednog primera bahaćenja motorista. Pored svog prostora ovoga sveta, on se parkira na trotoar. A vidimo da iza ograde ima mesta koliko hoćeš, plus što je verovatno došao sa desne strane.

a7035d0b34e2f2267d2c6ffe920f029a.jpg
 
Vole motoristi da voze prolete trotarom ili pjesackom zonom nego ista...
 
[url=http://beobuild.rs/forum/viewtopic.php?p=619986#p619986:3gh6688j je napisao(la):
Пеђа » Čet Maj 02, 2019 9:42 pm[/url]":3gh6688j]Негде би требало да размисле и о томе да прво покушају да реше проблем недостатка паркинга.

Čuvena zamena teza.
 
Lepi, novi trotoar za pešake :bash:



@prijavi_problem trotoar u Vojvode Vlahovića koji smo jedva iskukali od opštine Voždovac

Поштована,
молимо Вас да наведете тачну локацију, како бисмо пријаву за непрописно паркирање проследили Комуналној полицији. Хвала.

S obzirom da se celo naselje vodi na ulicu Vojvode Vlahovića, najpreciznije, ulica ispod ShopandGo, vidi se na fotografiji taj objekat u gornjem desnom uglu. Hvala.

https://twitter.com/Mahlat/status/1126730480387117057
 
На жалост у оваквим неплански грађеним насељима ово је узалудна борба...
Пар пута сам прошао туда у животу али ми се чини да тамо једноставно немаш где да паркираш аутомобил...
 
Деветог маја на раскрсници ул. Патријарха Јоаникија и Видиковачког венца (код Жапца), ова кола с правом првенства је, идући огромном брзином из споредне улице, ударио БМВ хечбек (с троја врата) прешао целу раскрсницу носећи са собом цео предњи део кола која је ударио и насео на јаке металне стубиће на углу.



Ево га БМВ и где се зауставио, поред је маска других, ударених кола; човек с обојеном косом није био у колима, али познаје два младића (и девојку) који су били у БМВ-у - вероватно тип 316 i (хечбек је сигурно); на слици су возач, сувозач и овај човек обојене косе који их познаје:





Сувозач је с леве стране; БМВ има друкчија задња светла с десне стране - од беле пластике:





Спортски точкови од лаке легуре:





Убрзо скидају задњу и предњу таблицу (в. слику) и пуним гасом беже према Видиковачкој пијаци:



Регистрација је БГ- 1350 ..., али, могуће је да и нису те цифре јер је слика мутна (ако неко боље види нека каже шта види).
Тражи их полиција.

 
Ево и слике целе дружине из кола BMW 316 ti 3 door hatchback (sport pack):

 
Steta sto je glavna slika mutna kako te nisu izvalili da ih fotkas ...mogli su da te pitaju ono cuveno sta fotkas ...
 
Прво су били опседнути тиме како да избегну полицију, кад су приметили да сликам постали су груби, а онда су гледали како да што пре побегну.

Ја сам оштећена страна у судару.
 
Бахати инвалид у мозак, власник овог Фијата Сеићенто - БГ 1314 ЛФ, баш пуно воли зелену траву, чим стално овако бахато "паркира" свог лименог љубимца на углу Недељка Гвозденовића и Марка Ристића, насеље Бежанијска коса.
Неко ће можда и да баци неко ђубре на Сеићенто :kk: , мислећи да је контејнер за ђубре, јер је незнатно већи од њега. Сликано 18.маја 2019.

Pogledajte prilog 1
 
Što ga ne prijavite, ako ga viđate već svaki dan na istom mestu? Ili sačekajte od sledeće nedelje to bi trebalo da bude 25 000 din kazne + usluga odnošenja vozila paukom. Solidno za takve pacijente.
 
@Сјцам, мука ми је више од пријављивања !

Идемо даље.

Дебилни бахати крелац инвалид у мозак, помислио од Лидла да је можда салон бмв возила, па да мења старог бмв-а З 4 :notok: за нови, или му је можда било тешко да носи па и да гура колица од касе до паркинга, па онда директно на улаз у Лидл у Земунској улици. :bg4:

Ово недељни победник :pob: у бахаћењу. Слику је иначе снимио и поставио "Јакша" на форуму "Гаража".

 
jedino to jer to nije javna površina i niko mu ništa ne može.
 
У Нишу је пре неки дан склизнуо Рено са паука, али није пао на коловоз, али је нажалост опет прилично оштећен. Жао ми је што нисам сачувао слику коју сам видео на интернету.
 
Poznaniku pauk u bg napravio stetu od 1500 000 na kolima...
 
Vrh