Šta je novo?

Obnova ulica, Beograd put...

čekamo i odgovor al bojim se da ga znam jer sam na tviteru videla par tih odgovora ako se radi o novobeogradskim blokovima. Beokom će proslediti opštini, a Opština će staviti u neki godišnji plan održavanja pa proslediti opet Putevima Beograda a oni krpe prema raspoloživim parama i prioritetima jer tih rupa ima milion. Jeste probali da pošaljete saobraćajnoj inspekciji u Sekretarijatu za inspekcijske poslove. Zanima me njihov odgovor. Valjda oni kontrolišu stanje saobraćajnica.
 
Све више мислим да треба децентрализовати одржавање путева, чистоће и зеленила са града на општине.
 
[url=http://beobuild.rs/forum/viewtopic.php?p=619935#p619935:2g4z1ycr je napisao(la):
direktor » 02 May 2019 03:08 pm[/url]":2g4z1ycr]Steta sto ce po trotarima da ljuljnu asfalt umjesto behaton ploca kao u gornjem djelu resavske
Bas me zanima jesu u gornjem djelu skolnili one prodavnice divlje na parkingu lasta 1 se bjese zove ....

Video sam ovo pre neki dan.

Pritom je tu ulaz u Muzej grada Beograda !
 
[url=http://beobuild.rs/forum/viewtopic.php?p=621701#p621701:36hhlww3 je napisao(la):
Дошљак » Pet Maj 10, 2019 9:18 pm[/url]":36hhlww3]Све више мислим да треба децентрализовати одржавање путева, чистоће и зеленила са града на општине.
Možda se tako nešto desi sa najavom decentralizacije , koju je spominjao Vesić.
 
[youtube]https://www.youtube.com/watch?v=Y_JSdRALTQs[/youtube]
Vreme potrebno za ovaj "posao"- 28 minuta .

Beograd-Grocka, Kaludjerica- Srbija
nakon 7 meseci prepiski sa Beokomom, BVK rupa je sve dublja i dublja, u medjuvremenu kamenje koje leti iz te iste rupe mi je napravilo ostecenje na sofersajbni...
Napominjem da su u ulici okrpili sve rupe koje je BVK ostavio, kao i neke udarne, a da ova po njima "nije njihova"

https://i.imgur.com/8LSeBbu.jpg
 
Tokom radova na redovnom održavanju kolovoza koje izvodi JKP „Beograd-put”, od 20. maja do 23. juna za saobraćaj će biti zatvoren Batajnički drum, od Batajničkog druma 6. deo do skretanja za naselje Nova Galenika, saopštavaju iz Sekretarijata za saobraćaj.

Zbog radova na redovnom održavanju kolovoza koje izvodi JKP „Beograd-put”, od 16. do 24. maja biće izmenjen režim saobraćaja i u Višnjičkoj ulici, od Mirijevskog bulevara do Slanačkog puta, a tokom radova na rekonstrukciji kišne i fekalne kanalizacije u Železniku koje izvodi JKP „Beogradski vodovod i kanalizacija”, za saobraćaj će biti zatvorena Ulica radnih akcija, od Lole Ribara do Udarnih brigada. Ovi radovi izvodiće se po fazama. Prva faza trajaće od 15. maja do 12. avgusta i u tom periodu doći će do zatvaranja saobraćaja u Radnih akcija, od raskrsnice sa ulicama Lole Ribara i Stevana Filipovića do raskrsnice sa Avalskom, saopšatavaju iz Sekretarijata za saobraćaj.

izvor: beograd.rs
 
Od sutra pocinje revitalizacija Ratka Mitrovica na delu od Zarkovacke do Spsovdanske. Ulica ce biti zatvorena 12 dana, a linija 57 ce voziti izmenjeno. Najavljena je revitalizacija 600 m ulice, tako da se nadam da ce doci do revitalizacije jos nekog dela, a ima jos dva u katastrofa stanju, uglavnom izmedju ulica D. Avramovica i Jablanicke su ti najgori delovi prepuni rupa..
 
Na Karaburmi se asfaltira ulica Patrisa Lumumbea koja nije bila u losem stanju dok se 100m odatle nalazi Salvadora Aljendea koja se bukvalno raspada.
 
Радови у Добрачиној улици

Радови у Добрачиној улици, од Цара Душана до Васе Чарапића, проузроковаће затварање ове улице у неколико фаза, саопштено је из Секретаријата за саобраћај.

http://www.beograd.rs/cir/beoinfo/17607 ... j-ulici_2/
 
Ma da li je moguce da rade ulicu Marijane Gregoran na Karaburmi koja je jedna od najgrdjih u Beogradu. Hvalim te boze, posle 15god neko se setio da uradi ulicu u kojoj prolaze 3 autobuske linije.
 
Dal se tu zaista nešto rekonstruiše , ili se samo menjaju ivičnjaci i asfalt?
 
Cek sta se ceka sa rusenjem id tih nakarada od sklepanih prodavnica nije valjda da ce to ostaviti tako ...
Valjda mjenjaju neke instalacije tipa vodovod ...
 
Vračarac":3qahcl1k je napisao(la):
Ma da li je moguce da rade ulicu Marijane Gregoran na Karaburmi koja je jedna od najgrdjih u Beogradu. Hvalim te boze, posle 15god neko se setio da uradi ulicu u kojoj prolaze 3 autobuske linije.
Ja bih rekao da je u pitanju zamena vodovodnih cevi, posle čega će cela ulica biti u još gorem stanju. Teško da će menjati ceo asflat.

Sent from my Nokia 7 plus using Tapatalk
 
Pa zar nisu skoro menjali bas u tom delu? Cak se vidi asfalt koji je menjan prilikom zamene cevi mada me nista ne bi cudilo. Ako ne budu menjali asfalt ja vise u zivotu necu proci tom ulicom a gledacu da zaobilazim karaburmu u sirokom luku. Ponavljam, to je najgora ulica u Beogradu bez premca. Svaki kvadratni metar je krater neverovatno da jos uvek postoji tako nesto!
 
Vračarac":sebg6kgp je napisao(la):
Pa zar nisu skoro menjali bas u tom delu? Cak se vidi asfalt koji je menjan prilikom zamene cevi mada me nista ne bi cudilo. Ako ne budu menjali asfalt ja vise u zivotu necu proci tom ulicom a gledacu da zaobilazim karaburmu u sirokom luku. Ponavljam, to je najgora ulica u Beogradu bez premca. Svaki kvadratni metar je krater neverovatno da jos uvek postoji tako nesto!
Jesu u gornjem delu ulice,bliže staroj okretnici, prošle godine.
Ovo sad je identična stvar. Jedino ako ne urade novi asfalt kad završe radove.
Ali privatni izvođač radova i uski rov za cevi mi govori da je baš najobičnija zamena cevi.

Slažem se da je ulica u raspadnom stanju, najviše zbog ovih čestih kopanja, svako leto nešto rade, čas toplovod do pola, pa drugu polovinu iduće leto, pa tako i vodovod, pa će kanalizaciju...

Sent from my Nokia 7 plus using Tapatalk
 
Opet će u Marjane Gregoran biti neki krpež,samo je menjanje vodovodnih cevi u pitanju a ne kompletna rekonstrukcija.
ca1f276cfdbd1a840c86c70dddb6ccda.jpg
87d6c14e3e46c0957c574fb4a36f2bd3.jpg
eaadb574ec5dc2249e32e6260fe48594.jpg
5841c8cd4f4ee47f01963f81268269d7.jpg
1d4d6adf0c65a6a8fe299d618f8a4390.jpg
dc2f74cfe44c192ea4227d5bbd380b48.jpg


Послато са SM-J530F помоћу Тапатока
 
A ne. Prvo da se asfaltira ta trećina , pa onda da se skida komplet asfalt i da se postavlja novi celom širinom kolovoza , kao što se uostalom i radi u normalnim i civilizovanim zemljama. :)
 
Nemojte ljudi tako,oni su tu trećinu naplatili kao da su sve asfaltirali a vi ste nezadovoljni.

Послато са SM-J530F помоћу Тапатока
 
Jos traje rekonstrukcija Ratka Mitrovica u Zarkovu izmedju Zarkovacke i Spasovdanske. Na raskrsnici Ratka Mitrovica i Soasovdanske postavice i semafor, iako ja ne vidim ni jedan razlog za to. Tu nema nikakve saobracajne guzve, semafor ce samo usporiti saobracaj. Ali dobro moraju se nekako oprati pare...
 
Vrh