Šta je novo?

PSP Farman West 65 - [ Multifunkcionalni kompleks - 152.437 kvm ]

23. maj, iz malo drugačijih uglova:



Pogledajte prilog 1


Nekako mi je subjektivni utisak da je osnova prilično uska (na tu visinu).
 
плашим се само да не жртвују квалитет материјала (посебно стакла) за висину због цене, оваква кула лако може да буде ругло ако се користи неко јефтино
 
Fasada na kuli ce u potpunosti biti od stakla, tj svi stanovi ce sve spoljne zidove imati u potpunosti staklene?
 
Da, osim nosecih stubova svi spoljni zidovi ce biti od stakla, ali ne bas od poda do plafona. Po specifikaciji je visina plafona na 2.8m, a stakla bi trebalo da budu do 2.4m. Mozes da vidis na renderima enterijera kako ce da izgleda, nije kao da ce tih 40cm gore da smeta pogledu. :)

Ovo je do 30. sprata, iznad je visina plafona 3.2m ili tako nesto.
 
Ovi u BNV bi mogli malo da se ugledaju na ovu zgradu u nastavku gradnje.
 
бнв екипу чине или државници или њихови савезници, неће никада имати конкуренцију у анти-либералној земљи попут Србије. Ако икада дође до тога да се учини да је овај пројекат потенцијална претња по њихово млаћење пара суптилно ће да му објасне пар ствари што кроз новоизмишљене законе што кроз другарско упозорење инвеститору иза затворених врата да не таласа пуно

Видели смо на примеру Делте како пролази сваки приватни пројекат који није по вољи државницима
 
Munje, jednom rečju.
Za mesec dana, praktično, ceo sprat.
Pre mesec dana:
file.php


Juče :
file.php


Pa, za nepune četiri godine imaće punu visinu.
Useljenje 2025.
Cirka...
 
Meni je receno da trenutno ide sporije zato sto rade bazen i ne standardne medjuspratove. Jednom kada krenu stanovi, plan je da ide jedan sprat na svake dve nedelje.
 
Na prvoj slici je stari kran a na drugoj novi za visinske radove. Ne mozes da poredis vremenski interval od mesec dana ako na to uticu razliciti faktori. Dobijas neupotrebljive podatke.
 
Највиша Зграда у Београду - Почео 4. спрат

[youtube]https://www.youtube.com/watch?v=0JYbKRI-Faw[/youtube]
 
Samo da je zavrse pa kakva bude mada bi trebalo ako su rasprodali da se ne otegne 10 god, neznam kako im ide prodaja stanova i koliko im je km2?
Ja sam im poslao e-mail Per pola godine nisu se udostojili ni da odgovore???
 
Još ako si hteo 2 kilometra kvadratna da uzmeš, baš su trebali da te ispoštuju :)
 
Ok m2 ipad prebacio sam na zadnje kucanje ali svejedno fakta je da nisu odgovarali na e-mail ali sto se mene tice jos bolje projekat KMR vise zadovoljava moje potrebe tako da cu to da ispratim.
A ekipa u Kneza Milosa je mnogo strucnija i kostruktivnija tako da svoj novac znam gde da ulozim i zato hvala ovima iz West
 
West je po mom skromnom mišljenju za sada najkvalitetnije naselje za život na NBG (ko preferira taj deo grada). Videćemo kako će izgradnja kule i tržnog centra uticati na mir po kome je naselje do sada bilo karakteristično. Inače što se radova tiče kula lepo napreduje, baš jedva čekam da dostigne punu spratnost.
 
karakteristicno po miru, a gradiliste neprestano vec X godina i jos najmanje 3 godine. Mir je vrlo karakteristican i za deo okrenut ka pruzi.
 
Vrh