Šta je novo?

Rekonstrukcija autoputa kroz BG

Svaka cast! A sada naci nacina da se ta primitivna bag** pohapsi pri sledecem pokusaju vandalizma!
 
Mislim da štetočinama treba pleniti imovinu za ovakve stvari.
 
Nisu ih uklonili, nego su prefarbali cele bukobrane.

Sent from my SM-G920F using Tapatalk
 
Malo radova na ulepšavanju kod isključenja za Bežanijsku Kosu
ea703e0924362e5fe574dbb8ca3ef21f.jpg


Послато са SM-G950F помоћу Тапатока
 
Samo troše pare na gluposti. Vredniji je i jedan metar bukobrana od toga.
 
Eeee, ali kilometri bukobrana mnogo koštaju, a isto političkih poena i vremena u medijima donose bukobrani i cvetni aranžman uz auto-put
 
Šta fali cvetnim aranžmanima u gradskoj sredini. Pa nećemo ih valjda porediti sa bukobranima koji su sve samo ne lepi i često postavljeni na mestima gde im možda i nije mesto a pritom su i skuplji.
 
Daleko od toga da ne treba raditi ove cvetne aranžmane, ali daleko potrebniji su bukobrani duž celog NBG. Ja sam 500m od auto-puta pa čujem šum noću, a kako li je ovima što su bliže, ne bih ni pomišljao.
 
[url=http://beobuild.rs/forum/viewtopic.php?p=635907#p635907:1sv27q04 je napisao(la):
astrodule » Wed Jul 03, 2019 7:43 pm[/url]":1sv27q04]Daleko od toga da ne treba raditi ove cvetne aranžmane, ali daleko potrebniji su bukobrani duž celog NBG. Ja sam 500m od auto-puta pa čujem šum noću, a kako li je ovima što su bliže, ne bih ni pomišljao.
Živeo sam pored arene do autoputa. Leti preko noći nisam hteo da palim klimu već otvarao vrata i čula se buka, ali se čovek navikne. :D
 
Кад већ раде цветне аранжмане могли би да се потруде и створе нешто уметнички, овако су на нивоу навијачких група. У задње време је приметна девалвација националних симбола и боја.
 
Korisnije je da te novce uloze u odrzavanje kisne kanalizacije....Moze i estetika al na kraju kad sve frcara kako je i predvidjeno...ovako je cist populizam...
 
Jačanje nacionalizma kada je država u krizi, to su radili svi politički sistemi do sada umesto da priznaju da su pukli i da predaju vlast koju su uzurpirali narodu. Pre ili kasnije će pući i ovaj cvetni aranžman jer će ljudi videti da ga ne mogu pojesti i da i dalje nemaju para da kupe u prodavnici pošten nutritivni obrok kada se vrate posle celog dana crnčenja na poslu prepunim busem u kom mogu da poginu a i da ih uhapsi policija kao poslednjeg kriminalca jer nemaju para da ga plate.
 
Meni to ne lici na jacanje nacionalizma , nego na poturanje ideologije koja je koriscena za stvaranje novih nacija, pocev od Hrvatske, pa Bosne, Crne Gore itd. Sad kao se stvara neka ideje Srbije, kao da mi ne znamo da je to Srbija, i da nemamo kontinuitet minimum 1000 godina, razvijenu pripadnost narodu , i onda guraju ovakva sranja.

Pise Srbija kao da mi ne znamo da je ovde Srbija. Samopotcenjivacki, ali vlastodrsci rade onako kako im nalogodavci sa zapada naredjuju. U svim sferama, pa i uredjenju cveca.
 
[url=http://beobuild.rs/forum/viewtopic.php?p=635876#p635876:2ychf0l8 je napisao(la):
Bezaninac » 03 Jul 2019 04:01 pm[/url]":2ychf0l8]Malo radova na ulepšavanju kod isključenja za Bežanijsku Kosu
ea703e0924362e5fe574dbb8ca3ef21f.jpg


Послато са SM-G950F помоћу Тапатока

Ma jel ovo fotomontaza ??? Ovo je presmesno i preruzno ! Samo fali jos Seselja da naprave od cveca tu pored :lol: :lol: :lol:
 
Neko i dalje koristi Microsoft PowerPoint 2000.

hqdefault.jpg
 
Ништа чудно за навијачки адвертајзинг владајуће екипе.
 
Strašno!
Bolesno je čitati kritike što neko u sred glavnog grada Srbije napravi cvetni aranžman sa nazivom države Srbije.
Te troše pare, te nacionalizam, te vladajuća stranka pravi jeftin politički marketing, te klinac te palac.

Najgore od svega, ono od čega mi se povraća, jeste saznanje da niko od vas dušebrižnika ne bi imao ništa protiv da je napravljen cvetni aranžman sa nazivom "Evropa"
Tada ove diskusije ne bi bilo.

I posle me prozivaju što koristim termin autošovinizam.
Pa ako ovo nije autošovinizam, ja ne znam šta jeste.

I sve ovo pišem, ne da bih ubedio vas, dušebrižnike, da ste u krivu, nego zarad normalnog naroda koji ovo gleda i čita... i kojem se vaše dušebrižništvo gadi kao i meni.
 
Meни је било који цветни натпис кич, подједнако као и натпис Холивуд нпр. Цвеће боље да саде у стамбеним насељима уместо дуж аутопута да се оплемени амбијент где људи живе а не где кола јурцају.
 
Slazem se, iako sam protiv trenutne vlasti i svega ne mozemo se zaliti bas na svaku sitnicu. Ne treba mesati politiku i forum

Sent from my ANE-LX1 using Tapatalk
 
Hteo sam sa citiram Perkanov post u prethodnom postu

Sent from my ANE-LX1 using Tapatalk
 
Ок, ја ћу само питати коме је ово цвеће намењено као украс? Да ли ће возачи моћи јасно да прочитану натпис пошто ће прво наићи на крај речи? Зар неби било боље да је посађено цвеће дуж НБГ булевара?
 
Bukobrani nisu postavljeni duž autoputa koji prolazi kroz Novi Beograd jer je studija ustanovila da postavljanje istih ne bi imalo odgovarajući efekat. Dakle, problem buke ne bi bio rešen. Kažu da je to zbog samog terena i udaljenosti zgrada od autoputa.
Što se tiče ulepšavanja travnjaka pored autoputa, nemam ništa protiv. Odavno je postalo popularno da se na sve opljune pa čak i na dobre stvari. Ne vdim problem da piše "Srbija". Možda bi neki voleli da piše "EU", "Jugoslavija", šta znam različiti su afiniteti. Ne znam zašto je problem da to bude "nacionalizam", iako izgovarajući tu reč verovatno misle da je to šovinizam. Ako u sopstvenoj zemlji ne smemo da postavimo naziv svoje države, onda ovde nešto nije u redu sa ljudima. Kao da se stidimo sopstvenog porekla, nacije, države pa ne smemo ni da spomenimo ko smo. Pokušava da se nametne sindrom "kolektivne krivice" pa valjda mi kao zli ne smemo da promovišemo sebe. Mediji su uspeli u svojoj nameri, a i njihovi mentori iz nama "prijateljskih zemalja".
 
Bezaninac":2bhrxmti je napisao(la):
Malo radova na ulepšavanju kod isključenja za Bežanijsku Kosu


Послато са SM-G950F помоћу Тапатока
Свака част,супер

Послато са SM-G9500 уз помоћ Тапатока
 
Vrh