Šta je novo?

"BW Vista i Parkview" - Beograd na vodi [ Stambeni kompleks ]

Keyser Soze":30c6xxp2 je napisao(la):
Izvinjavam se ako je već bilo na forumu, ali da li neko zna koja je cena po kvadratu ovde?

Od 2050 do 4000, zavisi od kvadrature, spratnosti, pogleda, godine a bogami i meseca u kojoj je izvršena kupoprodaja. Nije štamparska greška, najviša cena kvadratnog metra je skoro pa tačno 200% najniže.

[url=http://beobuild.rs/forum/viewtopic.php?p=634187#p634187:30c6xxp2 je napisao(la):
jugobetrugo » Čet Jun 27, 2019 7:32 pm[/url]":30c6xxp2]ljudi, da li nas neko zaj***! sudeci po slici od 26.06.2019 na web stranici bnv parkview, ponovo je otpao deo fasade

Na slici se vidi i tzv. alpinista koji sređuje fasadu. Prošao sam danas Savskim trgom, deluje da su već sredili ovaj deo fasade. Vozio sam kola, nisam baš mogao da slikam. Šta reći osim pomozi bože da niko ne nastrada sa ovim egzibicijama.
 
[url=http://beobuild.rs/forum/viewtopic.php?p=634373#p634373:37qrpxm0 je napisao(la):
Keyser Soze » Pet Jun 28, 2019 8:50 am[/url]":37qrpxm0]Izvinjavam se ako je već bilo na forumu, ali da li neko zna koja je cena po kvadratu ovde?
Veći stanovi mogu da se nađu od 2600+, manji idu na 4000
 
Ево огласа из излога једне агенције у улици Царице Милице, снимљеног јуче:

 
Au das 100k evra i zivis sprcen u 20 kvadrata, bukvalno rasirim ruke i dodirujem suprotne zidove.
 
Koliko može da se izda garsonjera sa parkingom u BNV? 300 evra? 400? 20 godina za povrat investicije. Ne verujem da ni u stan na dan varijanti može da se vrati uloženo za manje od deset godina. Ima toliko boljih načina da se investira 100 soma jura...
 
Снимљено данас:



















Горе урађену фасаду од ове беле нисам видео скоро - неравна, с испупчењима, врло лоше изгледа; још нису поправили огреботину у висини првог спрата:







Један од неколико усељених станова:

 
Što je lep ovaj novobeogradski blok. Čakum pakum za blokove.
 
ja mislim da je ovo namerno da ne bude ravno daj deo zida. od daleka i prelepo tako izgleda. a sto se tice lep novobg blok...i bas jeste lep
 
Ne još. Kao i za BWR je inicijalno odbijena zbog raznih formalnosti. Izgleda da zbog pritisaka nekih medija od prošle godine sad ide malo sporije izdavanje na osnovu usaglašenog zahteva :)

Što se fasade tiče, jeste, žalosna je (trenutna) izvedba. Ispod svakog kriterijuma, i za tu cenu kvadrata i za tu lokaciju. Za vikend sam razgledao West 65, i tamo je (uglavnom) demit - ali značajno bolje izgleda izbliza. Inače, malo pre sam ponovo prošao Savskim trgom, vidim da se "pegla" fasada i dalje, vise majstori na sajlama... Hajd' da im damo "malo" vremena da vidimo kako će izgledati kad poprave (to što oni misle da ne valja).
 
Kakva je opet ono fleka na fasadi, 3 sprata iznad etaže sa belim između prozora? Opet nešto otpalo? Ili je to još od ranije?
 
Ne mogu da verujem da ovako zgrada izgleda kad se gleda s vana a unutra je luksuz to samo moze kod nas :D
 
Možda se upravo kreira novi stil stambene izgradnje. Fasada će trajati ko prosečna veš mašina - 5 godina. Kad istekne garancija tu je investiciono i tekuće održavanje. Imamo profesionalne upravnike i firme koje će to da rešavaju. A imamo i one koji će to da plaćaju
 
Ovakve i slične fasade, na tako kvalitetan način izvedene, imaju poteškoće da dobace i istek garantnog roka, što je u ovom trenutku problem za investitora. Za vlasnike to može biti mnogo dugoročniji problem. I veoma skup svakako
 
[url=http://beobuild.rs/forum/viewtopic.php?p=637611#p637611:39tnu3jk je napisao(la):
srdjan » Uto Jul 09, 2019 2:23 pm[/url]":39tnu3jk]Koliko ove zgrade imaju liftova?

Zgrade imaju po 3 lifta.

A što se održavanja fasade tiče, svakako da imamo novine - ovo što alpinisti sad rade će verovatno preći u rutinu :)
 
Zgrada u Despota Stefana na uglu sa Cvijićevom sa 16 spratova gde sam ranije stanovao je imala 5 liftova, 3 verovatno i jeste optimalno za ovakvu zgradu gde će pola stanova biti prazno ili će se samo povremeno koristiti, ali znam da sam tamo i sa 5 uglavnom morao da čekam slobodan lift.
 
Broj liftova i broj stanova nisu dovoljni da se odredi da li će biti gužve i čekanja. Potrebno je znati i nosivost i veličinu kabina, kao i brzinu. U Visti su ugrađeni Kone liftovi, a sudeći po specifikaciji proizvođača za tu visinu idu modeli čija je brzina 2 do 3m/s i nosivost do 2500kg. Doduše, moram i da se ogradim, ja tek treba da se provozam tim liftovima i uverim se u brzinu.
 
Kupujes u svakoj bgh2o zgradi stan ...lako mi za tebe ...
 
pozdrav za alpiniste, ipak se nadam da za njih nece biti posla u buducnosti sto se tice Viste.
Ja sam preuzeo kljuceve i jako sam zadovoljan. Lepo je imati reku Savu i promenadu na 50ak metara od stana i uzivati u ispijanju jutarnje kafe u miru i tisini. E za to vredi imati stan u BnV i zbog svega sto on vec jeste, a tek ce biti.
 
Vrh