DzoniL » Pon Avg 12, 2019 9:56 am napisao:To bi trebalo da je slučaj sa koaksijalnom vezom, ovde je u pitanju optika pa je drugačije. A ruter se jedva nekako uglavi ali su uspeli.
Bar su uspeli

Moderator: Igor
DzoniL » Pon Avg 12, 2019 9:56 am napisao:To bi trebalo da je slučaj sa koaksijalnom vezom, ovde je u pitanju optika pa je drugačije. A ruter se jedva nekako uglavi ali su uspeli.
Johnny84 » Pon Avg 12, 2019 10:03 am napisao:Prosleđujem Vam slliku koju mi je poslao komšija koji je već sve to odradio...
jeremija napisao:Na tom broju kazu da rade do 22h.. posle sam zvala policiji rekli su kao da ce doci ali garantujem da nisu. Muzika sam cula do nekih 2 sata.
Cekaj kako mislis da se cuje muzika do 5 ujutru inace?
Odakle?? Juce je nekom u toj kuci bio rodjendan, duboko se nadam da nece danas, jer sam stvarno u stanju svasta da uradim.
Sinoc mi je bio prva noc da spavam u stanu i eto...
Uhh koliko sam se iznervirala
Johnny84 » Pon Avg 12, 2019 11:02 am napisao:Komšije,
Kako ste zadovoljni reklamacijama? Da li su probijeni rokovi? Neko ranije reče da su super sve odradili za 7 dana...
Ne mislim na Bobana iz Esona nego konkretno na same majstore koje ne znam gde nalaze... napravili su nam pičvajz u stanu u petak... da nas je glava bolela celog vikenda.
Hvala,
darkot » Pon Avg 12, 2019 2:03 am napisao:@Johnny84 Kakav je ovo spoj izmedju plocica i parketa? Izgleda kao da nema lajsne nego samo popunjeno nekakvim gitom.
Bulbulderac17 » Ned Avg 11, 2019 4:16 am napisao:
inace hteo sam da uradim i slike iz vazduha ali nisam hteo da remetim tiho nedeljno popodne stanarima...
inace zavidim vam ...po lokaciji, spratnosti, kvalitetu radova i materijala, mirnom kraju, rasporedu soba mozda jedno i od boljih naselja u bgd...
Sent from my iPhone using Tapatalk
cipiripi » Pon Avg 12, 2019 1:59 pm napisao:Neko je napisao pre par dana, da je dobio resenje o isplati PDV. Molim tu osobu da mi se javi na pp, jer ne mogu da nadjem taj post i ne znam ko je to pisao. Hvala unapred !
žake napisao:Sto se komarnika tiče, i mi smo se odlučili za firmu, koja je montirala stolariju. Cene su mamje više iste, a ovo nam je nekako najsigurnije. Ovih dana imaju montažu na više stanova. Znači, da će i estetski biti lepo..
jeremija » Uto Avg 13, 2019 8:52 am napisao:Komsije, koliko bi kljucevi trebalo da mogu da se okrenu puta. Ja jedva nesto nabadam uopste da ga ubodem gde treba![]()
i mogu samo dva puta da okrenem,a mislim je Ivan pomenuo nesto 4 puta...
Hvala unapred
Povratak na “Završeni projekti”
Korisnika u ovom forumu: Nema registrovanih korisnika i 9 gosta