Šta je novo?

Rekonstrukcija ulica Kraljice Marije, 27. Marta, Džordža Vašingtona i Cara Dušana

[url=http://beobuild.rs/forum/viewtopic.php?p=656407#p656407:11wxi6ts je napisao(la):
marrecar » 02 Sep 2019 09:12 pm[/url]":11wxi6ts]Danas sam video da u Kraljice Marije ponovo kopaju srednji deo ulice, izmedju sina. I to je bager kopao negde ispred Masinskog fakulteta, pa ka Dorcolu. Izvinjavam se ako je ovo pak prvo kopanje, ali ja sam uveren da nije. Sa druge strane (u odnosu na Masinski) jos uvek nema ni betona, pa samim tim ni tramvajskih sina. Trotoar i dalje nije u celini raskopan. Da li neko moze da objasni zasto se ovoliko oduzilo sredjivanje Kraljice Marije, zbog onih neucrtanih cevi ili cega god? Ne razumem zbog cega je toliko vremena potrebno da se nastavi sa ozbiljnim radovima. Ovamo vidim max 5-10 radnika po celoj duzini ulice.

Stvar je vrlo jednostavna, prebacili su te radnike u Karadjordjevu, da bi nesto kobajagi zavrsili.
 
Potpuno se slažem, upravo zato je organizacija katastrofa, a Grad ćuti i pravi se lud, otvara nekakve raskrsnice kao da su od zlata pravljene.
 
Vest od 1. septembra
http://www.politika.rs/scc/clanak/43697 ... demo-dalje

сутра ујутру биће пуштен за саобраћај први део од четири булевара од Таковске до Станоја Главаша”, рекао је Весић
Deo ulice koji je pusten za saobracaj.
hvQmAAc.jpg

Ylk9gND.jpg

iEeSK1E.jpg


Trotoar duz cele ulice nije ni pipnut
ejIpRyZ.jpg


U Dzordza Vasingtona je skinut asfalt i od tad radovi nedeljama stoje. Nijedan radnik u ulici.
hpQKX9P.jpg


Deo od Despota Stefana do Drinciceve je zatvoren za saobracaj pre 3 nedelje ali u tom delu ulicu nisu ni poceli radovi. Samo su je zatvorili.
 
Obozavaju da sahtove postave tacno na mesta gde prolaze tockovi, posebno tockovi autobusa? (videti prvu sliku prethodnog posta). Nema u Srbiji tog majstora niskogradnje koji ce jednom da sahtove nacentrira na sredinu kolovozne trake, pa to ti je......Ali zato ce popravljati to svake godine izova i iznova dajuci poslove sanacije pobednicima raznih tendera......
Utesno je sto je izgleda promenjen onaj, kako neko ovde ranije rece, ``Logican nacin``, pa sada vise ne buse i ne ruse tek asfaltiranu ulicu radi postavljanja armaturnih prstena, nego su konacno poceli da rade kako treba - i pre asfaltiranja izlaze na zadatu kotu zavrsnog sloja.......
 
Tačno znaci šahtove nikad nisu znali da stave u ravni sa asfaltom, ne možeš da voziš auto u gradu a da bar ne jednom ne upadnes u šaht.
 
Da li je stvarno pusten onaj delic? Meni se cini iz daljine da je na dnu Majora Ilica i dalje gomila parkiranih automobila.
 
[url=http://beobuild.rs/forum/viewtopic.php?p=657121#p657121:2k53rerw je napisao(la):
varos kapija » Čet Sep 05, 2019 12:45 am[/url]":2k53rerw]Da li je stvarno pusten onaj delic? Meni se cini iz daljine da je na dnu Majora Ilica i dalje gomila parkiranih automobila.

nije, a nije ni blizu da bude.....raskopanu za sve pare
 
Aj, molim te, slikaj i kada iscrtaju linije, da vidimo da li će ovi šahotvi kod bagera da budu tačno na putanji točkova.
 
U zadnjih godinu dana u taj kraj se dosta ulozilo od Palikuske pijace, fasade V Beogradskse gimnazije, Takovske koja je sredjena pa i ovamo cela Svetogorska ka centru.
Stadion Tas je sredjen pre par godina...
 
[url=http://beobuild.rs/forum/viewtopic.php?p=657195#p657195:qw3f9x0x je napisao(la):
astrodule » Thu Sep 05, 2019 11:48 am[/url]":qw3f9x0x]Aj, molim te, slikaj i kada iscrtaju linije, da vidimo da li će ovi šahotvi kod bagera da budu tačno na putanji točkova.
Idem na duzi put pa nazalost nece biti novih fotki
 
Раскрсница улица Деспота Стефана и Џорџа Вашингтона данас поподне:









 
Ta raskrsnica je odrađena očajno, pogotovo kad se ide iz centra ka Pančevcu, pa kad se prođu šine i raskrsnica, ludaci su napravili toliki pad pri spajanju sa starim asfaltom, da Solaris dobrano lupa kad prolazi o ostalim kantama da ne govorimo.

Ne znam zašto su toliko podigli kotu Džordža Vašingtona. Pre tu nije bio toliki pad. Tačnije bio jeste pad, al ravnomeran, dosta manji nagib. Ovo sad je totalna ludnica.
Ako neko bude radio reportažu, nek slika.




Sent from my Nokia 7 plus using Tapatalk
 
[url=http://beobuild.rs/forum/viewtopic.php?p=657714#p657714:3r6m4ej0 je napisao(la):
Lord » Pet Sep 06, 2019 11:16 pm[/url]":3r6m4ej0]Da li je moguce da ponovo suzavaju ovu raskrsnicu koju su 1.9. pustili "u punom profilu".

Od subote do 19. septembra delom Takovske ići će se samo jednom trakom http://rs.n1info.com/Vesti/a523778/Od-s ... rakom.html

Naravno da je moguce. Svako ko prolazi tuda je video da su oni radili samo polovinu raskrsnice, tek sada rade drugi deo do Dzordza Vasingtona. Daj Boze da zavrse za 2 nedelje.
 
Јуче касније поподне, раскрсница Џорџа Вашингтона и Деспота Стефана:











На супротну страну, према Пијаци и Скадарлији:







............................

Успут:





 
Ne ne to je normalno, jel znas ti koliko treba betonu da sazri?! Za to vreme mozda mislimo da nema radnika ali njih ima i vise. -g.v.
 
Brojem radnika, na svakom mogucem gradilistu vezano za drzavu!
 
Ispade na kraju da su Ratko Mitrović i MBA RMN WTF svetlosnim godinama ispred ovih amatera iz Bauwasen-a, liči mi da su preuzeli model pasarele. Neće ovo za godinu dana.

Sent from my Nokia 7 plus using Tapatalk
 
Vau, ne mogu da verujem da su prekinuli ostrvo radi pešačkog prelaza... Do sad je bila norma da na ovakvim prelazima ima najmanje 4 ivičnjaka, a onda uzdignuta zebra koja formira još 4 manja ivičnjaka
 
Vrh