Пише да му је путна брзина 24 чвора а то је 44км/ч што му дође као скутер. Е сад, имајући у виду да има јако мало станица не видим како би онај предлог горе успорио сам саобраћај. Примера ради, људи би могли брже да стигну из Вишњице до Земуна него што би то могли да учине аутобусем или метроом, затим са плаже Лидо до Земуна и Београда итд. Само сам изнео предлог да на одређеним станицима брод нестаје ако то не постоји прилика. Такође само поједини поласци били би локални. То сам видео у Венецији где неки воденибусеви (како их зову) стају на свако ћоше док други возе експресно како би људи бржи дошли од тачка А до тачке Б.
Конректно,
Линија 1 остаје Блок 45 - Ада Међица - Блок 70 - Ада Циганлија - Београд на води - Ушће - Бранков мост - Пристаниште - Дорћол и саобраћала био тако читаву годину јер буди искрен и рецим ми да ли би ишао са Дорћола до Ушћа ако имаш ову линију или би чекао да ти се трамвај смилује? Дакле, ова линија 1 је потребна читавој траси. Људи такође живе на Ада Међици и имају превоз који се своди на чамац до Блока 44 и зашто би људима али и туристима ускратио да виде лепоту Београда? Подебљаво сам експрене поласке. (линије 1-1,1-2)
Линија 2 бива оваква
Земун - Лидо - Дорћол - Лука Београд - Ада Хуја - Парадајз острво - Вишњица, исплативост ове линије биће највише изражена кад се сагради метро линија али и када се почне да се гради у Луци, до тог времена сходно потребама линија би ишла у експрес режиму као линија 2-2. Да ли би била исплатива? Па свакако због мањка стајања пут од Вишњице до Земуна или Дорћола био бржи од метроа а камоли аутобуса јер гледам тамо путну брзину оног брода која износи 24 чвора (што је 44км/ч), ако нема нигде стајања осим једног на Дорћолу то је далеко брже од метроа који би имао оперативну брзину од 33км/ч! (линије 2-1, 2-2)
https://bgmetro.rs/index.php/sr-rs/bg-m ... kog-metroa