Šta je novo?

Sportski događaji

Zezam se naravno. Išao sam često sa drugarima iz kraja na utakmice, pozdravimo se na autokomandi i svako na svoju stranu. Posle utakmice zaj**** na račun poraženog i po nekoliko dana. Ne shvataju to današnje generacije niti će se ikada vratiti.
 
Partizan, klub čiji su fukncioneri, igrači, a i navijači(za njih to nije ništa nenormalno), najveci tepretičari zavere - svi su protiv njih, oni su ugrozeni, Zvezda dobija sve, oni nista i tako dalje,...

Ali sto se tiče derbija, pobeda je apsolutno zasluzena,...Zvezdu sudija jeste malo oštetio, ali to ne moze da bude razlog poraza, posebno ne drugog primljenog gola. Partizan je više želeo pobedu u derbiju i to se video, bolje igrao i zasluzeno pobedio.
 
Uvek su bili avangarda.
Evo danas su baš objavili plan rekonstrukcije/izgradnje stadiona u kojem su prisvojili i sve parcele u vlasništvu grada pored one koju su već oteli od vojske...
 
To je naše bilo i ostalo. Gledajte šta ostaje u vašem dvorištu.
 
Nemam ništa protiv da gradite na vojnom zemljištu, ako se oni ne bune. Problem je u tome što plan debelo zalazi i u druge parcele (što nisu naglasili niti nacrtali), a one su u vlasništvu svih nas.
84b4d2157cb2f87e4f112ab78ab0dc64.jpg
 
Није, ал` је зато био трокорак.
Доста са бављењем глупостима.
 
Знаш, ствари су прилично једноставне. У Србији сваки судија навија за Звезду или за Партизан, верујем да је и онима који технички навијају за Војводину један од београдских клубова више/мање драг. Свако од њих је, хтео не хтео, пристрасан, и ако има дилеме да ли нешто да досуди или не - досудиће у трену како му срце наложи. Судија звездаш тешко да би свирао фаул над Стојковићем.

То значи да треба да уведемо ВАР, да видимо да ли ће технологија смањити број грешака - када се прегледа снимак, мање одлучују инстинкти - а, ако тај експеримент у природним условима покаже да грешака и даље има, онда Звезди и Партизану треба да суде стране судије. Није то ништа страшно, било је те праксе некада давно и у Југославији.

А, као прва мера, мора да се забрани клубовима - функционерима, тренерима и играчима - да јавно коментаришу суђење, под претњом драстичних казни. И то је широко распрострањена пракса.
 
[url=http://beobuild.rs/forum/viewtopic.php?p=663498#p663498:1nx1j9yd je napisao(la):
Blade » 24 Sep 2019 03:59 pm[/url]":1nx1j9yd]Partizan, klub čiji su fukncioneri, igrači, a i navijači(za njih to nije ništa nenormalno), najveci tepretičari zavere - svi su protiv njih, oni su ugrozeni, Zvezda dobija sve, oni nista i tako dalje,...

Naravno da i Zvezda i Partizan dobijaju od države (moja teorija: da bi država.. pardon, stranke, izmuzle kasnije iz njih desetostruko više), ali sudeći po medijskim objavama Partizan naspram Zvezde dobija samo mrvice. Zvanični sajt Transfermarkt kaže da Zvezdin tim trenutno vredi 58 mil evra, a Partizanov 26 mil evra. Više nego duplo, a malo je tu stvorenih igrača, većinom su kupljeni. Prostim guglanjem mogu se pronaći vesti da je država izdvojila 10 mil evra za oporavak FKCZ (B92, 29.01.2013.), da je država dovela Gasprom u isto vreme kada je Partizan kao jedini klub u Evropi igrao LŠ bez sponzora (2010. zbog pravila UEFA nosili na dresu znak EPS-a koi je "dao" 900 000 € u struji), da se avionom Vlade Srbije išlo na pregovore sa budućim trenerom CZ Božovićem, pre nekoliko dana izašla je vest da državna banka oprašta Zvezdi dug od 10 000 000 mil evra... o ucenama privatnih firmi da bi postale sponzor Zvezde mogao bih ispisati celu stranu sa sve argumentacijom.

... tako da nisu to teorije zavere, već zvanične vesti sa medija...
 
Izvinjavam se na duplom postu... šta nam pokazuje ova fotka iznad? Kako se iz nje može zaključiti da li je faul ili ne? Da li lopta leti ka njima ili od njih? Ako leti ka njima, onda je faul jer je lakat Žandera u grudima Stojkovića... ako leti od njih, da li je bila u rukama golmana pa izbijena, ili je Žander udario glavom pre nego što je uopšte došla do ruku golmana? Postoji fotografija, doduše ne ovoliko oštra kao ova, na kojoj se vidi da Stojković ima loptu u rukama...
https://pbs.twimg.com/media/EFQSG7ZWkAA ... =4096x4096
 
[url=http://beobuild.rs/forum/viewtopic.php?p=663726#p663726:1y4cptn8 je napisao(la):
Пантограф » 25 Sep 2019 11:45 am[/url]":1y4cptn8]Доста са бављењем глупостима.
:D
 
Ovim spinom oko poništenog gola se skreće pažnja sa Zvezdine katastrofalne igre.
 
Тачно.
Али, ако допринесе самозаваравању, то ће се Звезди обити о главу. Увек се обије.
 
Sutra počinje Aba Superkup....Konačno da krene i sezona ovog, meni od fudbala zanimljivijeg sporta.
 
Ali na samom početku šamar Zvezdi, od Primorske, debitanta u Aba ligi. Partizan je pobedio i nadam se da će osvojiti kup, bolje, nego neka ekipa iz druge zemlje.

Zvezda je inače igrala kao da je htela da izgubi, što se po potezima videlo, posebno po neki bezidejnim individualnim rešenjima koji su se završavali uglavnom promašajima. I ako su se kola slomila ovde, onda je odlično.
 
Odbojkaši (za razliku od odbojkašica) neočekivano osvojili zlato na Evropskom prvenstvu. Imali smo sreće sa žrebom, ali najbolje smo uspeli da izvučemo za kraj, tj, za polufinale.

Slovencima svaka čast, uz sjajnu publiku su došli do finala (prvenstvo je održano u 4 zemlje, Slovenci bili jedni od domaćina). Odbojkaška publika je kulturna, nema divljaka, ali uz dobrog vođu sa mikrofonom zaista može da se napravi dobra atmosfera, što su Slovenci pokazali u Ljubljani.

Primetna je razlika u odnosu na tim od pre mesec dana, kada je Kovač smenio Grbića. Nisu urađene prevelike izmene u timu (samo Petrić umesto Ivovića i igra sa dva libera), ali razlika je očigledna. Očigledno je Kovač bolje legao ekipi.

Zaista je glupo što kontinentalni prvak nema direktan prolaz na OI gde učestvuje 12 ekipa, ali postoji kontinentalni "ključ" i sistem kvalifikacija gde nismo prošli pre mesec dana i sada čekamo januar i novi turnir gde će biti Francuzi koji će sigurno tražiti osvetu za poraz kod kuće od nas.

Inače, i pored toga što smo prvaci i u muškoj i u ženskoj odbojci, pre par meseci je 6 do 7 klubova odustalo od evropskih takmičenja jer nema novca za putovanja i organizaciju evropskih utakmica. Takođe, ni mlađe selekcije se nisu proslavile, tako da je potencijalan problem na vidiku jer mladi igrači iskustvo samo stiču u nacionalnoj ligi, a mnogoooo znače internacionalni dueli.
 
Jedina tamna mrlja je patriJotski šljam koji je zviždao tokom minuta ćutanja preminulom francuskom predsedniku.
 
Ne možeš da očekuješ da ljudi ne zvizde čoveku koji je zagovarao bombardovanje naše zemlje. Gde je zverski bombardovana naša zemlja, ubijana su deca, rušene bolnice, škole, porodične kuće,...Ja možda ne bi zvizdao, ali bi izašao iz dvorane dok taj minut ćutanja traje, jer taj čovek nije zasluzio da mu odam poštu.

Našim zlatnim odbojkašima svaka čast, oni su heroji, ti momci koji su daleko manje plaćeni od nekih drugih, koji nisu napravili ni priblizni uspeh, ostavili su srce na terenu i pokazali svima da za svoju zemlju moze da se igra i srcem, a ne za pare. A mi nismo bili u stanju da im posvetimo ni jednu stranicu ove teme.
 
Zvezda je ostvarila VELIKU pobedu protiv bratskog tima Olimpijakosa, 3:1 je bilo na stadionu ,,Rajko Mitić", a pošto je Bajern deklasirao Totenhem sa 7:2, kao gost, a što našem timu ide u korist, Zvezda je druga na tabeli svoje grupe.

Imala je Zvezda sreće, pošto su igrači Olimpijakosa promašili veliku šansu pri 1:1, onda nekako drugi gol, pa kada je gostima ,,ušla voda u uši" i treći. Velika pobeda i svaka čast. Sada u goste Totenhemu, koji će sigurno posle ovakvog poraza od Bajerna, pokušati da se ,,izvadi" preko Zvezde i ,,istresti" sav bes zbog toga. Sve, osim poraza tamo, je za prvi deo grupne faze preodličan rezultat za Zvezdu. Četiri boda bi bilo za svaku pohvalu, a 6 nekim velikom čudom, nešto što svakako malo ko očekuje. Ja bi voleo, ali moramo biti realni. Zvezda je protiv Totenhema na velikom ispitu.
 
tragac":2eukukpf je napisao(la):
Jedina tamna mrlja je patriJotski š*** koji je zviždao tokom minuta ćutanja preminulom francuskom predsedniku.
to je najmanje sto su mogli da urade
 
Vrh