Šta je novo?

BEO Shopping Center [ Tržni centar | 130 000m² ]

ko je mogao? mislis da je privatni investitor ovoga tc-a prvo trebalo da ozivi prokop, azotaru, aerodrom ponikve, zavrsi bg obilaznicu, otkrije ko je ubio pevacicu i rusio u savamali pa da se posle bavi buticima?
 
Impozantno deluje ovaj ulaz.
ff6996a0532d701cb5d5052f3c7c5fd3.jpg


Послато са SM-J530F помоћу Тапатока
 
Nemački lanac robnih kuća Peek & Cloppenburg otvoriće svoju prvu prodavnicu u Srbiji u Beo Shopping Centru. Infostud je već pun oglasa za posao.

Zanimljivo je da su predstavništvo u Srbiji otvorili još 2007. godine, kada se šuškalo da će prva prodavnica biti otvorena u TC "Višnjička plaza" (koji je kasnije izgrađen kao BIG Fashion).
 
Najjeftinije rešenje.

A mene zanima šta će biti sa saobraćajem posle otvaranja TC-a i da li će nekada investitor u ovom gradu imati obavezu da unapredi saobraćaj u okolini ovako velikog objekta.
 
daj bože da sruše ono ruglo ispred TC u Vojislava Ilića.....gomila raspalih lokala koji su ostali iz devedesetih.
 
[url=http://beobuild.rs/forum/viewtopic.php?p=671286#p671286:1bt6uluu je napisao(la):
Biciklistkinja » Суб Окт 19, 2019 10:39 am[/url]":1bt6uluu]Najjeftinije rešenje.

A mene zanima šta će biti sa saobraćajem posle otvaranja TC-a i da li će nekada investitor u ovom gradu imati obavezu da unapredi saobraćaj u okolini ovako velikog objekta.

Док се не уради нови излаз са аутопута у ММЛ-ВМЛ и онда тај излаз повеже са Миријевом и Карабурмом, може В. Илића и 4 траке да има и гужве ће и даље бити катастрофалне, како на Плавом мосту, тако и у Војислава Илића.
 
1. проширење булевара са трамвајем до Стојчиног Брда
2. проширење Мис Ирбијеве на двосмерну
3. проширење Велизара Косановића на двосмерну
4. Увођење тролејбуске линије кроз Мис Ирбијеву и Мите Ружића до Миријева

малтене решено, мада ништа од тога није у непосредној околини. Једино нека јавна гаража да се Римска мало очисти од кола паркираних на све стране (а ваљало би и у Велизара Косановића)
 
Majko sveta, našta liči fasada ka ulici. Mislio sam da ovi zeleno sivi paneli idu sa zadnje strane, al ovi planiraju isto i na uličnom frontu.
Za ovo je i Big definicija lepote. Postavili su novi standard bezlične kutijetine.
 
Gledao slike ovde na forumu, pa i nisam toliko bio zgrozen. Danas prolazio, pa sam morao da stanem da vidim da li vidim kako treba. Odavno nisam video nesto ovako odvratno kao ovu fasadu. Jos jedno ruglo u Beogradu. Bravo!
 
Prolazio danas, ljudi ovo ne izgleda uopste lose (ako se uporedi sa dr.trznim centrima)! Najvaznije je da uklone ono ruglo u v.ilica, gde ce biti ulaz u trzni centar, izgleda kao cir
 
Propust je napravljen kada je "ispravljana" V. Ilica sto nije napravljena zelena povrsina ili barem parking. Ne zna se da li su gori divlji lokali u rupi ili cigan mala na vrhu.
 
Za to ruglo uopšte nema informacije ni od strane Grada ni od strane investitora. Ne mogu se praviti da ga nema jer je tačno pored glavnog ulaza. Videćemo šta će se desiti do otvaranja.
 
[url=http://beobuild.rs/forum/viewtopic.php?p=676427#p676427:1xo5deyk je napisao(la):
vucko » Sub Nov 02, 2019 8:18 pm[/url]":1xo5deyk]Za to ruglo uopšte nema informacije ni od strane Grada ni od strane investitora. Ne mogu se praviti da ga nema jer je tačno pored glavnog ulaza. Videćemo šta će se desiti do otvaranja.
Pretpostavljam da su nelegalni objekti.....treba videti ko je vlasnik parcela. Mislim da ce to resiti, ipak je ogromna investicija u pitanju (novine pisu oko 100m)?
 
Ту је предвиђена само нека комерцијална делатност по ПГР-у али ПДР за цео тај део (и део учитељског између велизара косановића и војислава илића) не постоји

Страћаре су легализоване ја мислим, мада реално једини проблем је гадна уличица, цигани преко пута лидла и оно на ћошку недовршено, то да се среди и може да прође
 
To je državno zemljište koje je dato na korišćenje, a jedan deo je i u dugoročnom zakupu. Znači niti ga oni mogu prodati niti ih možeš iseliti zbog pravnih zavrzlama...
 
Bio bi ok ovaj tržni centar da je umesto kombinacije siva-tamno siva-zelena na primer crvena-siva-bela
 
Nema rušenja tih lokala, svi ostaju.
Ulaz u TC će biti iz stare ulice V. Ilića, kuda sada kamioni dolaze na gradilište.
 
Da li se zna u kom mesecu 2020god planiraju otvaranje Beo shopping trznog centra?
 
Evo resenja: vlasnike tih lokala smestiti u TC i porusiti ono okolo,posto ce ako ostane biti ruglo pored centra. :)
 
[url=http://beobuild.rs/forum/viewtopic.php?p=681191#p681191:k2sbmtwd je napisao(la):
Prcha » Pon Nov 18, 2019 2:28 pm[/url]":k2sbmtwd]Da li se zna u kom mesecu 2020god planiraju otvaranje Beo shopping trznog centra?
Koliko se sećam, rok za otcaranhe je mart 2020. Mada kako napreduje, moguće i pre roka
 
Vrh