Šta je novo?

Lidl Beograd

Сваки Лидл има 10 каса осим оба на Видиковцу, онај код Мека има 6 (где ће им душа?) а преко пута ОМВ-а 8. Дебилизам.

Послато са Redmi Note 7 помоћу Тапатока
 
[url=http://beobuild.rs/forum/viewtopic.php?p=671884#p671884:hhz8ss3d je napisao(la):
Arsenije » Pon Okt 21, 2019 9:58 am[/url]":hhz8ss3d]Mislim da nisu dobro odredili lokacije Lidla u Beogradu, za one koji su već otvoreni, pošto od 8 Lidla u Beogradu, 2 su na Vidikovcu i 2 u Zemunu. Ostali se nalaze na Adi, Konjarniku, Stepe Stepanović i Borči. Znači što se otvara Lidl u Karaburmi, ali pošto je tek počela gradnja, verujem da će se otvoriti negde u Aprilu, Maju 2020. godine. Tako je bilo kada je počela gradnja Lidla u Vrbasu, negde tako u oktobru, novembru 2018. i otvorio se 11. aprila 2019.
Где су та 2 у Земуну, чини ми се да је јдан у Тошином бунару, не знам где је други, мада је и то мало.
 
[url=http://beobuild.rs/forum/viewtopic.php?p=671884#p671884:1i7z34rp je napisao(la):
Arsenije » 21 Oct 2019 08:58 am[/url]":1i7z34rp]Mislim da nisu dobro odredili lokacije Lidla u Beogradu, za one koji su već otvoreni, pošto od 8 Lidla u Beogradu, 2 su na Vidikovcu i 2 u Zemunu. Ostali se nalaze na Adi, Konjarniku, Stepe Stepanović i Borči. Znači što se otvara Lidl u Karaburmi, ali pošto je tek počela gradnja, verujem da će se otvoriti negde u Aprilu, Maju 2020. godine. Tako je bilo kada je počela gradnja Lidla u Vrbasu, negde tako u oktobru, novembru 2018. i otvorio se 11. aprila 2019.

Ne brini, Linda ce zaseniti sve lance kod nas...bice je na bukvalno svakom cosku ! I u centru grada naravno.
 
Rekli su da će otvoriti 20 Lidla u Beogradu, do kraja godine će ih biti 9 ili 10. Ako neko zna za još neku novu lokaciju Lidla u Beogradu, ( a da nije Karaburma, Vojvođanska ili Železnik ) neka javi
 
Zna se i za lokaciju u Bulevaru Kralja Aleksandra preko puta tramvajske okretnice, a još uvek nezvanično ugao Vojislava Ilića i Svetozara Radojčića u Medaku.
 
Lidl je kupio bivši depo za kamione GSP-a,
(ugao Cvijćeve i Bulevara despota Stefana). To je za sada najbliža lokacija centru grada.
 
[url=http://beobuild.rs/forum/viewtopic.php?p=672035#p672035:1v1fp922 je napisao(la):
Djole Pevcanin » Pon Okt 21, 2019 4:46 pm[/url]":1v1fp922]Сваки Лидл има 10 каса осим оба на Видиковцу, онај код Мека има 6 (где ће им душа?) а преко пута ОМВ-а 8. Дебилизам.

Послато са Redmi Note 7 помоћу Тапатока
Bio sam u petak u Lidlu i plus to što ima osam kasa, radilo ih je samo 4. Užas :|
 
L.I.D.L.
-Kako čudno piše Linda?
(Vojvođanska/Dr.Ivana Ribara)
33f92adbc6d298cc92b1e850e8536114.jpg


Послато са SM-J530F помоћу Тапатока
 
Tikvica":2jq5l8fl je napisao(la):
L.I.D.L.
-Kako čudno piše Linda?
(Vojvođanska/Dr.Ivana Ribara)


Послато са SM-J530F помоћу Тапатока
Kad se otvara?

Sent from my moto g(6) play using Tapatalk
 
Verovatno se otvara u novembru ili decembru, ali sad kad vidim koliko je završen, verujem da će u novembru.
 
Drugi Lidl u Novom Sadu se otvara 14.11. Verovatno se tada otvara i Lidl u Vojvođanskoj. Naravno, ovo još nije tačna informacija, to je moja procena
 
У Војвођанској уносе робу, тако да ће ускоро бити отварање. Овај датум који се лицитира је врло вероватно и тачан датум отварања.
 
Evo malo vojvodjanske od sinoc. Kakav ce to kolaps da bude kada se kolona ka Ledinama odnosno ka blokovima susretne sa onima koji skrecu izlaze sa parkinga


 
Ne boj se, neće se primetiti - u tom surduku je već sobraćajni kolaps...
 
Pa LIdl je sa obe strane okrižen saobraćajnicama sa tri trake u ovom delu, nema razloga za kolaps. Za kolaps ovde je isključivo zaslužna jedna traka gore ka ledinama+semofor na vrhu uzbrdice.
 
Pa i onaj u zemunskoj je okružen sa tri trake pa isto izaziva guzvu, a ovde ce samo da se nastavi na katastrofalnu ulicu ka ledinama koju si pomenuo i koju nazalost nemaju nameru da resavaju.
 
Meni je taj "uspon" na Ledine toliko jasan da vrišti za proširenjem da je to sramota što se ne radi...

Sent from my moto g(6) play using Tapatalk
 
Не само то него сада у шпицу аутобуси на Бежанијској коси не могу да изађу са окретнице зато што су многи у жељи да избегну чеп направили један понекад и још већи у Љубинке Бобић. Ма хаос, важно да су у сурдук улици ставили нове фенси камере, а што нема тротоара и што се распада нема везе, гази кад можеш.
Елем да се вратим теми, Lidl ушминкан и спреман за чекаче редова. Синоћ онај у Земунској полупразан, чува се снага за нови :D
 
Ј***е да ли је нормално да су скоро сат времена од почетка акције остали без великих бројева скијашких јакни... Народ се толико коље око њих да то није нормално као да су џабе и захваљујући пензосима сам једва нашао број јер је једна једина остала.
 
Vrh