мајстор » 27 Okt 2019 09:05 am napisao:Ако могу добро да проценим раскрсница Кремна 1 је око 3км југоисточно . . .
Prve tri sam već postavio, pa evo i ostale dve petlje :
Moderator: Igor
мајстор » 27 Okt 2019 09:05 am napisao:Ако могу добро да проценим раскрсница Кремна 1 је око 3км југоисточно . . .
мајстор napisao:Има на Кадињачи скретање за Поникве. Не знам на шта је мислио, можда за бољу везу?
Sent from my Armor_3 using Tapatalk
prostorni planer » Sub Okt 26, 2019 11:02 pm napisao:Ja ne razumem kako pises da nema puta do aerodroma?
dragan » Ned Okt 27, 2019 11:53 am napisao:Dok smo kod petlji, da postavim ceo tekst za petlju "Mačkat", jer ona je
interesantna ne samo zbog naplatne rampe, već i radi "Baze za održavanje"
što je još jedan argument da se do nje gradi Prva deonica AP od Požege.
Svaki objekat, kuća ili put, prvo se "zamišlja", tj. stvara slika u glavi, ondabranik » 27 Okt 2019 12:27 pm napisao: . . na obilaznici koja ne postoji koji vezuje sa autoputem koji se tek zamišlja...
dragan » Ned Okt 27, 2019 12:58 pm napisao:branik » 27 Okt 2019 12:27 pm napisao: . . na obilaznici koja ne postoji koji vezuje sa autoputem koji se tek zamišlja...
Nekom je to dosadno da prati, a meni nije i vidim da se već gradi AP do
Požege.
Miro, pitao sam za radove, koji su tek počeli izgradnjom tih kampova.мајстор » 26 Okt 2019 04:44 pm napisao:НА деоници Прељина-Пожега углавном раде се приступни путеви и подижу кампови. Ускоро би требало да крену са бушењем тунела Лаз, мало шта је видљиво за сада.
Videću koliko mogu da izdržim, a možda vam se i pridružim.branik » 27 Okt 2019 02:27 pm napisao:Samo ti nastavi da se raspituješ, ne brigaj za nas frustrirane. . .
Kad već to znaš, koliko je taj štap dugačak u godinama?Orfanelin » 27 Okt 2019 07:34 pm napisao:. . izgradnja odnosno iskopavanje istog je stvarno na dugačkom štapu.
dragan » Ned Okt 27, 2019 5:08 pm napisao:Videću koliko mogu da izdržim, a možda vam se i pridružim.branik » 27 Okt 2019 02:27 pm napisao:Samo ti nastavi da se raspituješ, ne brigaj za nas frustrirane. . .
MiraC napisao:U glavnom mislim da ozbiljni izvodjaci nece dopustiti da dokumentacija nije potpuna,i ispitivanje celovito. Pa da se ne ponovi Brancic. Nadam se samo i za ovaj deo da ce se naći neko pametan da pusti deo do Pakovraća ,ako preko Markovice nastane problem
Povratak na “Regionalni razvoj”
Korisnika u ovom forumu: Nema registrovanih korisnika i 15 gosta