solecar » Sat Nov 02, 2019 3:35 pm napisao:Šta to sada petljaju u Cara Dušana kada su rekli da nju neće dirati ove godine?
Ovo je mora da je otvoreni kolektor, očekuje se dosta padavina narednih dana, a ni vodovodne cevi po gradu nisu baš sigurne.
Moderator: Igor
solecar » Sat Nov 02, 2019 3:35 pm napisao:Šta to sada petljaju u Cara Dušana kada su rekli da nju neće dirati ove godine?
milanche » 02 Нов 2019 02:11 pm napisao:stf » 30 Okt 2019, 08:19 napisao:
Види, никакав евентуални политички преврат у овом сегменту неће донети никаква побољшања на боље.
Ne slazem se, objasnicu u nastavku zasto.
milanche » 02 Нов 2019 02:11 pm napisao:Sve se ovo desava jer su najgori talog dosao, ne da radi radove, vec na vlast. Dno.
milanche » 07 Нов 2019 12:59 am napisao:@stf izuzetno si mi drag forumas ali oko ovoga se ne mozemo sloziti. Ne zvuci to lepo to sto sam pisao, vec kako treba da se radi i kako se radilo. Demantuje te vise stvari, prvo ko je bio nadzor za rekonstrukciju nemanjine, bka, a da ne spominjem slucajno nadzor za most na adi. Licno sam se uverio da su imali sedmicne, mesecne i kvartalne kompletne izvestaje. I to govorim o gradskim projektima.
milanche » 07 Нов 2019 12:59 am napisao:A sto se mog odlaska van tice, cuo sam pre par dana dobru misao, od jednog vladike:
nekad se islo trbuhom za kruhom , danas mozgom za dostojanstvom.
milanche » 07 Нов 2019 04:07 pm napisao:Ostalo je stf, jos strucnjaka u drzavi, nisu bas svi dobri otisli a ovi drugi pomrli. Nisu veruj mi. Nisi mi ni odgovorio kako to da kod privatnih investicija sve funkcionise dobro, ako njednog dobrog strucnjaka/radnika/zanatlije vise nema? Da nisu amerikanci dosli?
milanche » 07 Нов 2019 04:07 pm napisao:Ostalo je stf, jos strucnjaka u drzavi, nisu bas svi dobri otisli a ovi drugi pomrli. Nisu veruj mi.
astrodule » Pet Nov 08, 2019 12:05 pm napisao:Zato se ja i plašim izgradnje Novog savskog mosta i apelujem na razum (he, he, razum) da se ne uklanja SSM dok se ne izgradi Novi.
Povratak na “Bulevari, ulice i ostala gradska infrastruktura”
Korisnika u ovom forumu: astrodule i 6 gosta