Послато са SM-G960F помоћу Тапатока
Moderator: Igor
profa_chb napisao:Preterano mašinski razmišljam? Reci mi, molim te, imaš li neki lek za to? Da se učlanim u tvoj Nezavisni sindikat nezadovoljnih suvozača koji poznaju pravo stanje?
solecar » 08 Nov 2019 03:22 am napisao:Možda ću zvučati sada neverovatno bezobrazno , ali da li to znači da ja nemam pravo da zabranim i da se usprotivim , Janku , Marku , Žiki , Miki , Lazi , Peri... da svako od njih za sebe blokira kolovoz , organizujući neki protest ili neko dešavanje , zato što ga to ispunjava? Da ne zalazimo ni u kakvo dalje , dublje nabrajanje grupacija zbog kojih bi moglo da se dođe do još veće polemike. I da , budite bez brige , ni ovog puta nisam mislio na gej populaciju , i unapred se izvinjavam svima koji su se naoštrili da počaste onim svojim "epitetom".marrecar » Pet Nov 08, 2019 2:05 am napisao:Nema niko pravo da drugome zabrani da živi svoj život kako želi i da radi ono što ga ispunjava.
Biciklistkinja napisao:Noki
Biciklistkinja zbog toga što je forum u principu anonimna stvar pa možeš da staviš ime koje želiš ali imalo je nekih efekata koje drugo ime ne bi imalo, na primer da ljudi upozoravaju druge ljude da sam ja muško
SBG napisao:Нарочито кад LGBT људе, Роме и ментално заостале људе називају погрдним именима. И после неком држе предавања о моралу, од ког беже као ђаво од крста.Noki » 08 Nov 2019, 03:31 napisao:Čini mi se da su nove generacije sve edukovanije i svesnije činjenice da svi treba da budemo ravnopravni, slobodni i prihvaćeni kakvi jesmo...
Nemam trenutno vremena da objašnjavam na šta sam sve konkretno mislio , samo ću kratko da odgovorim , a kasnije objasnim na šta sam sve mislio , a to sve samo ne gej populacija. Isto važi i za druge.Noki » Pet Nov 08, 2019 3:31 am napisao:solecar » Pet Nov 08, 2019 12:30 am napisao:Nigde nisam rekao da se moj komentar odnosi na gej populaciju , što ovde baš voli deo forumaša da mi prišije , figurativno. Mogli bi ste svoje vreme provedeno ovde , da iskoristite mnogo korisnije , nego u pokušavanju da me prikažete kao homofoba , iako se i taj izraqz upotrebljava potpuno pogrešno.
Ne znam na šta si mislio kad nisi precizirao, ima puno toga nakaradnog što se nameće sa zapada da bude a priori prihvaćeno.. Ako prihvataš pride i smatraš da nema nikakvih bojazni po dekadenciju srpskog društva jer se on redovno održava, super tim bolje. Onda svakako nisi homofob.
Ovo je suština koju mnogi ne mogu ili ne žele da prihvate , jer lakše je reći da svako ima pravo na protest , proslavu , organizovanje ovoga ili onoga , i kako se treba imati razumevanja jer je to samo jednom u godini , nego pogledati istini u oči , da kada se saberu sva ta jednodnevna ili dvodnevna jednogodišnja događanja , dođe se do ne tako male cifre. A na sve to imamo i proteste , vanredne okolnosti zbog ovoga ili onoga što se neplanirano desi , pa tu su onda i zatvaranja zbog prijema stranih državnika... Pametni ste sasvim dovoljno da možete da izračunate koliko je to dana u godini , okvirno.Bender Rodriguez » Pet Nov 08, 2019 2:54 pm napisao:Drugo je isterivanje inata i bezobzirno insistiranje.
Bender Rodriguez » Pet Nov 08, 2019 1:54 pm napisao: Time se opet vracamo na onu pricu od malopre - svako ima pravo na protest.
Noki » Ned Nov 10, 2019 11:49 pm napisao:A ko Ksenija odlučuje o validnosti nečijih razloga za protest tj. paradu?
Ksenija » Sre Nov 13, 2019 12:01 am napisao:Noki » Ned Nov 10, 2019 11:49 pm napisao:A ko Ksenija odlučuje o validnosti nečijih razloga za protest tj. paradu?
Oni koji primenjuju zakonske propise. Zar je to upitno?
astrodule » Pet Nov 15, 2019 12:05 pm napisao:U odnosu na Beogradski maraton pohvalno je što se održava nedeljom i što blokira "samo jedan" most i što je centar grada netaknut.
GOJE napisao:Nikako ne razumem potrebu da se trkačima nametne ovaj nepotrebni uspon na most i još jedan u povratku, a istovremeno korisnicima automobilskog i javnog prevoza uskrati korišćenje mosta za vreme trke.
INFORMACIJA O IZMENI RADA LINIJA JAVNOG PREVOZA TOKOM ODRŽAVANjA MANIFESTACIJE „1. SERBIA MARATHON“
Dana 16.11. od 22:00 časova do dana 17.11.2019. godine do 09:00 časova i dana 17.11.2019. godine od 16:00 do 18:00 časova, doći će do izmene režima rada linija na sledeći način:
• Linija br. 17
o U smeru ka Konjarniku ulicama Bulevar Zorana Đinđića, Španskih boraca, Bulevar Arsenija Čarnojevića i dalje redovno;
o U smeru ka Zemunu redovno;
• Linija br. 68
o U smeru ka Zelenom vencu ulicama Bulevar Zorana Đinđića, Španskih boraca, Bulevar Arsenija Čarnojevića, Antifašističke borbe, Bulevar Zorana Đinđića i dalje redovno;
o U smeru ka Novom Beogradu redovno;Spoiler!
Noki » Sre Nov 13, 2019 8:56 am napisao: Upitno je sve dok ne pogledamo šta kaže propis i kako ga primeniti.
Povratak na “Bulevari, ulice i ostala gradska infrastruktura”