Šta je novo?

Ušće Kula 2 [Poslovni objekat | 28 000 m2]

“Problem” prve stare kule je taj što je prostor relativno nefunkcionalan zato što su liftovi u sredini zgrade i zauzimaju dosta prostora. Zakupci koji imaju ceo sprat zapravo imaju kružne kancelarije, umesto da imaju jednu veliku prostoriju koju mogu da pregradjuju kako žele. Deluje mi da su to pokušali da unaprede dizajnom druge kule, barem kada je korisnost prostora u pitanju.
 
[url=http://beobuild.rs/forum/viewtopic.php?p=677001#p677001:3rl654x5 je napisao(la):
Posmatrac » Пон Нов 04, 2019 8:15 pm[/url]":3rl654x5]Danas, iz Bloka 20
file.php
 
С обзиром да знамо шта све може да изникне у Србији, мислим да смо ОК прошли са овом.

Not very good, not too bad either.
 
Maкар није урађена у последњем тренду да се имитира надоградња зграде.
 
[url=http://beobuild.rs/forum/viewtopic.php?p=677800#p677800:khv3hhe6 je napisao(la):
Max15 » 07 Nov 2019 08:48 am[/url]":khv3hhe6]Lokacija zasluzuje kulu Usce 3.
Slazem se. I nadam.
 
Dibro je barem pa nije dermit kao ceo Beograd na vodi, Skajlajn i klinički centar, a da je zgrada bruka, bruka je neviđena. Nadajmo se samo da će buduće generacije uspeti dinamitom da sruše krmačin stomag fino i precizno.

Ovde svako gradi po svome nahođenu i onako kako ljudi očekuju od njega da bi bio kul a bez ikakve veza sa bilo bilo čime.
 
[url=http://beobuild.rs/forum/viewtopic.php?p=678337#p678337:3pp8ntxf je napisao(la):
Vox91 » Pet Nov 08, 2019 8:06 pm[/url]":3pp8ntxf]Pravi šifonjer.. :oops:
Krmaca, sifonjer, kanta, ruzna, itd. Najbolje ce biti da je srusite, kad vam vec toliko smeta.
 
Zaboravih da treba svi da joj se divimo samo zato što se gradi u "zlatnom dobu"...
 
Izgradnja nove kule pored postojeće i tržnog centra će da napravi novi pritisak na već preopterećenu raskrsnicu Milentija Popovića i bulevara Mihajla Pupina. Da li se zna za kad se planira produženje ulice Vladimira Popovića do Bulevara M. Pupina? U jednom trenutku neko iz vrha gradske vlasti (Vesić?) je to spomenuo na TV-u i pomislio sam da će to skoro da se uradi.

Završetak te ulice bi smanjio pritisak na Milentija Popovića jer bi iz Jurija Gagarina moglo do Brankovog mosta bez skretanja kod Buvljaka u Milutina Milankovića pa posle u Milentija Popovića. Takođe, mnogo bi olakšalo kretanje autobusima do novoizgrađene okretnice do koje sada dolaze prilično okolo. To bi verovatno pomoglo da se smanji gužva kad se nekako završi nova međugradska autobuska stanica.
 
Sada sam guglao, 5. novembra 2018. je objavljena vest da je raspisan konkurs za tehničku dokumentaciju. Članak iz Blica ima i crtež.

https://www.blic.rs/vesti/beograd/necet ... -i/f6n2w2j

To će da se radi zajedno sa produženjem bulevara Zorana Đinđića i spominje se u kontekstu Beograda na vodi i novog mosta, tako da očigledno neće skoro.
 
Pozdrav svima, dobio sam neke nezvanične informacije da će najveći zakupac nove kule biti NIS, koji seli sve iz Novog Sada u Beograd

Poslato sa ANE-LX1 pomoću Tapatoka
 
da ste obratili paznju bolje na kulu 2 shvatili bi ste da je stakleni deo kule vrlo slican, ako ne i isti, po gabaritima, sirini i dimenzijama kule 1, a da se razlikuju "samo" u bocnom, na slici iznad- levom delu, koji nije zastakljen staklenom fasadom...
 
[url=http://beobuild.rs/forum/viewtopic.php?p=679445#p679445:c2thhhmw je napisao(la):
Steky » Uto Nov 12, 2019 3:25 pm[/url]":c2thhhmw]Pozdrav svima, dobio sam neke nezvanične informacije da će najveći zakupac nove kule biti NIS, koji seli sve iz Novog Sada u Beograd

Poslato sa ANE-LX1 pomoću Tapatoka

Malo mi je nerealno da se sve seli u Bg. Sta ce, svi iz NS da se sele za Bg? A i realno nis kao najveca firma u Srbijim moze da priusti da ima dva velika ofisa u dva razlicita grada. Ja sam iz Beograda, ali sam veliki protivnik centralizacije Srbije!
 
daj boze da ne presele....treba seliti firme iz Bga u Novi Sad.....da se podigne jos jedan grad.
 
Vrh