Šta je novo?

Rekonstrukcija ulica Kraljice Marije, 27. Marta, Džordža Vašingtona i Cara Dušana

Nisam biciklista , ali sam apsolutno na strani Astroduleta. Dok su se na NBG trudili da izgrade staze i da ih spoje , te tako sada tu imamo mrežu staza , u starom delu grada imamo staze koje su tu i tamo iscrtane farbom koja se sama od sebe uklanja nakon nekoliko kiša ili se izliže usled trenja obuće po farbi.

P.S.
I tako dok jedni kmeče nad bici stazama , drugi kmeče nad tramvajskim bašticama po sredini ulice i levim skretanjima , kao i kolonadom u BKA , a treći kmeče nad komentarima o kvalitetu radova proteklih dve do tri godine , a četvrti o životu u centru i na periferiji...
 
I samo da dodam, da ja ne kmečim za bici stazama, jer imam dovoljno znanja i iskustva da vozim po kolovozu što i radim ako žurim negde (ide se barem duplo brže po kolovozu nego po stazama na trotoaru).

Bici udruženja treba da kmeče jer je njihov cilj populrizacija biciklizma (ne rekreativnog), ali ne preko Fejsa i ne akcijama koje Grad nimalo ne dotiču.
 
U poslednjoj rečenici , iliti P.S. - u , sam bio sarkastičan.
 
[url=http://beobuild.rs/forum/viewtopic.php?p=680217#p680217:4yeo5voc je napisao(la):
Вожд » Čet Nov 14, 2019 8:38 pm[/url]":4yeo5voc]
file.php
Jel plato napadaju početkom ili krajem sledeće godine? Ne mogu nikako da odredim nivo kompleksnosti radova.
 
Ovaj Bastać ima toliko potencijala da bude ozbiljan igrač na lokalnoj političkoj sceni, ali pravi gluposti ponekad.

Ovaj video je odličan
 
Све је то лепо ал и даље ми се активирају аларми кад га видим, све смрди на заменског играча
 
Apsolutno Dule. To potvrdjujem i kao stanovnik njegove opstine. I ako se neko pita, ne, nije do sad imao moj glas.
 
[url=http://beobuild.rs/forum/viewtopic.php?p=680115#p680115:ijybfvb5 je napisao(la):
astrodule » Čet Nov 14, 2019 3:15 pm[/url]":ijybfvb5]
У самом центру су направили километре бициклистистих стаза

Pravljenje izolovanih par stotina metara biciklističkih staza je samo na papiru zalaganje za bicikle. Očigledno ne razumeš šta je sve potrebno za bici infarstrukturu i njenu povezanost sa ostatkom grada.

Ovako će samo trabunjati kako su napravili "kilometre" bici staza po centru, a to je samo mazanje očiju (bukvalno istog tipa kao postavljanje LBGT fikusa na mesto premijera).

пошто у менталитету овог народа није да педала и да се зноји

Ne potcenjuj svoj narod. Ima nas dosta "idiota" koji trčimo u helankama, idemo biciklom do grada i to radimo po svim vremenskim uslovima na zgražavanje takvih kao što si ti.

I bilo bi nas još više kada bi postojala makar po jedna staza na potezu Brankov most - Slavija i Dorćol - Terazije.
Проблем је што вас пар ´идиота у хеланкама` лицемерно покушавате да се шлепујете уз неупоредиво бројније рекреативне бициклисте и присвајате их иако су они потпуно различита категорија која апсолутно нема шта да тражи у вечито колабираном центру града. Њих када изузмемо, вас остаје пар, али буквално пар. Колико сте стварно кредибилни, најбоље показује та невероватна бројност, као и то што изигравате глувонеме мутавце чим се помене чињеница да је због вас, који сте у односу на пешаке скоро па непостојећа категорија, драстично узурпиран пешачки простор.
Уосталом, овај СРБО вам је горе све лепо и пластично објаснио, објективан човек, нема шта више да се дода.

ПС: На разноразна форумска кмечања се човек и навикне, ал ови што вечито звече (тренутно на цифри од 7954 истих), е то је већ иритација која не пролази.
 
Па ја и не покушавам теби било шта да објасним, остали треба да знају да им се не би нон стоп сервирала једна те иста шупља прича о мученим и обесправљеним бициклистима.

Када се јасно одвоји рекреативни бициклизам од бициклизма као основно превозно средство, ствари постају више него очигледне.
 
Da li je dovoljno sto ne radi petica...sto su ukinuli 28 sto su raskopana "tri bulevara".... NEEE...ajmo da raskopamo i Bulevar Kralja Aleksandra....sto da im i 6 ne ukinemo...
4ef0f15096e6e9d8761a02f317513abe.jpg


Послато са SM-J510FN помоћу Тапатока
 
Iako sam mislio da mi je jasno koliko sve muljaju sa ovim "otvaranjima", uspeli su cak i mene da iznenade.

Ovaj deo koji je "otvoren" za saobracaj, jasno da nisam ocekivao tramvaje/parkinge/trotoare, ali ga oni cak ni za automobile nisu otvorili kompletno ?!? Tacnije raskrnica sa Karnegijevom/Vladetinom je jos uvek neprohodna.
 
Ni raskrsnica sa Takovskom nije ništa bolja. U funkciji čitava jedna traka i to u smeru ka Takovskoj.
 
Sad reče vesić od sutra otvaraju za automobile takovska-d.stefana... Pa posle do bajlonija za dve nedelje, ostatak u aprilu...
 
Procitam sta je izjavio i odmah se iznerviram kad vidim koliko se svaki put svaka izjava razlikuje od prethodne, nista od trotoara do nove godine...
Uporedis sta su pricali pre 5 meseci i ovo sto je rekao danas, kao da se ne radi o istom projektu, u istom gradu, u istoj godini :oops: :bash:
 
[url=http://beobuild.rs/forum/viewtopic.php?p=681526#p681526:3ff3uj32 je napisao(la):
Duk » 19 Nov 2019 18:56[/url]":3ff3uj32]Sad reče vesić od sutra otvaraju za automobile takovska-d.stefana... Pa posle do bajlonija za dve nedelje, ostatak u aprilu...
Čisto sumnjam da će tako biti , jer su upravo "napali" skver Mire Trailović.













 
[url=http://beobuild.rs/forum/viewtopic.php?p=681578#p681578:148963f8 je napisao(la):
crveni karton » Uto Nov 19, 2019 9:35 pm[/url]":148963f8]Procitam sta je izjavio i odmah se iznerviram kad vidim koliko se svaki put svaka izjava razlikuje od prethodne, nista od trotoara do nove godine...
Uporedis sta su pricali pre 5 meseci i ovo sto je rekao danas, kao da se ne radi o istom projektu, u istom gradu, u istoj godini :oops: :bash:
Da,za trotoare do nove godine je promrljao da možda i probiju zbog vremenskih uslova, ali da on svim silama pritiska izvođača (energoprojekt).
 
И имали су идеалне временске услове(с' обзиром да је новембар) али ништа...

Можда да је сваки дан падао снег...можда би онда били готови тротоари..
 
Vrh