Šta je novo?

Forum, sajt - sugestije, primedbe, pitanja

Da li postoji opcija edit post (posto ne vidim da ima), i ako postoji da li ima ograničenja?
 
Postoji, ali je vremenski ograničena. Zato se i ne vidi posle određenog vremena. Za sve što treba da se dodatno edituje, a isteklo je vreme koje ti to omogućava, obratiš se Igoru.
 
[url=http://beobuild.rs/forum/viewtopic.php?p=704608#p704608:3dri18rm je napisao(la):
bojan7b » 03 Феб 2020 04:07 pm[/url]":3dri18rm]Da li postoji opcija edit post (posto ne vidim da ima), i ako postoji da li ima ograničenja?
@Бојане7б, као што ти је @Соле цар рекао/написао, опција "уреди" постоји, временски је ограничена на 20 минута од постављања поруке, а налази се овде, заокружио сам је црвеним правоугаоником.

 
Hvala Soletu i Gagi, upravo tako izmena poruke je vremenski ograničena.
 
:)

Van sam domašaja računara ceo dan tako sam sačekao fino da sednem i da proverim tačno u admin delu period za izmenu poruke.
 
Da li neko može da mi objasni zašto mi se neke slike okrenu (90 stepeni) prilikom kačenja na forum iako nisu takve u originalu? I kako to popraviti?
 
Dešava se da forum ne uspe lepo da prepozna orijentaciju fotografija napravljenih mobilnim telefonom. Moguće je ispraviti ali je potrebno fotografiju na računaru ili mobilnom telefonu rotirati i vratiti u prvobitni ispravni položaj pa je ponovo snimiti sa save as.
 
[url=http://beobuild.rs/forum/viewtopic.php?p=706171#p706171:uen1i520 je napisao(la):
Igor » Pet Feb 07, 2020 9:36 pm[/url]":uen1i520]Dešava se da forum ne uspe lepo da prepozna orijentaciju fotografija napravljenih mobilnim telefonom. Moguće je ispraviti ali je potrebno fotografiju na računaru ili mobilnom telefonu rotirati i vratiti u prvobitni ispravni položaj pa je ponovo snimiti sa save as.

Važi, hvala puno, nadam se da ću uspeti :)
 
Trebalo bi malo poraditi na moderaciji. Primetio sam da se često na temama ode u off-topic a ni svađe između članova, nisu tako retka pojava.
 
koliko vidim tapatalk je uveo jos jedno ogranicenje kada se postavljaju slike, sem kvaliteta sada postoji i mesecna kvota slika....?

ima li neko drugo resenje za postovalnje slika preko telefona...kad idem regularno preko safarija ne moze da se attachuju...


Sent from my iPhone using Tapatalk
 
Pozdrav,da li neko moze da mi kaze ima li negde diskusije o gradnji komoleksa u 64.bloku,konkretno o komoleksu The One Aleksandar Grupe?I ako nema, da li bi mogla da se otvori tema,jer se kolijo vidim stanovi uveliko prodaju..Hvala unapred...
 
Gde bi bilo najbolje da postavim vest o zgradi u Karađorđevom parku koja postaje zadužbina "Momo Kapor"?
 
Možda bi trebalo otvoriti temu "Legati" u "Gradski život i vesti".
Ima u Beogradu značajnih legata, a biće ih sve više u budućnosti.
 
Slažem se sa Draganom otvoriti novu temu pod nazivom "Legati i zadužbine" podforumu "Gradski život i vesti".
 
Postoji li neki određen razlog zašto beobuild ne koristi SSL sertifikat koji besplatno potpisuje letsencrypt fondacija?
 
Predlog za Igora, a i drugi neka kažu svoje mišljenje.

Kako je sam Igor predložio, da prenesem vest o preventivnim merama i uputstvima vezano za Korona virus u gradskom prevozu, preneo sam u temi o Korona virusu, ali i u temi "Bezbednost u javnom prevozu". Kada su juče objavili da je uvedeno vanredno stanje, i da je zbog toga smanjen broj vozila na ulicama (subotnji red vožnje), informaciju sam preneo u temu "Gradske linije javnog saobracaja - Predlozi, resenja", jer smo tu i ranije poisali o promenama u redovima vožnje. Danas je ista ta vest, koju je objavila Politika, preneta u temi o Autobusima od strane Zexlanda. Moje mišljenje je da je nepotrebno da to bude u tri teme o gradskom prevozu, i da bi postovi vezano za redukciju broja vozila trebalo da se spoje i da budu u jednoj temi, bilo kojoj od ove tri pomenute. Eventualno da se otvori privremena tema o redukciji vozila i reda vožnje zbog Korona virusa, koja bi kasnije bila zaključana, kada sve ovo prođe.
 
Mislim da je sad najmanje bitno u kojoj temi ce biti objavljeno ....i
 
Vrh