Šta je novo?

Blok 32 - Stambena izgradnja

Ništa specijalno. To bi trebalo da bude standard, posebno za tu cenu kvadrata. U A bloku postoji ulaz sa manje od 20 stanova i 2 lifta. Slično je i nekim novogradnjama u centru
 
Али ипак као и свуда једно степениште на велики број станова и онај узан ходник без природног светла као у америчким мотелима а све због уштеде на квадратима који се не наплаћују.
 
Slažem se da treba da bude standard, ali sam viđao i zgrade sa po 1 liftom na 50+ stanova izgrađene u poslednjih 10ak godina.

Takođe, koliko po toj logici treba da imaju liftova Skyline i BW zgrade sa po 20+ spratova i 200+ stanova? Čak i da imaju 4 ulaza to je preko 50 stanova po ulazu...
 
Originalna arhitektura, sve ostale novogradnje po Nbg pomalo lice jedna na drugu.
Videcemo da li su ostavili dovoljno zelenih povrsina kad se skinu ograde. Slikajte pa kacite :wink:
 
Offtopic obrisan, vratimo se temi ;)
 
Po meni zgrade bi mnogo bolje izgledale da su crni delovi fasade bili od panela u nekoj braon, bakrenoj boji, ili imitacija drveta. Ova sjajna crna boja mi izgleda kao mermer sa spomenika, sto i ide jer je crkva investitor.
 
Meni ne lici na mermer uopste. Ta imitacije drveta, braon, vec vidjeno sto puta. Zato i kazem da mi sve ostale fasade lice jedna na drugu, u blokovima 67 i 65 su sve slicne.
 
Interesantno je da linije fasade, kao i boje, oblik i dimenzije, prate linije na crkvi. Dobio se skladan prizor za oko. Da li neko ko je kupio stan moze da nam kaze, hoce li zelenilo na terasama zasaditi izvodjac ili je to prepusteno njima, vlasnicima. Bilo bi super da bude i taj deo uniforman i skladan. Ipak nesto novo na Nbgd...
 
Ovo je delimično OT ali se odnosi na blok 32: danas je na novopostavljenoj rampi osvanulo obaveštenje o tome da će rampa biti stavljena u funkciju.

IMG_20200309_092957_crop_6.jpg
 
Lulu_NY":t5zurlgx je napisao(la):
Originalna arhitektura, sve ostale novogradnje po Nbg pomalo lice jedna na drugu.
Videcemo da li su ostavili dovoljno zelenih povrsina kad se skinu ograde. Slikajte pa kacite :wink:
Kakve zelene površine... Što reče bivši gradonačelnik "mrtvo zelenilo", oni prate trend da se žardinjere broje u zelenilo, a pri tome nude kupcima "uslugu" prepravljanja terase gde bi se terasa povećala na uštrb žardinjerz...

Sent from my moto g(6) play using Tapatalk
 
[url=http://beobuild.rs/forum/viewtopic.php?p=715784#p715784:3uaou0rh je napisao(la):
wk_ » Yesterday, 16:53[/url]":3uaou0rh]Ovo je delimično OT ali se odnosi na blok 32: danas je na novopostavljenoj rampi osvanulo obaveštenje o tome da će rampa biti stavljena u funkciju.

file.php

Nijedan parking ne pripada toj Direkciji, tako da mogu da se slikaju. Prijavi to slobodno.

parking-blok-32.jpg
 
Opa, jel ta fondacija zapravo nova stambena zadruga Univerziteta u Beogradu?
 
















На овом прозору се види спољашња ролетна какве се уграђене на све прозоре:











 
Da li neko zna koja je visina od poda do plafona u stanovima?
 
Evo dobio sam info od drugara koji je kupio stan. U celom stanu su vec spusteni plafoni, kupatila 250, ostatak 265 ili 270 nije siguran. Klime su ugradjene u plafone u svim prostorijama, u kupatilima ventilacija itd. Nadam se da sam ti pomogao.
 
[url=http://beobuild.rs/forum/viewtopic.php?p=716366#p716366:2tucmntr je napisao(la):
vucko » Wed Mar 11, 2020 10:47 am[/url]":2tucmntr]Opa, jel ta fondacija zapravo nova stambena zadruga Univerziteta u Beogradu?
Da, koliko sam ja razumeo.
 
[url=http://beobuild.rs/forum/viewtopic.php?p=717187#p717187:36eo3yk2 je napisao(la):
Lulu_NY » Sub Mar 14, 2020 1:09 am[/url]":36eo3yk2]Evo dobio sam info od drugara koji je kupio stan. U celom stanu su vec spusteni plafoni, kupatila 250, ostatak 265 ili 270 nije siguran. Klime su ugradjene u plafone u svim prostorijama, u kupatilima ventilacija itd. Nadam se da sam ti pomogao.
Jesi, hvala.
 
Vrh