Šta je novo?

Karađorđeva ulica

Beobuild forumaš ne sme to sebi da dozvoli, ne smeš da porediš Beobuildera sa običnim ljudima..
 
index.jpg
 


Да ли ће скинути дограђени део на Старој капетанији? Какав јој је био изворни изглед с ове стране?











Изгледа да ће прво направити бициклистичку стазу:















 
Ne znam da li su u gradu svesni da ce ovaj deo obale morati da se stiti megastubicima od ovih koji bi da dodju do kafica i do turista automobilima.
 
Ko ono rece da nisu promenili projekat
Ovako treba da izgleda, zelenilo ispred kapetanije

file.php


A uzivo beton izpred kapetanije

 
Izgled Kapetanije pre izgradnje Beton hale:

cumrukana-1.jpg


pristaniste-veca.jpg


Zazidan je prostor ispod nadsrešnice, uvećana prozorska okna, promenjena plastika na fasadi....
 
Neobicno kako je zgrada dobro ocuvana. Nisu cak ni stubovi i orgrada uklanjani ispod nadstresnice.
 
To je redovna pojava ne samo tu vec i u nusocevoj i u jerkovicu itd itd Ima te bahatosti sirom grada ...
 
:shock: Dali je ovo moguće ???
Bez komentara :notok:
 
[url=http://beobuild.rs/forum/viewtopic.php?p=716938#p716938:2m4rbxy0 je napisao(la):
astrodule » Pet Mar 13, 2020 11:22 am[/url]":2m4rbxy0]https://twitter.com/LelitHuhurez/status/1238396076643753984

Zašto li verujem da je istina ovo iz tvita?



Vlasnici “kluba” (ilegalnog kupleraja) u Karađorđevoj 9 iščupali 4 novopostavljena stubića da bi se po celu noć parkirali na trotoaru. Policija prolazi i ne reaguje
@prijavi_problem
file.php
Jednom sam čekao dvojku i svakakvi likovi su ulazili u ovaj klub, a ispred stoje nabildovani i istetovirani bilmezi iz obezbedjenja sa nekim svojim, istim takvim, pajtosima. Odjednom naisla murija i ja pomislih, eto sranja, kada izlaze panduri iz automobila i grle se i ljube sa ovima iz obezbedjenja i njihovim pajtosima i ulaze u klub.
 
To je тај свет улице. Није ретко и да припадници МУПа ван радног времена раде као обезбеђење клубова.
 
Јуче поподне на Лидлово паркиралиште на Видиковцу преко пута солитера (тзв. Дебили) долази бела Дачија дастер и паркира се на место за инвалиде. Кола су без икаквих службених обележја, с обичном регистрацијом, очигледно приватна. Из њих излазе четири униформисана полицајца, као од брега одваљени, улазе у продавницу и после неког времена с купљеним грицкалицама у рукама излазе, седају у кола и одлазе.
Слободних места за паркирање је било доста, стали су на она за инвалиде зато што су најближе улазу у продавницу.
 
Па ако су инвалиди у мозак онда нису погрешили са паркинг местом :)
Да се не лажемо, сви знамо каква смо земља, само изгледа да већини то прија.
 
Ah.. kad to radi obican svet sto ne bi i neko ko misli da je iznad svih drugih.

Nikad mi nije bilo jasno zasto nema neko iz tih prodavnica (Lidl ili koja god druga) ko je zaduzen za kontrolu parkinga, ipak je privatan posed.

Barem da im ostavi neko obavestenje, jer koliko god je narod problem toliko je i izostanak bilo kakve sankcije.
 
Недавно сам гледао снимак где ”милиција” малтретира човека, а касније су измислили причу како их је он напао. Проблем је када они који треба да заведу ред праве неред. Мислим да их треба највише товарити по друштвеним мрежама, сликати па накар кришом. АЛи не заборавимо и да су ти људи део овог менталитета и даље када скину униформе, само треба видети колико у окружењу имамо људи који прихватају такво понашање као нормално, ту настаје проблем.
 
Sad mi pade na pamet, ne secam se da sam video o tome poruku ovde. Ako je bilo price o tome, izvinjavam se. Da li je u planu da se sredi fasada i od Kapetanije posle svih radova, da se osvezi? Mislim da bi super izgledala i kada bi se klime sklonile, ovde je cak 7 klima uredjaja sa prednje strane i bas su upadljive. Negde i moze da se predje preko toga ali ovde mi bas odskacu od zgrade pogotovo sto je ovo starije zdanje...
 
Juče sam prošao stazom kod Karađorđeve bajsem i ponavlja se ista priča, to kad su radovi ni jedan tren promišljanja da se omogući odvijanje pešačkog i biciklističkog saobraćaja, a da bude još strašnije nema nikakvih znakova koji ukazuju na barikade, niti uputstva na alreenativne pravce. Beograd na vodi ista priča. To je kaljuganje po gradilištu dok se ne nađe prolaz...
 
[url=http://beobuild.rs/forum/viewtopic.php?p=717175#p717175:25uvvzsn je napisao(la):
jlaki » 13 Mar 2020 11:19 pm[/url]":25uvvzsn]Juče sam prošao stazom kod Karađorđeve bajsem i ponavlja se ista priča, to kad su radovi ni jedan tren promišljanja da se omogući odvijanje pešačkog i biciklističkog saobraćaja, a da bude još strašnije nema nikakvih znakova koji ukazuju na barikade, niti uputstva na alreenativne pravce. Beograd na vodi ista priča. To je kaljuganje po gradilištu dok se ne nađe prolaz...
Isti utisci, juče sam prošao. Inače, ima i delova koji nisu popločani kao onaj deo ispred gradilišta kao i deo ispod Brankovog mosta. Radovi nisu gotovi, samo su kolovoz završili.
 
Sramota, nisu napravili biciklisticku stazu kroz gradiliste. To je stvarno jedan od najvecih problema sto nema bici staza kroz gradiliste. Od celog Beograda najlepse je i naravno najneophodnije je ici kroz gradiliste.
 
Pa ono, kad je ceo grad jedno večito gradilište, red je da onaj ko rovari ostavi neki prolaz za pešake i bicikliste...
 
Vrh