Šta je novo?

Ruzveltova ulica i Mije Kovacevica

Zašto svetlosni signali na samom izlasku iz Mije Kovačevića ka kružnom toku nikad nisu uključeni i šta tačno oni treba da upozoravaju? Ukrštanje sa šinama ?
 
Trebalo bi da se uključe kad tramvaj naiđe. Međutim niti jednom od kada je ulica završena nisu proradili.
Slao Beokomu, inspekciji, sekretarijatu, svi se prave ludi.

Sent from my Nokia 7 plus using Tapatalk
 
Najgore je što pišu o Ruzveltovoj, dok se ulice koje se i dalje rekonstruišu raspadaju pre završetka radova. Trebalo bi provlačiti i jednu i drugu temu paraleleno, a ne čekati završetak garancije da se prikaže bruka.
 
6885676c3d900e804df7967a84e32c94.jpg



evo vec rekonstrukcija....:)

neverovatno koliko je cela ulica propala...


Sent from my iPhone using Tapatalk
 
Tu ulicu jedino vredi rekonstruisati iznova, dok se materijali ne izlome. Barem trotoare spasiti ako ništa drugo. Poskidati ploče, odraditi podlogu valjano, i poslagati iznova. Odgovorne zatvoriti u zoo vrt, da ih gledaju posetioci kao posebnu životinjsku vrstu kojoj je jedino mesto u kavezu.
 
И, што је најважније, засадити неко дрво, мајку му. Па да ли је могуће да је пре само годину-две реконструисан потез од Вука до Новог гробља без иједне једине саднице. Идиоти.
 
Ugao ruzveltove i dimitrija stoketina kopacka je ploce vracala nogama kopanje za kablove eps / gsp

ruzveltovatrotoari01-2020-08-10-16-56-17.jpg
 
Tamo su razrovali kamion umjesto da su ploce sklonjenje sa strane da ih ne upropaste
 
[url=http://beobuild.rs/forum/viewtopic.php?p=764786#p764786:3tjgbj4h je napisao(la):
direktor » Pon Avg 10, 2020 4:34 pm[/url]":3tjgbj4h]Ugao ruzveltove i dimitrija stoketina kopacka je ploce vracala nogama kopanje za kablove eps / gsp

ruzveltovatrotoari01-2020-08-10-16-56-17.jpg

Da li je ovo neko prijavio? :evil:
 
mozes slobodno sto vise prijava veca vjerovatnoca da ce da urade nesto mozda ali mozda nekog kazne nor izvodjaca radova za eps edb imas i razrovanun dimitrijalu u temi bg put
 
Ovo mi vise deluje kao da je neki automobil prosao tuda, a ne da je kopano, pogotovo ovaj beton sto se odlomio na ivici.
 
Mozda gresim, mozda ne.... ali jedino humano resenje, mozda ne toliko funkcionalno je da se ulica umesto postojecih 5+1, konvertuje u 2 jednosmerne prema Karaburmi i 2 dvosmerna sinska sam svojim ostrvom ili kako vec. Tu bi onda se stvorio prostor za pesake, bicikiliste i mozda neko drvce.
 
[url=http://beobuild.rs/forum/viewtopic.php?p=765301#p765301:16mk0w47 je napisao(la):
direktor » Sre Avg 12, 2020 12:05 am[/url]":16mk0w47]mozes slobodno sto vise prijava veca vjerovatnoca da ce da urade nesto mozda ali mozda nekog kazne nor izvodjaca radova za eps edb imas i razrovanun dimitrijalu u temi bg put

Prijavio :gobb:
 
[url=http://beobuild.rs/forum/viewtopic.php?p=765347#p765347:3pdy7ji6 je napisao(la):
wexy » Juče, , 09:29[/url]":3pdy7ji6]Ovo mi vise deluje kao da je neki automobil prosao tuda, a ne da je kopano, pogotovo ovaj beton sto se odlomio na ivici.

Kopano je. Bilo je mesec dana razrovano, možda je bilo nekih pola metra pešacima ostavljeno da se provlače.
 
Džabe se to prijavljuje kad to njih ništa ne dotiče. Ceo grad je ovakav, užas živi

Sent from my SM-G970F using Tapatalk
 
Baš se pitam šta bi Vračarac, iliti VračarPolice imao da kaže na ove fotografije. :kafa:

Šteta što je ispario sa foruma a i drugih sajtova.
 
Још једном се показује да за нас нису лепа решења, јер нама много чега фали. Почећу од инфрастуктуре (паркинга), до логистике (организоване доставе специјалним лаким возилима искључиво у раним јутарњим часовима), до баријара да немо може да натера аутмобил ту преко аутоматизираних система за кажњавање (неможеш да региструјеш или продаш ауто, кућу, стан, земљу или да изађеш Србије ако ниси платио казне) до личне културе да неке ствари не треба радити.

Личну културу сам ставио на последње место, јер ако је све претходно испуњено, а казна сигурна за наплату, лична култура одлази у други план. Ето пример немци, рекло би се најкултурнији народ на планети. Мешутим одлична инфрастуктура и орагнизација коа и казне које ће те сигурно стрефити чине да се и дивље звери понашају умивено и очешљано.

А до тада, за нас је асфалт, евентуално бехатон
 
Реално је овде гранит требао само дуж Новог гробља и преко пута дуж Гробља ослободилаца Београда и Јеврејског гробља.
 
Ogromna je šteta bacati ovako skup materijal za ovako fušerajske radove. Bolje da predju opet na behaton, sem u centru.
 
[url=http://beobuild.rs/forum/viewtopic.php?p=765664#p765664:orkc2nar je napisao(la):
Markoni1 » Čet Avg 13, 2020 6:33 am[/url]":orkc2nar]Džabe se to prijavljuje kad to njih ništa ne dotiče. Ceo grad je ovakav, užas živi

Mozda se dzabe prijavljuje, ali se dzabe ne stavlja do znanja da ipak postoji neko ko vidi propuste, probleme i greske...a to, bez obzira na rezultat, ipak vrsi pritisak na nadlezne sluzbe...kad se budu delile, menjale fotelje, sto je mozda otprilike sad, vodice racuna o svakoj sitnici oni koji zele u fotelji da ostanu.
 
Горе од ватрогасне команде ка Богословији су све жардињере обрасле у траву преко пола метра.
 
okrpila banda neradnicka ko nogama i neprijatelju da su radili

ruzveltova01-2020-08-24-19-49-33.jpg
 
Ali ovi oblepljeni stubovi i to bukvalno svaki, kad će više da se uvede neki red, pritom ovde imaju nadležni i njihov kontakt, tu ima desetak istih koji lepe po celom gradu, meni ovo nije manje zlo od grafita.
 
Vrh