vucko » Ned Jul 01, 2018 5:39 pm napisao:Jedan dan ću slučajno da im pobacam stolice jer mi blokiraju bajs![]()
Može to i mudrije da se izvede. Dovoljna su dvojica čak ne jakih pa lepo premeste "trpeze" do izloga i mirni Srem, Banat a bogami i Bačka.
Moderator: Igor
vucko » Ned Jul 01, 2018 5:39 pm napisao:Jedan dan ću slučajno da im pobacam stolice jer mi blokiraju bajs![]()
Ova fontana je blaga jeza.Nego hteo sam da vas pitam sta mislite o pogrebnom spomeniku u Zemunu koji Folic naziva pravom umetnoscu od fontane?solecar » Pet Jul 13, 2018 3:26 pm napisao:Šta to opet kopaju oko Maxija? Videh da vade kocke i betoniraju. A postavili i neku "fontanu".
Ova fontana je blaga jeza.Nego hteo sam da vas pitam sta mislite o pogrebnom spomeniku u Zemunu koji Folic naziva pravom umetnoscu od fontane?
Zuma » Uto Jul 31, 2018 4:09 pm napisao:A ta tradicija je nastala samo zato što u čitavom gradu ne postoji ni jedan balkon na javnoj zgradi a da je ispod njega pravi veliki trg, relativno blizu centra grada, tj na mestima gde ljudi ionako imaju razloga da često dolaze (za razliku od Cvetnog Trga). Čak i ovaj balkon ustvari gleda na ogromni travnjak koji se ne sme gaziti, a ne na pešački plato. Što je prlično tužno jer smo jadan velegrad koji ustrvari nema ni pošten trg, a kamoli "javni" balkon iznad njega.
Dordevic » 01 Aug 2018 05:00 am napisao:ja ustajem u pola 4 svaki dan za psoao pa sam mozda sanjao neke postove na ovoj temi, ali zar nije bila sustina da ne treba da postoji ni jedan trg na kome nema basti, drveca ili nekih drugih sadrzaja/prepreka jer ljudi ne vole kad nema nista?
da, vidim da si stavio "na koji ljudi imaju razlog da dolaze", ali nam za ovakvo desavanje ne treba prostor na koji se svaki dan dolazi da se sedne i malo odmori.
posle svega recenog se onda namece da to bude trg republike. jer od svih trgova, parkova i trgo-parkova mogao bi bar jedan da bude trg u tradicionalnom smislu kao brisani poplocani prostor oivicen reprezentativnim zdanjima. a najbolje je da to bude centralni trg u gradu (drzavi) na koji inace malo (nimalo?) lokalaca dolazi da provodi letnje popodne u miru i tisini a ima i najvise arhitekture i sadrzaja da ponudi.
sto se tice doceka sportista jeste tradicija i lepo je videti ih na balkonu ali nekad tu nije bila ona basta (ili se gazila bez problema) pa je bilo popunjenije i komotnije i mozda bi mogli da monitramo binu na poplocanom pravougaonom trgu i tu ih docekamo. da zapocnemo novu tradiciju...
a nadam se da ce fontanu da urade kao na renderu, ako je vec budu gradili.
Povratak na “Završeni projekti”
Korisnika u ovom forumu: Nema registrovanih korisnika i 2 gosta