EECFA

Merin Hill - luksuzni kondominijum na Voždovcu

30-05-2019

  Merin Hill - luksuzni kondominijum na VoždovcuNa odličnoj lokaciji, nedaleko od Ustaničke ulice na Dušanovcu, ušuškan u mirnom kraju blizu parka Šumice, počela je gradnja jednog vrlo atraktivnog stambeno-poslovnog objekta. “Merin Hill” kako je nazvan ovaj luksuzni projekat, ističe se istovremeno atraktivnom arhitekturom i prvoklasnom materijalizacijom, što ga stavlja u sam vrh trenutne ponude u novogradnji. Izgradnja kondominijuma počela je ovog proleća, a završetak radova očekuje se u novembru 2020. godine. Po konceptu biće zatvoren stambeno-poslovni blok sa kontrolisanim ulazom, a pristup stambenim lamelama ostvaruje se preko zajedničkog dvorišta, sa dečijim igralištem i zelenilom u centralnom delu kondominijuma. U pet lamela biće smeštene 184 stambene jedinice, različitih struktura i organizacija, od jednosobnih do četvorosobnih, uključujući i sedamnaest ekstra luksuznih penthausa na dva nivoa na poslednjim spratovima.

  Projektovan u obliku ćiriličnog slova “P”, imaće ukupnu bruto površinu od 28.780 m2, uključujući i prostranu podzemnu garažu. Dodatan kvalitet je i niska spratnost nadzemnog dela objekta (Pr+4), čime se garantuje mir i privatnost budućih stanara. Arhitektonski akcenat je napravljen i na karakterističnom rešenju krova, sa prostranim i komfornim terasama. Na nivou četvrtog sprata formirani su luksuzni stanovi na dva nivoa sa kvadraturama od 110 do 203 m2, a kruna ponude u pojedinim biće obezbeđen privatni ulazak liftom u dnevnu zonu stana.

  Specijalnu pogodnost imaju i stanovi u prizemlju, koji izlaze na privatne bašte, a koje će biti popločane keramikom i uređene zelenilom. Ceo kondominijum imaće tzv. francuske prozore (nizak parapet). Enterijer je podjednako kvalitetan, uključujuci aluminijum/drvo sisteme sa zvučnom izolacijom i venecijanerima na elektro-motorni pogon “Hunter Douglas”, italijanska granitna keramika “Rex Ceramiche Artistiche”, podno grejanje i „Laufen“ oprema u kupatilima, “Tarkett” hrastov parket itd.

  Budućim stanarima biće dostupna i velika podzemna garaža na tri nivoa, sa ukupno 244 parking mesta. Dodatna pogodnost je ulaz u garažu na dve pozicije i to sa dvosmernim rampama, što olakšava kolski pristup kompleksu iz dva pravca. U okviru objekta obezbeđeno je i 95 stanarskih ostava, a u prizemlju će biti na raspolaganju i 6 komercijalno-uslužnih lokala. Bezbednost unutar kondominijuma garantovana je kontrolisanim pristupom sa obezbeđenjem 24/7 i sistemom video nadzora.

  Investitor na projektu je „Merin Holdings“, kompanija koja je već prepoznatljiva na beogradskom tržištu, a najznačajniji dosadašnji projekti su „Gornji Grad“ u Zemunu, „Sun City“ na Novom Beogradu i „Merin Plaza“ na Vračaru. Upravljanje projektom i ekskluzivnu prodaju stanova obavlja „Merin Asset Management“, a u prilogu pogledajte 3D prikaze enterijera i eksterijera novog kondominijuma “Merin Hill“.

   

  Merin Hill - Eksterijer (3D prikazi)


  Merin Hill - Enterijer (3D prikazi)


  Merin Hill (foto) - 25. maj 2019.