Doka WWW Heder

New Interex megamarket in New Belgrade

28-02-2007

  New Interex megamarket in New BelgradeLanac mega marketa Interex postaće bogatiji za još jedan objekat čija je izgradnja i zvanično počela 01.02.2007. Posle prvog Beogradskog Interex mega marketa na Konjarniku, koji se trenutno nalazi u završnoj fazi, započeta je izgradnja novog objekta čiji je investitor Thebes Six Company d.o.o. od 2.500kvm u okviru trgovačkog poslovnog kompleksa na uglu ul.Tošin Bunar i Studentske na Novom Beogradu.

  Planirani rok za završetak radova je 15.12.2007. tako da će za sledeću novu godinu moći da se kupuje u novom objektu Interex-a.

  Sve radove izvodi Beograđevina d.o.o., nadzor radova će obaviti Arting, koji je i projektovao ovaj centar.U okviru poslovnog kopleksa u čijem sastavu će biti i Interex mega market predviđen je prostran parking i tri stambeno–poslovne zgrade, dve zgrade sa po 6 spratova i jedna zgrada od 3 sprata, koje će graditi drugi investitor.

  Takođe detaljnim urbanističkim planom predviđeno je proširenje raskrsnice kod studentskog grada, prema Tošinom Bunaru i uzbrdici ka autoputu, gde će biti stajalište za autobus. Nakon izgradnje mega marketa, raskrsnice i tri zgrade tj. trgovačko-poslovnog kompleksa, ovaj deo grada će dobiti nove mogućnosti za kupovinu i poslovanje.


  Interex supermarket construction site


  Interex renderings