EECFA

Novi stanovi na Vračaru

10-10-2019

  Novi stanovi na VračaruOtvoreni su radovi na izgradnji "City Residence Vračar", novog multifunkcionalnog kompleksa na obodu Vračarske opštine, konkretno prekoputa Autokomande, na uglu Ustaničke i Ulice gospodara Vučića. Objekat koji će se nalaziti na adresi Gospodara Vučića 1 imaće ukupnu bruto površinu od 13.000 m2, raspoređenih na sedam nadzemnih i tri podzemne etaže. Primarno stambene namene, zgrada će u tri lamele imati 74 stana, velikog raspona struktura, od jednosobnih do petosobnih, a stanarima će biti dostupna i velika podzemna garaža na tri nivoa sa 99 parking mesta. Pored stambenih jedinica, u ponudi će se nalaziti i 10 poslovnih apartmana, kao i četiri maloprodajna lokala smeštena u okviru komercijalnog prizemlja.

  Projekat nazvan “City Residence Vračar” deo je mirnog stambenog kvarta, ali istovremeno nadomak važnih gradskih saobraćajnih čvorišta koja mu omogućavaju dobre veze sa drugim delovima grada. Zanimljivo je i da se planira ponovno otvaranje raskrsnice Gospodara Vučića sa Ustanickom za saobraćaj, što predstvlja značajnu promenu za stanare čitavog bloka. Kolski pristup novom objektu i njegovoj podzemnoj garaži biće omogućen iz Bjelanovićeve ulice. Na samoj lokaciji potencijalnim kupicma biće na raspolaganju i prodajna kancelarija, gde će klijenti moći da provere ponudu stanova, kvalitet materijala i opreme, ali i da dobiju podršku tokom celog procesa do useljenja.

  Investitor projekta je kompanija “Construct Invest”, deo “Moj Kiosk” grupe, a završetak svih radova očekuje se krajem sledeće godine. Ekskluzivna prodaja stanova poverena je vodećoj konsultantskoj kući za nekretnine u Srbiji CBS International, deo Cushman & Wakefield grupe.

  U prilogu pogledajte 3D prikaze budućeg kompleksa "City Residence Vračar".

  City Residence Vračar - lokacija


  City Residence Vračar - 3D prikazi