EECFA

Novogradnja u Džona Kenedija

11-07-2020

  Novogradnja u Džona KenedijaIzgradnja stambeno-poslovnog objekta “Kennedy Residence”, na uglu ulica Džona Kenedija i Palmira Toljatija, proširiće tanku ponudu novogradnje u najstarijem delu Novog Beograda. Sa svim pogodnostima ove mikrolokacije, novogradnja je ekskluzivna sama po sebi, pošto se radi o već izgrađenim stambenim blokovima gde su prazne parcele prava retkost. Ukupna površina kompleksa je 38.000m2, a čine ga poslovni i stambeni deo, kao i komercijalno-uslužni lokali u prizemlju.

  “Kennedy Residence” je funkcionalno organizovan u 4 lamele (L1, L2, L3, L4) od kojih su prve tri stambene lamele, sa zasebnim ulazima i vertikalnim komunikacijama, dok će u četvrtoj lameli biti kancelarijski prostor sa 4.300 m² površine za izdavanje. Stambeni segment imaće u ponudi 170 stanova, podeljenih na 10 etaža (3Po+P+9+PS), sa 225 garažnih mesta za stanare u podzemnom delu objekta. U ponudi je 17 tipova stanova, u standardima visokog kvaliteta, sa objedinjenom dnevnom zonom – projektovanom tako da kuhinja, trpezarija, dnevni boravak i terasa čine jednu celinu. Stanovi su u rasponu od jednosobnih do četvorosobnih i penthausa, a kvadrature im se kreću od 31m2 do 244m2.

  U poslovnom delu objekta nalaziće se prvoklasni kancelarijski prostor, koji pruža sve pogodnosti rada na izuzetnoj novobeogradskoj lokaciji. Poslovno-administrativni deo objekta nalazi se u Lameli L4 i funkcionalno je odvojen od stambenih lamela, zauzimajući krilo sa zasebnim ulazom i zasebnim vertikalnim komunikacijama. Na prizemlju je planirano 14 lokala različite namene, a pored stanarskih parking mesta, garaža će imati i 81 garažno mesto za korisnike poslovnog prostora i lokala u prizemlju.

  Izgradnja objekta počela je na proleće 2020. godine, a završetak radova očekuje se na leto 2022. godine. Upravljanje projektom i prodaja Merin Asset management. Projekat je izradio arhitektonski studio Zabriskie iz Beograda, a izvođac radova je Situs inženjering d.o.o.

  U prilogu pogledajte 3D prikaze budućeg stambeno-poslovnog objekta na uglu Džona Kenedija i Palmira Toljatija na Novom Beogradu.

  Kennedy Residences - 3D prikazi


  Kennedy Residences (foto) - 3. jul 2020.