EECFA

Skyline Belgrade - predstavljen uzorni stan

04-04-2018

  Skyline Belgrade - predstavljen uzorni stanSa početkom izgradnje kompleksa "Skyline Belgrade" u Ulici kneza Miloša počela je i prodaja stanova, a budućim kupcima od danas je dostupan izložbeni i prodajni prostor u kome će moći da se upoznaju sa kompletnom ponudom stanova i raznim pogodnostima koji ovaj ekskluzivni centar nudi. U okviru prodajne kancelarije uređen je trosoban izložbeni stan od 84m2 sa uzorcima enterijera i opreme, gde je moguće osmotriti kvalitet završnih radova i materijala. Stručno osoblje će svim zainteresovanim kupcima nuditi punu podršku u čitavom procesu kupovine od prezentacije stanova, odabira najbolje strukture i unutrašnje organizacije do konačne primopredaje ključeva. U prvoj fazi biće izgrađen stambeni objekat koji gleda na park kod Mostarske petlje i izlazi na Sarajevsku ulicu; 24-spratna stambena kula sa 134 stana različitih struktura i veličina.

  Najmanji stan u ovom objektu imaće 64 kvadrata, dok će najekskluzivnije i najveće stambene jedinice imati 225 kvadratnih metara i biće smeštene na poslednja tri sprata kule. U standardnoj ponudi su alu-drvo stolarija, elektro roletne, italijanska keramika i sanitarije, hrastov parket, klimatizacija i brojne usluge. U okviru kompleksa planirano je prizemlje sa različitim lokalima, uključujući kafe, restoran, mini market, drogerija, apoteka itd. Sa prednje pjacete pristupaće se glavnom ulazu sa recepcijom, a u prizemlju aneksa koji izlazi na Sarajevsku ulicu nalaziće se Velnes centar sa teretanom i saunom. Sve u svemu, u najavi je vrhunska ponuda u ovoj kategoriji nepokretnosti. U toku je i izrada projekta za uređenje parka kod Gazele, a prema najavama radovi na rekonstrukciji mogli bi početi na proleće naredne godine.

  Kompleks koji će na kraju imati tri kule posedovaće veliku šestospratnu garažu, tako da praktično neće imati ni jedno otvoreno parking mesto. Postojaće 4 ulaza u garažu, na svakoj strani kompleksa, ali će samo onaj iz Ulice kneza Miloša biti jednosmeran odnosno samo za ulaz vozila. Velika garaža biće objedinjen objekat za ceo kompleks sa kapacitetom od 900 parking mesta, a njena gradnja u celini deo je prve faze radova. Useljenje prve kule očekuje se 2020. godine, a ekskluzivna prodaja stanova poverena je konsultantskoj kući CBS International, koja je deo Cushman & Wakefield grupacije. Investitor koji stoji iza ovog stambeno-poslovnog kompleksa je izreaelska kompanija AFI Europe, prisutna na tržištu Srbije od 2005. godine i široj javnosti poznata po svojim projektima kao što su “Airport City Belgrade” i “Central Garden”.

  U prilogu pogledajte fotografije uzornog stana koje smo vam pripremili iz izložbenog salona "Skyline Belgrade", na uglu Ulice kneza Miloša i Durimitorske.

  Skyline Belgrade - uzorni stan


  Skyline Belgrade - 3D prikazi