EECFA

Šesta srpska konferencija o razvoju nekretnina i infrastrukture

10-03-2021

  Šesta srpska konferencija o razvoju nekretnina i infrastruktureTradicionalno i ove godine održaće se Šesta srpska konferencija o razvoju nekretnina i infrastrukture pod nazivom „Razvoj budućnosti“. Za razliku od prethodnih godina, ovogodišnje izdanje biće organizovano putem video veze u utorak, 23. marta 2021. godine. Organizator konferencije je kompanija TGI Group International, a konferencija se organizuje pod pokroviteljstvom Srpske privredne komore, Britansko-Srpske Privredne Komore, Britanske Ambasade u Beogradu, Nacionalnog udruženja procenitelja Srbije i Društva procenitelja Srbije, uz podršku kompanija Lidl Srbija, Erste Bank i Poseidon Group.

  Konferencija ima za cilj razmenu ideja i informacija iz oblasti nekretnina i infrastrukture u Srbiji i širem regionu. Poseduje prezentacije najviših članova lokalne poslovne zajednice i najviših državnih predstavnika. Događaj privlači više od 250 visoko relevantnih učesnika iz velikih Real Estate kompanija, građevinskih firmi, finansijskih institucija, kompanija iz javnog sektora, novinare i nezavisne Real Estate profesionalce iz Srbije i inostranstva.

  Na konferenciji će se obratiti veliki broj zvaničnika I stručnjaka iz sektora među kojima su dr David Landsman, predsednik Britansko-Srpske Privredne Komore; Marko Stojčić, arhitekta Grada Beograda; Alessandro Bragonzi, director regionalnog predstavništva Evropske Investicione Banke (EIB) za Zapadni Balkan; Petar Orlić, Real Estate Partner u advokatskoj kancelariji JMW Solicitors LLP iz Velike Britanije; Ivan Gazdić, predsednik komiteta za nekretnine i infrastrukturu pri Savetu Stranih Investitora (FIC); Stefano Maio, menadžer razvoja poslovanja kompanije Bechtel; Jonathan Ashmore, osnivač i glavni arhitekta britanske kompanije Anarchitect i mnogi drugi.

  Teme konferencije:

  -Imovinski i infrastrukturni projekti: izazovi i prilike
  -Kriterijumi za investicije: potrebe i želje / rizici i nagrade
  -Trendovi i problemi finansiranja imovinskih i infrastrukturnih projekata
  -Tržište komercijalnih, logističkih nekretnina i maloprodajnih centara
  -Cilj građevinske industrije: povezivanje budućih investicija sa održivim razvojem
  -Procena imovine: promenljive prilike

  Za više informacije o konferenciji možete posetiti sajt www.realestateconference.rs