Eastern European Construction Forecasting Association

Brankov BC se otvara u septembru

08-05-2024

    Brankov BC se otvara u septembru

    Radovi na rekonstrukciji nekadašnje zgrade Beobanke na Zelenom vencu teku po planu i u okvirima predviđenih rokova. Rekonstrukcija i modernizacija ovog objekta stvoriće oko 8000 kvadrata modernog poslovnog prostora u centru grada dostupnog za iznajmljivanje, a završetak svih radova očekuje se u septembru ove godine. Upravljanje projektom pod imenom “Brankov Business Centre” povereno je kompaniji MPC Properties, dok je investitor SF1 Group iz Novog Sada.

    Radovi na fasadi su u najvećem delu završeni, a majstori su se već preselili u unutrašnjost objekta, gde su intenzivirani zanatski radovi i postavljanje instalacija. Zgrada će ostati u postojećim gabaritima, sa 15 etaža (Su+Pr+13), moderno opremljenim ulaznim holom, a zakupci će imati izbor kancelarijskog prostora u rasponu od 250 do 650 kvadratnih metara (NLA) po spratu. U okviru ponude je i tailor-made opcija uređenja sa punom fleksibilnošću radnog prostora.

    Nova moderna poslovna zgrada na Zelenom vencu biće u skladu sa principima zelene gradnje, po kriterijumima EDGE globalnih standarda, sa fokusom na optimizaciji potrošnje energije, kao i na zdravom okruženju za rad. U projektantskom rešenju akcenat se daje na prirodnom svetlu, a za buduće korisnike planirana je i zelena krovna bašta (krov aneksa), kao mesto za relaksaciju u sklopu radnog prostora. U ponudi će biti i komercijalno prizemlje sa atraktivnim lokalima za maloprodaju i uslužne delatnosti.

    U prilogu pogledajte fotografije sa gradilišta “Brankov Business Centra” na Zelenom vencu.

    Brankov Business Centre (foto)