EECFA

Cvijićeva Palata

17-08-2020

Cvijićeva PalataOpis projekta

Palata Cvijićeva  svojim budućim rezidentima nudi novi koncept urbanog života. Ova aristokratska lepotica zauzima dominantno mesto na raskršću dveju ulica imenovanih u čast dva naučnika svetskog kalibra, Jovana Cvijića i Anrija Poenkarea. Palata Cvijićeva će kao vanvremensko zdanje zauzeti isto takvo mesto u svetu neoklasične arhitekture.

Kada su članovi tima osmišljavali projekat Palate Cvijićeva, namera je bila da se budućim rezidentima omogući život u novoj dimenziji luksuza. Ono što će posetioci Palate Cvijićeva prvo primetiti pri ulasku u zgradu jeste elegantan i raskošan lobi sa visinom plafona od oko 6 metara, koja dodatno doprinosi estetici prostora, obložen najekskluzivnijim materijalima od prirodnog kamena i drveta. Reči kojima se može opisati ovo graciozno zdanje su: komfor, unikatan dizajn i vrhunski kvalitet života u gradu.

Sa više od 90 varijacija planova za jednoiposobne, dvoiposobne, trosobne i penthouse prostore, napravljena je nulta tolerancija po pitanju kompromisa kvaliteta gradnje i funkcionalnosti svakog stana. Termička i zvučna otpornost kompletne Palate Cvijićeva je u nivou predratne gradnje, i u skladu sa najvišim standardima iz oblasti energetske efikasnosti, o čemu svedoči i energetski pasoš koji zgrada poseduje sa smanjenom potrošnjom električne energije i troškova grejanja. Samo rezidenti Palate Cvijićeva i njihovi gosti će imati pristup kondominijumskom dvorištu punom zelenila, pored izdašnih balkona i terasa. Obučena u visoki prirodni kamen, beli mermer “Carrara bianco”, kovano gvožđe na terasama, najkvalitetnije materijale, suptilne varijacije boja i materijala stvaraju prepoznatljiv identitet Palate Cvijićeva.

Ecstatika se od 2005. godine bavi projektovanjem i gradnjom. U svom portfoliju poseduje nekoliko visoko luksuznih objekata na teritoriji čitavog Beograda, sa fokusom na stvaranje okruženja koja nisu samo estetski ugodna, već i funkcionalno korisna za klijente.

Ekskluzivni zastupnik prodaje je kompanija MAGNAT Real Estate Investments sa tradicijom dugom 25 godina koja se za potrebe svojih klijenata bavi brendiranjem, marketingom, prodajom i upravljanjem nepokretnošću.

Za sve informacije u vezi kupovine stanova, parking mesta i lokala, kontaktirajte naše MAGNAT konsultante prodaje na broj 064/40-99-222 i 064/40-99-333 ili posetite websajt Ecstatika.Investitor:

ECSTATIKA

Lokacija:

Cvijićeva 1 → pogledaj na mapi

Površina:

GBA ~ 9.950 m²

Rokovi:

Završetak projekta februar 2022.