8. srpska konferencija o razvoju nekretnina i infrastrukture

Elixir Garden

05-11-2020

East SideOpis projekta

Stambeno-poslovni kompleks Elixir Garden na Novom Beogradu nalazi se na idealnoj lokaciji za pravi porodični mir i aktivan savremen način života. Smešten između ulica Tošin bunar, Bulevara heroja sa Košara i buduće Ulice Tadije Sondermajera, u blizini brojnih sadržaja, od poslovnog parka, tržnih centara do obrazovanih ustanova, omogućava vam da jednostavno isplanirate posao, porodične aktivnosti i zabavu.

Stambeno-poslovni kompleks se sastoji od 237 stanova različitih struktura i kvadratura, od garsonjera do šestosobnih, kao i luksuznih premijum stanova raspoređenih u tri lamele. Udoban i funkcionalan životni prostor prilagođen je savremenom načinu života, svim potrebama i generacijama. Svi stanovi su dobro osvetljeni i predstavljaju pravu meru komfora i bezbednosti za život pun pozitivne energije. Osim komfornih stanova, Elixir Garden raspolaže i sa 20 lokala i 4.338 m2 poslovnog prostora. Lokali se nalaze u prizemlju lamela, uvučeni u odnosu na ravan fasade i formiraju kolonadu oko objekta. Lokali su namenjeni uslužnim delatnostima i nemaju pristup dvorištu.

Elixir Garden je kondominijum koncept sa uređenim parkom između lamela površine oko 2.084 m2 na dva nivoa, sa kontrolisanim pristupom, fizičkim i tehničkim obezbeđenjem 24/7. Park sa uređenim vrtom, trim stazom i ostalim sadržajima za vaš odmor, relaksaciju i bezbrižnu igru vaše dece, kompleksu daje posebnu draž. Park je namenjen samo stanarima. Uređen je zelenilom, stazama, klupama, osvetljen visokim i ambijetalnim svetiljkama.

 

Investitor:

Elixir Group

Lokacija:

Blok 65, Novi Beograd →  pogledaj na mapi

Površina:

GBA 50.000 m²

Rokovi:

Završetak projekta decembar 2022.