EECFA

Falkensteiner hotel - pojačanje u segmentu sa 4 zvezdice

24-10-2012  Falkensteiner hotel - pojačanje u segmentu sa 4 zvezdiceFalkensteiner hotel - pojačanje u segmentu sa 4 zvezdice
  Moderni multifunkcionalni kompleks u novobeogradskom bloku 11a nalazi se u završnoj fazi izgradnje i opremanja, a kako smo saznali u “Falkenštajneru” otvaranje hotela planira se za početak decembra, ukoliko ne bude nepredviđenih kašnjenja.

  Kompleks koji se nalazi u Bulevaru Mihajla Pupina na Novom Beogradu je zajednička investicija "Falkensteiner Michaeler Tourism Group” i investicionog fonda "MOF Beta Estate AG”. Sastoji se od dve funkcionalne celine, odnosno poslovne zgrade i hotelskog dela, a prostire se na ukupno 24.200 kvadrata. Objekti su povezani toplom vezom, a na podzemnim etažama će biti dostupna garaža za sve korisnike.

  Trenutno su radovi fokusirani na manja prilagođavanja koja se izvode na enterijeru, a priključivanje objekta na javne mreže, kao što su kanalizacija, elektroenergija, toplovod i vodovod, najvećim delom je okončan. U poslednje tri nedelje se paralelno sa ovim radovima takođe vrši i instalacija sobne opreme.

  Već postoji veliko interesovanje za hotel koji je dizajnirao poznati beograđanin Boris Podreka. Projekat je jako dobro primljen u javnosti, a svojim dizajnom predstavlja jedan od najkvalitetnijih objekata koji se trenutno grade. Dizajn enterijera potpisuje arhitekta Bea Miterhofer iz firme „Ra.be Interior Design“ iz Briksena u Južnom Tirolu. Fokus njenog profesionalnog delovanja je u području domaćih i međunarodnih hotelskih i wellness projekata i ovo nije prvi put da sarađuje sa lancom “Falkenštajner”.

  Upravo za taj objekat, Miterhofer je osmislila jedinstven, ali vrlo moderan koncept koji očarava kombinacijama boja, rasvetom unutrašnjeg prostora i stilskim nameštajem. Najbolje bi bilo da se svako lično uveri odlaskom u restoran, bar ili salon za ljubitelje cigara – kažu u “Falkenstajneru”.

  Osim poznate Falkenstajner usluge i hotelske filozofije „Welcome Home“, hotel u Beogradu nudi 28 luksuznih Royal soba, savremeno uređen restoran koji se ističe doručkom i „à la carte“ ponudom , kao i City SPA centar sa jedinstvenom saunom s panoramskim pogledom i prostorijom za fitnes. Šest sala za konferencije na površini od 700 m2, kao i velika „sala za venčanja“ od 300 m2, okićena belim ornamentima i dekorisana zlatnim plišanim zavesama, nude savršen prostor za svadbe, seminare, sastanke ili bankete. Osim toga hotel u ponudi ima i posebne pakete namenjene individualnim i poslovnim turistima, kao što je paket „Girls in the City“, koji je ciljano koncipiran da ostvari sve želje dama u kontekstu gradskog turizma.

  Pored ove investicije u Beogradu, Falkenstajner Grupa preuzela je upravljanje i hotela na Staroj Planini, čime je ovaj lanac ušao i u segment planinskog turizma u Srbiji, što pokazuje vrlo ambiciozan plan.

  Pogledajte ekskluzivne fotografije unutrašnjosti hotela dok se izvode finalni radovi na opremanju soba i ostalih sadržaja u okviru zgrade.

  Falkensteiner Hotel