Pritajeni tigric » Ned Apr 11, 2021 2:55 am napisao:Cao svima, zeleo bih da vam se zahvalim na svim ovim mogucim i nemogucim pitanjima, ubio sam se citajuci ovih 103 strane (identifikovao razne stvari i razne usere na forumu ali to bas i nije poenta ovog posta) i okvirno sam shvatio kakva je problematika naselja i saradnje sa ovim investitorom. Da vam sad ne pisem sta mi se svidelo a sta nije, bolje da predjem na stvar sta me zanima:
1. Mene zanimaju neki stanovi sa pogledom tako da ukoliko saznate da se neki takav oslobodi u premium fazi pls. javite se...
2. Posto vidim da se suska da ce uskoro da se zida taj novi premium kompleks raspitao bih se za neki stan tamo. Da li mozda znate kada pocinje prodaja stanova za zgradu koja se tek gradi (cisto okvirno), par meseci godinu dana i sl. agentica sa kojim sam u kontaktu je ekstremno nezainteresovana za prodaju i ne bih je preporucio nikome ali elem sta je tu je moramo preko njih da idemo.
Ozbiljno hvala jos jednom na svim ovim pitanjima i odgovorima, mnogo ste mi stvari odgovorili i olaksali/(otezali - sa nekim novim pitanjima) ali sve u svemu mislim da znam u sta se upustam...
Zdravo,
I ja sam isto kao i ti zainteresovan za stan u premium 2 zgradi. Tek od januara ove godine sam saznao za celu priču, bio na razgovoru sa agentom i od tada krenuo da čitam ovaj forum - veliko hvala svim članovima na objava i informacijama koje pružaju

Bas je velika stvar znati i neki deo realne situacije "sa terena".
Da ne dužim puno, bas sam danas pozvao agenta sa kojim sam onda razgovarao (istina, ima nekih totalno nezainteresovanih ljudi tamo, ova mi je i onda ostavila utisak da nije jedna od njih) i rekla mi je da još uvek nema ni naznake kada bi krenuli sa pretprodajom stanova u premijum 2 zgradi.
U januaru je bila.informacija da bi bilo negde oko maja. Koliko vidim po objavama na forumu, sve generalno kasni - i završetak postojećih projekata/faza. Izgleda da ni ovo nije izuzetak.
Veliki pozdrav!