nikpetrovic napisao:[url=http://beobuild.rs/forum/viewtopic.php?p=676505#p676505]KlauKalash » Ned Nov 03, 2019 9:30 am[/url] napisao:Da li je istina da je veliki broj stanara iz objekata C, D i E imao problema sa Metalac bojlerima? Nacuo sam da je reklamirana skoro cetvrtina, da nisu dobro zagrevali vodu.
Takodje, zna li neko kako napreduje prodaja u G? Na sajtu ni jedan tip stanova nije rasprodat, cak ni jednosobni u potkrovlju, kojih je najmanje.
Ja sam u G i ne greje vodu kako treba. Jovan se pravio lud, kao da ne zna o čemu pričam i evo nakon 10 dana jos uvek niko nista ne preduzima.
Komsija, bez ljutnje, ali kakve veze ima Jovan sa bojlerima? Dobili ste garanciju od svih bojlera, pa ako isti ne radi kako treba..iskoristite garanciju. Jovanu decku nemam sta da zamerim...pustao me u stan, kad me gds vrteo nedeljama da ne mogu da udjem zbog ovog ili onog razloga. Uvek ljubazan, a cujem ga u prolazu kako prica nekom da mi telefon zvoni 24 sata.
@hinicka
Ja sam se uselio dva meseca ranije od roka u ugovoru. I slicnog sam raspolozenja bio kao ti.
Jedinu zamerku koju sam uneo u zapisnik, da mi je malo cvrknuta kutija od roletne. Ostalo: jeste stan je prljav, ali i da se cakli ja bih ga opet cistio. Sitne stvari su mi resili odmah, na licu mesta majstori. Zalepili drvenariju od vrata, popunili silikonom sve sto je trebalo..iza svakog radijatora. I mogu reci da su majstori krajnje ljubazni bili. Sve zavisi od tebe. Ja sam vrlo zadovoljan.
Ono sto mi se bas nije dopalo. Silazak u garazu, zidovi u rupama..sve je prljavo i kao da se raspada. Na -1 ne moze ni da se udje, na -2 jos sredjuju pucanje cevi. ALI to se sve da resiti. Ono sto je stvarno bitno, je uradjeno i vise nego dobro.
Na kraju, mislim da ce najveci problem biti komsije, a ne gds