Djole Pevcanin » 25 Феб 2020, 17:40 napisao:Биће и Mi Store.
И Вулкан и Jungle Baby.
Moderator: Igor
Djole Pevcanin » 25 Феб 2020, 17:40 napisao:Биће и Mi Store.
vucko » 04 Mar 2020 08:40 napisao:Iskreno rečeno se plašim kako će nesrećna 29 moći da pokrije toliku navalu novih putnika zbog nove zone atrakcije u pogledu tržnog centra. Pretpostavljam da će 21 biti pojačana zbog toga.
Eto nas na mesec dana od otvaranja a nelegalne straćare nisu rešenje. Neverovatno.
vucko » Sre Mar 04, 2020 9:55 am napisao:Izgleda da ni to nije moguće, čudi me da nisu mogli da oni plate da se makar stavi neka ograda kao recimo što je preko puta Siva na neizgrađenom placu. Ovo je zaista sramota.
M86 » Čet Mar 05, 2020 10:01 am napisao:Kakav ce ovde pakao biti sa saobraćajem. Evo 8 45 stojim u koloni duz celog trznog centra. Od V Ulica duz Mis Irbijeve.
A kad se ovo otvori tek....
Zion Williamson » 05 Mar 2020 10:32 am napisao:M86 » Čet Mar 05, 2020 10:01 am napisao:Kakav ce ovde pakao biti sa saobraćajem. Evo 8 45 stojim u koloni duz celog trznog centra. Od V Ulica duz Mis Irbijeve.
Zar nisu isto ljudi govorili za Big Fashion na karaburmi pa nisu guzve? Cak se secam nedavno je neko rekao za Decathlon koji se tu otvorio da ce biti nesnosne guzve zbog njega
vucko » 08 Mar 2020 08:25 pm napisao:Zion Williamson » 05 Mar 2020 10:32 am napisao:M86 » Čet Mar 05, 2020 10:01 am napisao:Kakav ce ovde pakao biti sa saobraćajem. Evo 8 45 stojim u koloni duz celog trznog centra. Od V Ulica duz Mis Irbijeve.
Zar nisu isto ljudi govorili za Big Fashion na karaburmi pa nisu guzve? Cak se secam nedavno je neko rekao za Decathlon koji se tu otvorio da ce biti nesnosne guzve zbog njega
Pored tog tržnog centra je Bulevar sa dovoljnim bojem traka po čijoj sredini je planiran prolazak i tramvaja i metroa. Ovaj tržni centar ima znatno lošiju saobraćajnu komunikaciju, nalazi se u rupi i pokrivaju ga trolejbusi koji nemaju dovoljno česte polaske ni sada a kamoli će imati kada krene tržni centar sa radom.
vucko » 11 Mar 2020 10:45 napisao:
I to, verujem da će linija 21 zapravo postati TC linija što će biti korisno jer će joj biti povećan broj polazaka. Ali opet gužve u Vojislava Ilića će biti ogromne. Samo proračunajte koliko je to novih automobila za kupce i dobavljače na ulici.
Da li postoji skica gde će biti ulazi za vozila? Koliko znam sa gornje strane neće biti izlaz ka neuređenom bloku iza Linde?
Povratak na “Završeni projekti”
Korisnika u ovom forumu: Nema registrovanih korisnika i 2 gosta