EECFA

Kennedy Residences

07-07-2020

Kennedy ResidencesOpis projekta

Izgradnja stambeno-poslovnog objekta “Kennedy Residence”, na uglu ulica Džona Kenedija i Palmira Toljatija, proširiće tanku ponudu novogradnje u najstarijem delu Novog Beograda. Sa svim pogodnostima ove mikrolokacije, novogradnja je ekskluzivna sama po sebi, pošto se radi o već izgrađenim stambenim blokovima gde su prazne parcele prava retkost.

“Kennedy Residence” je funkcionalno organizovan u 4 lamele (L1, L2, L3, L4) od kojih su prve tri stambene lamele, sa zasebnim ulazima u okviru koji će se nalaziti recepcija i obezbeđenje i zasebnim vertikalnim komunikacijama, dok će u četvrtoj lameli biti kancelarijski prostor sa 4.300 m² površine za izdavanje. Stambeni segment imaće u ponudi 170 stanova, podeljenih na 10 etaža (3Po+P+9+PS), sa 225 garažnih mesta za stanare u podzemnom delu objekta. U ponudi je 17 tipova stanova, u standardima visokog kvaliteta, sa objedinjenom dnevnom zonom – projektovanom tako da kuhinja, trpezarija, dnevni boravak i terasa čine jednu celinu. Tipovi stanova različiti su: od savremenih garsonjera koje imaju razdvojen prostor između dnevnog dela i prostora za spavanje, po uzoru na najbolje hotelske komplekse i takozvane servisirane stanove (serviced residence) koji su idealni za kratkoročno izdavanje ali i za poslovne ljude koji ne provode mnogo vremena kod kuće. Poseban akcenat stavljen je na poslednji sprat gde se nalaze najekskluzivniji stanovi sa baštama, velikim staklenim površinama, podnim grejanjem i fan coilovima, sa sistemom toplotnih pumpi koje daju najkomforniji ali i najpovoljniji sistem grejanja, sa raznim mogućim opcijama pametnog stanovanja.

U poslovnom delu objekta nalaziće se prvoklasni kancelarijski prostor, koji pruža sve pogodnosti rada na izuzetnoj novobeogradskoj lokaciji. Poslovno-administrativni deo objekta nalazi se u Lameli L4 i funkcionalno je odvojen od stambenih lamela, zauzimajući krilo sa zasebnim ulazom i zasebnim vertikalnim komunikacijama. Na prizemlju je planirano 14 lokala različite namene, a pored stanarskih parking mesta, garaža će imati i 81 garažno mesto za korisnike poslovnog prostora i lokala u prizemlju.

U neposrednoj blizini nalazi se više osnovnih škola, vrtića, Zemunska i Deveta gimnazija kao i Dom zdravlja Novi Beograd. Ova lokacija je poznata i kao trgovinski centar jer su u blizini Stari Merkator i novobeogradska pijaca, kao i Zemun.

 

Upravljanje projektom i prodaja:

Merin Asset Management

Lokacija:

Džona Kenedija, Novi Beograd → pogledaj na mapi

Površina:

38.000m²

Rokovi:

Završetak radova očekuje se na leto 2022. godine.