EECFA

Nova kula u okviru kompleksa "Skyline Belgrade"

03-03-2022

    Nova kula u okviru kompleksa "Skyline Belgrade"Izgradnja kompleksa “Skyline Belgrade” u Ulici kneza Miloša dobro napreduje, obeležen je završetak svih betonskih radova na poslovnom objektu u izgradnji, a od nedavno je u realizaciji i treća kula u kompleksu. Nova kula biće stambene funkcije, međutim šireći svoj portfolio usluga, AFI Europe Srbija ovim projektom ući će na tržište stanova za iznajmljivanje, sa luksuznim izborom jedinica i fokusom na kvalitetnu prateću uslugu i dodatne sadržaje. Planirano je da useljenje prvih zakupaca poslovne kule bude u četvrtom kvartalu ove godine, dok se useljavanje treće kule u stambeno-poslovnom kompleksu “Skyline Belgrade” očekuje tokom 2023.

    Završetkom betonskih radova na poslovnoj kuli "Skyline AFI Tower" dosegnuta je najviša tačka ovog 31-spratnog objekta koji je već postao prepoznatljiv element gradske panorame. Postavljanje fasade takođe grabi ka vrhu, a trenutno se ugrađuju paneli na 24. spratu. Prema rečima investitora, već je potpisano nekoliko ugovora sa nekim od najvećih domaćih i stranih kompanija koje su odabrale da ovde razvijaju svoj biznis. Objekat kružne osnove ima visinu od 132 metra, sa 9 liftova za vertikalnu komunikaciju, preko 30.000 kvadrata fleksibilnog poslovnog prostora A klase i garažom od 500 parking mesta.

    Treća stambena kula nazvana “Skyline AFI Home” imaće 27 spratova sa 147 apartmana, od najmanjih dvosobnih do luksuznih “penthouse” jedinica. Zakupci će moći da biraju kompletno opremljen apartman ili prazan stan koji žele sami da urede, uz mogućnost različitih funkcionalnih prilagođavanja prema potrebama. Pored profesionalnog održavanja, recepcije i obezbeđenja, budući zakupci imaće dostupne sve sadržaje Skyline kompleksa, uključjući kafiće, restorane, prodavnice, kao i savremeni SPA centar sa najvećim zatvorenim privatnim bazenom u Beogradu.

    Skyline AFI Tower (foto) - 2. mart 2022.