PRODEXPO

Poslovni kvadrati na Zvezdari

28-03-2023

  Poslovni kvadrati na ZvezdariU okviru stambenog kompleksa “East Side” na Zvezdari gradi se i poslovno krilo sa skoro 3.200 m2 kancelarijskog prostora, koje bi na tržištu trebalo da se nađe sredinom ove godine. Poslovno-stambeni projekat nalazi se između okretnice tramvaja u Ustaničkoj i kula Istočne kapije Beograda, na parceli oivičenoj ulicama Živka Davidovića i Mirka Sandića. Poslovni deo objekta potpuno je prilagođen zahtevima tržišta i nudi kvalitetan poslovni prostor za iznajmljivanje, a sadrži nisko prizemlje, prizemlje, prvi sprat, četiri tipske etaže i povučeni sprat.

  U okviru dominantno stambenog kompleksa gradi se i poslovno krilo, koje će funkcionisati nezavisno od ostatka objekta, uključujući i odvojenih 75 parking mesta za buduće korisnike, od čega je 30 u podzemnoj garaži a 45 na otvorenom parkingu. Glavnom ulazu sa prijemnom recepcijom pristupaće se iz Ulice Mirka Sandića dok je u okviru niskog prizemlja planiran prostran komercijalni lokal od 150m2 kome se može pristupiti i spolja i iz samog objekta. Kako bi uslovi u novoj poslovnoj zgradi bili na visokom nivou pobrinće se tim koji će svakodnevno održavati objekat. Planirano je da East Side Business Center živi i radi 24 sata dnevno i bude na usluzi non-stop svojim klijentima.

  Ukupna bruto površina kompleksa “East Side” iznosi gotovo 34.000m2 podeljenih u šest lamela (od 2Po+Pr+4+Ps do Po+NPr+VPr+5+Ps). U ponudi je čak 20 različitih tipova jedinica, sa strukturama od jednosobnih do petosobnih penthouse apartmana, a u okviru parcele biće dostupan i zatvoren park samo za stanare i korisnike ovog kompleksa.

  Investitor je komapnija “East Side Development”, a izvođac radova preduzeće Euro Bravo iz Beograda.

  East Side - lokacija


  East Side - poslovno krilo