Eastern European Construction Forecasting Association

Wellport - stambeni kompleks na Novom Beogradu

16-05-2018

    Wellport - stambeni kompleks na Novom BeograduNa svečanoj ceremoniji u prostorijama Jugoslovenske Kinoteke, predstavljen je novi projekat renomirane izraelske kompanije Shikun & Binui Group. Javnosti je predstavljen projekat "Wellport" - prvi kondominijum na Novom Beogradu, tik uz prvi poslovni park na ovim prostorima"Airport City". U neposrednoj blizini nalazi se i zaštićena zgrada hangara na nekadašnjem Starom aerodromu, projekat slavnog srpskog naučnika i inženjera Milutina Milankovića. Stambeni kompleks imaće ukupno 500 stanova, različitih struktura od jednosobnih do petosobnih, i gradiće se u četiri faze, a prema najavama radovi na izgradnji će početi do leta.

    Investitor, kome je ovo treći projekat u Beogradu, može se pohvaliti vrlo uspešnim realizacijama, a na tržištu su prepoznatljivi po projektima "Central Garden“ i "Voždove kapije“. Kao i prethodna dva projekta, i "Wellport“ će biti moderan zatvoren stambeni kompleks, koncipiran tako da budućim stanarima pruži visok kvalitet gradnje sa akcentom na prirodnim materijalima, modernim tehnologijama i zahtevima energetske efikasnosti. Privatni parking, sportski teren, profesionalno održavanje, park zatvorenog tipa, recepcija i obezbeđenje, kartični pristup kvartu samo su neke od prednosti koje će biti dostupne budućim stanarima. Ukupna bruto površina kompleksa iznosi 50.000 m2, dok je ukupna vrednost investicije procenjena na 130 miliona evra. U prvoj fazi gradi se 95 stanova, a u najskorijem periodu očekuje se i početak prodaje.

    Na gradilištu će uskoro biti otvoren uzorni stan, gde će kupci moći da se upoznaju sa celokupnom ponudom i svim drugim detaljima. Ekskluzivna prodaja stanova poverena je vodećoj konsultantskoj kući za nekretnine u Srbiji, CBS International, koja je deo Cushman & Wakefield grupacije.

    Dok ne počne gradnja, pogledajte 3D prikaze budućeg stambenog kompleksa "Wellport" na Novom Beogradu.

    Wellport - lokacija


    Wellport - 3D prikazi