EECFA

Beograd dobio novi tržni centar

25-06-2020

  Beograd dobio novi tržni centar

  Nakon gotovo dve godine od početka izgradnje otvoren je jedan od najvećih tržnih centara u Beogradu. Svečano otvoreni BEO Shopping Centar, na uglu ulica Vojislava Ilića i Mis Irbijeve, investicija je ukupne vrednosti od preko 110 miliona eura. Tržni cnetar se prostire na površini od preko 130.000 kvadrata, a na svoja tri sprata ponudio je više od 130 globalnih i regionalnih brendova. Na trećem spratu se nalazi prostrani food court, kao i dve terase dostupne posetiocima.

  Tržni centar se može pohvaliti širokim koridorima, sa puno prirodnog svetla i zelenila, a jedna od novina za potrošače je dolazak poznatog nemačkog modnog brenda Peek & Cloppenburg, koji je upravo u BEO Shopping Centru otvorio svoju prvu radnju u Srbiji. U centru su prisutni i drugi poznati brendovi kao što su Pull&Bear, Bershka, Stradivarius, H&M, C&A, Women'secret, LC Waikiki, Deichmann, Reserved, Springfield, Mojito, House, Cropp, Lindex, Sportina, Fashion&Friends, Guess, Superdry, N Fashion, Beosport, Office Shoes, Coffee Room, Starbucks, McDonalds, KFC, dm, Maxi, Jasmin, Pertini Toys, Intersport, Buzz, Sport Vision, Casa Bianca, Laguna, ali i mnogi drugi. U okviru trznog centra nalazi se i Cineplexx sa 8 bioskopskih sala.

  Tržni centar je zajednička investicija kompanija MPC Properties, najvećeg domaćeg investitora u regionu i Atterbury Europe. U prilogu pogledajte fotografije otvorenog tržnog centra.

  BEO Shopping Center (foto) - 25. jun 2020.


  BEO Shopping Center (foto) - pre i posle